123Movies Kodi-tillegget er en av de største filmkildene på Kodi, ettersom den har den nyeste Hollywood-filmen og TV-programmene fra hele verden.

123-filmer-Kodi

Jeg kan veilede hvordan du kan finne instruksjoner om hvordan du installerer 123filmer Kodi addon med seks enkle trinn. Ikke glem å sjekke vår ultimate guide for kodi-addons. Du trenger den beste Kodi VPN for sikker strøm og for å fjerne blokkering av geobegrensede strømmer.

Slik installerer du 123movies Kodi-tillegg på Leia versjon 18 og skrevet

 1. Åpne Kodi > Klikk på innstillinger ikon > Klikk på File Manager.hvordan du installerer 123movies kodi addon
 2. Dobbeltklikk på Legg til kilde > klikk <INGEN>.123movies addon på kodi krypton 17.6
 3. Skriv inn denne URL-adressen: http://androidaba.com/addons/ > Klikk OK > Navngi denne nettadressen som “ANDABA” > Klikk OK.hvordan legge til 123movies kodi adodn på kodi krypton 17.6
 4. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen > Klikk på kategorien Tillegg.se filmer på kodi 123movies addon
 5. Klikk på Eske ikon (Pakkeinstallasjonsikon) > klikk Installer fra zip-fil123movies kodi addon on firestick
 6. klikk ANDABA > En penn oppbevaringssted > Plukke ut kodil.zip > Vent på varselet.sist ned 123movies kodi addon
 7. Velg nå Installer fra depot > klikk Kodil Repository > En penn Video-tillegginstallasjonsprogram 123 filmer fra kodil depot
 8. Plukke ut 123 filmer > klikk Installere > Vent på varselet.

123 filmer zip-fil

123Movies New URL 2019

Siden ovennevnte guider for hvordan du installerer 123 filmer i Kodi Leia, Krypton og Jarvis har prøvd og testet, hvis medieinnholdet i alle fall ikke strømmer, er det en sjanse for på URL-adresser som du har bygget i 123Movies Kodi-tillegget, er feil.

Følg trinnene nedenfor for å oppgi en ny URL:

 1. Launch Kodi > Add-ons > Video-tillegg > Høyreklikk på 123Movies > innstillinger.123movies addon new url
 2. Trykk ‘Nettadresse’ fan til stede på venstre side > Endre URL til http://kdil.co/repo/.123movies addon ny base url
 3. Denne nettadressen fungerer som bh, så fortsetter å glede deg over det nyeste medieinnholdet som er tilgjengelig.

Slik installerer du 123Movies på Kodi Krypton versjon 17

 1. En penn Kodi > Gå videre til innstillinger øverst på hovedmenyen > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.hvordan du installerer 123movies addon
 2. En boks dukker opp, skriv http://kdil.co/repo/ på stedet der det står, skriv inn navnet på medisinen f.eks. ‘Kodil Repo’ > Klikk OK > Dobbeltkryss URL-er og kildenavnet, og klikk OK igjen for å lukke denne dialogboksen.hvordan du installerer 123filmer som er kodet i krypton versjon 17.6 eller nyere
 3. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm ved å trykke ‘Esc’ Knapp > Add-ons > Klikk på Boksikon (Pakkeinstallasjonsikon) øverst til venstre > Installer fra zip-fil > Kodil Repo > Klikk på Kodil.zip.123movies kodi nedlasting
 4. Installer fra depot > Kodi Israel Repository > Video-tillegg > Klikk nå 123Movies.123movies video addon
 5. klikk Installere og vent til tillegget installerer.hvordan du kan streame filmer på 123film addon
 6. Trykk ‘Esc’ å gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Add-ons > Video-tillegg > Klikk på 123Movies > og nyt!

123movies addon i innstillinger for kodi krypton versjon 17

Slik installerer du 123Movies på Kodi Jarvis versjon 16

Fremgangsmåten for å installere 123 filmer på Kodi Jarvis-versjonen for å blåse det samme som det som er vist ovenfor for Kodi Krypton versjon 17. Imidlertid er det klart å huske på Kodi Krypton har ‘Innstillinger’ -smat brukt i stedet for “System” -tasten.

123movies Kodi Last ned

 1. Sist ned Zip-fil på enheten din > En penn Kodi > Gå til Add-Ons > Klikk på Boksikon > Klikk på Installer fra zip-fil > Bla Zip-fil og den nye den > Vent til varselet vises.
 2. Klikk på Installer fra depot > En penn Kodil Repo > En penn Video-tillegg.
 3. Klikk på 321 filmer > Truffet Installere > Vent på varselet.

Slik installerer du 123 filmer på Fire Stick

Du kan enkelt installere 123 filmer på Fire Stick hvis du har installert Kodi. Hvis du ikke har noen Kodi på din Fire Stick, send vår neste guide til Installer Kodi på Fire Stick.

