PureVPN Review 2020 – Er det bra for Kodi Streamers? Les ekte brukerne gjort i kommentarer

Denne første behandleren av VPN-tjenestene som hevder å være den raskeste Kodi VPN-tjenesten i verden; Det stemmer, vi snakker om PureVPN. Det er ingen tvil om det er en av de mest populære og sterkt anbefalte VPN-tjenestene, menn står det ved sine påstander?


PureVPN er basert i Hong Kong som har 2000+ servere, og tilbyr 300 000+ IP-er i over 180 land; gjør den til en topp-linje VPN-tjeneste.

Når det gjelder kundesupport og tilfredshet, vet PureVPN hvordan man skal ta vare på det. De tilbyr 24/7 live chat support og 30-dagers pengene tilbake-garanti, noen bare få andre VPN-tjenester tilbyr.

Tilbyr sikkerhetsattributter som PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2-protokoller med 10 samtidige logginger, PureVPN er absolutt en topp på linjen VPN å velge. Alle støtter OS (operativsystemer) som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick og FireTV, Roku, RaspberryPi osv…

Les denne PureVPN-muligheten for å avdekke de oppdaterte spesifikasjonene.

PureVPN Kodi gjennomgang

Fordeler med PureVPNUlemper med PureVPN
Du kan ha din egen dedikert IP for streaming med KodiIngen gratis prøvelser, i motsetning til Windscribe
2000+ servere Jeg 180+ land som har rundt 300 000+ IP-adresser, du kan ha noe av dette og strømme med frihetRetningslinjer for stiv refusjon
Den har en dedikert Kodi Addon (Sjekk andre beste kodi addons)
Internet Kill Switch og NAT-brannmur for å beskrive deg i tilfelle internettkobling under strømming
7 dager pengene tilbake-garanti i tilfelle noe problem eller misnøye
24/7/365 Live Chat-støtte alltid tilgjengelig
Nulllogg-politikk for å beskytte ditt Kodi-streaming-personvern
10 Samtidige pålogginger, slik at du kan glede deg over strømmen med vennene dine
Kompatibel med rutere, slik at du kan beskrive den trådløse tilkoblingen
Største samling av servere i UK, USA og Canada P2P-optimaliserte servere for Kodi-brukere

PureVPN-prisanmeldelse

PureVPN har tre forskjellige pakker, månedlig, årlig og eksklusiv 2 års pakke. Prisen for 1 måned er USD 10,95 per måned, herre den årlige pakken koster USA $ 2,91 per måned. Over dem alle er den beste prisen PureVPN tilbyr USA $ 2,91 måned for en 2 års pakke, som virkelig er et flott tilbud og mye billigere enn expressvpn.

Du vil ikke over bilder og funksjoner til denne prisen. Dette er sikkert og flott pakke og et viktig årsak til PureVPN blir høye priser.

PureVPN-server gjennomføring

purevpn-servere over hele verden

PureVPN har mer enn 750 servere over hele kloden; deres kontinent-messige distribusjon vises nedenfor:

purevpn-Servere

PureVPN Kodi Addon

En av grunnene til at jeg foretrekker PureVPN på Kodi fremover for andre Kodi VPN-leverandører, er på den har en dedikert Kodi VPN-addon som du kan installere gjennom depot, PureVPN Kodi Addon oppdaterer regelmessig av deres utviklingsteam, og sikrer på Kodi-brukere kan glede seg over tjenestene gjennom dette Kodi-tillegget.

Hvordan installere PureVPN på Kodi

Alle brukerne som bruker Kodi Leia 18, følger den nye siden for å installere PureVPN Kodi-tillegget i den nyeste versjonen av Kodi.

 1. Last ned PureVPN-arkivet Zip-fil.Slik installerer du VPN på Kodi Krypton 17.6
 2. En penn Kodi på enheten din> Gå til Add-ons Meny.installer vpn på kodi jarvis
 3. Klikk på Pakkeinstallasjonsprogram (boksikon) > Velg nå Installer fra zip-fil alternativ.hvordan du installerer vpn for kodestrømming
 4. Åpne zip-fil Zip PureVPN > Vent på varselet.hvordan legge til vpn på kodi
 5. Tilbake til Kodi hovedmeny > Gå til Add-ons Meny> En penn Programtillegg > Klikk på PureVPN> klikk Tilleggsinnstillinger.purevpn for kodi-oppsett
 6. Gå til VPN-konfigurasjon panel > Skriv din PureVPN brukernavn og passord > Klikk OK > Velg nå en server du vil koble til fra lytte.

sikker streaming med vpn for kodi

PureVPN-levetid

PureVPN tilbyr tilbud om livstidspakker fra tid til annen i høyden, men foreløpig tilbyr den ingen livstidspakke. Imidlertid tilbyr det en eksklusiv 2 års rabattert pakke til prisen for 1-års pakke, ditt USA$ 2,91 / måned.

PureVPN gratis

Dessverre er PureVPN gratis bare og sjakse fordi den ikke tilbyr noen gratis pakke, og det er grunnen til at vi må kalle denne ‘gratis tingen’ og myte. Likevel tilbyr PureVPN og 30-dagers pengene-tilbake-garanti, som nesten står for det samme.

PureVPN gratis alternativ

Akk, hvis du ikke planlegger å kjøpe PureVPN for Kodi eller PureVPN for ildsted og velge en Kodi VPN gratis tjeneste, må vi informere deg om alltid være sårbar og ikke så god. Uansett, hun er noen av de beste PureVPN-gratisalternativene:

 1. Windscribe
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Gjem meg
 5. Goosevpn

Noter deg alle funksjonene, og sørg for at du sammenligner dem med PureVPN Kodi-funksjoner. Du vil få et klart bilde av hvorfor jeg anbefaler at du bruker PureVPN-kodene i stedet for noen annen VPN-leverandør. Noe av det mest fremtredende er på sin egen Kodi-tillegg i motsetning til andre VPN som hevder å være helt topp, men har ikke og dedikert Kodi-tillegg.

PureVPN-prøveversjon

30-dagers penger tilbake-garanti er den betalte prøveperiode, som tilbys av PureVPN gratis for brukere. Jeg tilfeller misnøye eller problemer i bruken, kan brukeren enkelt få refusjon. Det er ikke noe som er gratis prøveversjon i PureVPN-diksjon. Jeg tror når du først installerte PureVPN på Kodi og bruker den, vil du definitivt begynne å elske det.

PureVPN-prøvealternativer

Et av de beste alternativene for PureVPN er Celo VPN, som tilbyr en 2-dagers prøveperiode. Akkurat som andre topp noterte VPN-tjenester, som ikke har en logger.

For å avslutte

PureVPN er den beste Kodi VPN-tjenesten som har mange fantastiske funksjoner til et veldig rimelig pris. Vi kan med andre ord kalle det en imponerende digital beskyttelse, så billig som mulig.

PureVPN dekker nesten alle aspektene og gud VPN bør ha. Jeg viser denne PureVPN-gjennomgangen diskuterte vi alle aspekter og funksjoner ved PureVPN for å gjøre kjøpsbeslutningen enklere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map