 1. Launch Kodi app på Brannstokk.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 3. Følg nå trinnene for å installere 123 filmer på Kodi Krypton som er angitt ovenfor.

For å motta blokkeringer av innholdet, kan du bruke og betalt gratis VPN for Firestick Kodi 2020.

123movies Kodi feil / fungerer ikke / fikser

123Movies kan slutte å jobbe i en uventet metode og svar kan ikke være i en viss periode før du starter Kodi på nytt og har samme problem. For å lese dette problemet, må du se om 123Movies Kodi-tillegget er oppdatert til sin nåværende versjon.

Følg trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du installerer oppdateringer for 123filmer:

 1. Launch Kodi > Add-ons > Tillegg for videoer > Høyreklikk på 123Movies > Informasjon.123 filmer addon fungerer ikke
 2. Klikk på Oppdater og slå på Automatisk oppdatering.

hvordan du oppdaterer 123movies addon

Ingen strømmer tilgjengelig

Når du har fått en streame og hvilken som helst film, kan det hende du får feil med “Ingen strøm tilgjengelig”. Dette er ingenting å bekymre seg for, det er en vanlig feil.

Fastsette

Det oppstår hvis systembufferen er fylt ut eller hvis annonseoppdateringer oppdateres. Løs denne feilen ved å begynne å tømme hurtigbuffere og installere det nye installasjonen på nytt.

Kunne ikke installere avhengighet

Mens du trenger å installere tilleggsprogrammet, kan det vises og varsling om “Mislyktes i å installere avhengighet”. Denne feilen betyr at det enten mangler noen filer i depotene, eller ved depotet du bruker o installer tillegget er blitt avsluttet.

Fastsette

Først må du forsikre deg om depotet og tillegget du kan prøve å installere, er oppdatert. For det andre, bruk alltid den pålitelige kilder for å installere tilleggsutstyr, da noen depoter inneholder malwares.

123filmer spiller ikke

Når du lanserer 123filmer Kodi-tillegg, kan du være vitne til tilleggsprogrammet kan henge uten noen spesifikke grunnleggende, eller ved medieinnholdet du ser på trolig setter seg raskt.

Disse problemene kan indikere mot din retning, ditt oppgradering av Kodi-programvare. Kodi Krypton versjon 17 er den siste Kodi-versjonen. Så hvis du har en sjanse for å ha Kodi Jarvis versjon 16 installert på enheten din, må du oppgradere til den nyeste versjonen.

123Movies Error Check Log

123film loggfeil

Følelse av loggkontroll kan være veldig frustrerende for Kodi-brukere når de legger ned tid og krefter på å installere 123-filmer Kodi-tillegget. Så snart du er klar til å streame filmer, får du en “loggkontrollfeil”. Det er ingen grunn til bekymring fordi det ikke er noe vi ikke kan fikse. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet:

 1. Tøm cache.
 2. For å tømme hurtigbuffer, må du laste ned ‘Tilleggsinstallatør og installasjonsprogram Tillegg for vedlikeholdsverktøy.
 3. Klar cache> Rensepakker > Trykk ‘Ja’ Når det vises og boks som ber om tillatelse til å slette filene.
 4. Omstart Kodi.

En annen løsning for å fikse loggkontrollfeilen gjennom Kodi VPN. Hvis du kan distribuere en feil under avspilling av mediefilene fra 123filmer Kodi-tillegg, kan det brukes til å sjekke tilgang til geo-blokkert innhold.

Problemene dine kan virkelig løses etter at du har fått et VPN, og det vil gi deg tilgang til geo-blokkert innhold. VPN er det beste alternativet fordi innehaveren av IP-en din er anonym til å registrere, til internettleverandøren eller spise for hackere.

123movies Kodi Anmeldelser

123 filmer har vært veldig populære blant Kodi-publikummet i lang tid. Brukere har satt stor pris på dette tillegget; hennes noen tweets fra brukerne:

123 Filmer og Ducky var det beste tilskuddet i Kodi. Takk for alt du har gjort.

– Brooklyn Boy ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18. november 2017

Vær så gud. Og jeg elsket kodi og 123filmer

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30. desember 2017

Siste tankskip

123Movies Kodi-tillegg er et alternativ for deg å streame mange medieinnhold på Kodi-oppsettet. Følg guiden som vi har gitt om hvordan du installerer 123Movies Kodi-tillegg. Installere av 123Movies Kodi-tillegg på Kodi Krypton og Kodi Jarvis forblir den samme. Forsikre deg om du installerer VPN i Kodi for å fjerne blokkeringen av geo-begrensede strømmer.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve andre beste kodi-tillegg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me