Slik installerer du 1Channel PrimeWire på Kodi XBMC i 7 trinn

1 Kanaltillegg for Kodi lar ikke bare Kodi-brukere streame film, TV-serier eller deres favorittmedieinnhold, men det har lagt til en spesiell funksjon som heter “favorittdel”. Dette er stedet hvor Kodi-brukere kan lagre sitt forutgående streaminginnhold. Dermed gjør det lettere å finne det senere.


1Channel Kodi-tillegg har bodd hos Kodi som et av de populære kodi-tilleggene og tid, bare på grunn av det å få eller ingen dårlige lenker. I denne guiden tilbyr vi trinnvis prosess for hvordan du installerer 1Channel på Kodi.

Slik installerer du 1Channel PrimeWire på Kodi versjon 17
Slik installerer du 1Channel PrimeWire på Kodi versjon 16
1 Kanal Kodi blokkert
1Kanal Kodi-nedlasting
1 Channel Kodi fungerer ikke

Slik installerer du 1Channel PrimeWire på Kodi Krypton versjon 17

 1. Launch Kodi > Klikk nå på Innstillinger smake som du finner øverst på skjermen > Plukke ut Filbehandler.hvordan du installerer 1-kanals primewire på kodi
 2. Dobbeltklikk nå Legg til kilde > Klikk på ‘INGEN’ og sett inn URL-kodenivpn.co/repo/kodil.zip og skriv inn navnet på mediekilde Som ‘Kodil’.hvordan du installerer 1-kanals primewire på kodi krypton versjon 17
 3. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm ved å trykke ‘Esc’ Knapp > Klikk på Add-ons > Klikk nå på ‘Pakkeinstallatør’ ikon som du finner øverst i venstre hjørne.1 kanals primetråd på kodi
 4. Klikk på Installer fra zip-fil > Finn og klikk på Kodil > Kodil.zip > Vent til tillegget til muliggjøre.1 kanals primetråd på kodi-oppsett
 5. Klikk nå på Installer fra depot > Kodil Repository > Video-tillegg> 1Channel > Installere > Når den installeres vil du se 1Channel-tillegget aktivert.1 kanals primetråd på kodi-innstillinger
 6. Du har installert 1 Tillegg for Channel Kodi.1 kanals primetråd på kodi-konfigurasjon
 7. Gå til Kodi Hjem-skjerm > Add-ons > Video-tillegg > 1Channel > Nyt!

1-kanals primewire kodi zip-fil nedlasting

Slik installerer du 1Channel PrimeWire på Kodi Jarvis versjon 16

Trinnene for å installere 1Kanal Kodi-tillegg på Kodi Jarvis versjon 16 følger det samme trinnet som nevnt i Guiden ovenfor for Kodi Krypton versjon 17. Det er en mann som kan se på samme måte som den samme i den til versjonen av Kodi, men det er oppsettet helt Annerledes.

Jeg Kodi Jarvis kan finne hovedmenyen som ligger ned i skjermene, mens hovedmenyen i Kodi Krypton ligger på venstre side og vertikal stilling. En annen forskjell som du kan finne er “Systemer” -smak som erstattes av “Innstillinger” -smak i Kodi Krypton versjon 17.

Hvis du vil vite hvor versjonen av Kodi du bruker, må du gå til Kodi Hjem-skjerm> innstillinger > Systeminformasjon > Sammendrag > Se helt til høyre for å avslutte din Kodi-versjon.

Slik installerer du 1Channel PrimeWire på Kodi Jarvis versjon 16

1 Kanal Kodi blokkert

Det kan sikkert hende ved en annen årsaker som ikke har tilgang til noen filmer eller TV-serier. Det kan vises for deg som ødelagt, menn som faktisk kan disse koblingene bare få tilgang til Kodi-brukere som bor i et land der opplasteren har gitt tilgang.

Dette betyr når en Kodi-bruker som bor i asiatisk region, og ikke kan få tilgang til noe av medieinnholdet som er sist opptatt i USA. Dette kalles geo-blokkert innhold. Du trenger ikke få panikk for å utfordre en VPN for Kodi.

VPN vil gi deg tilgang til geo-blokkert innhold uavhengig av din nåværende beliggenhet, og hvorfor kan du se alle medier som tilbys i Kodi-tillegg. Bortsett fra dette, kan du skjule IP-adresser som du vil blokkere alle, dine bilder eller internettleverandøren din, for å spore internettaktiviteten din. Du står fritt til å streife rundt på internett trygt!

1Kanal Kodi-nedlasting

Det er en annen brukt å installere 1 Channel Kodi-tillegg som kan få deg til å hoppe over ilden første trinnene som ble skrevet i guiden over. Du kan installere zip-fil fra 1Kanals depot direkte herfra og følge ytterligere trinn:

Når du åpner lenken, hi vil være om din tillatelse å laste ned på enheten din, og lagre det.

Nå starter Kodi > Gå til Add-ons > Klikk på Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Nå navigere filen du lastet ned på enheten din > klikk OK.

Velg nå Installer fra depot alternativ > Klikk på Kodil Repository > Velg nå Video-tillegg > 1Channel > Installere > Nyt!

1 Channel Kodi fungerer ikke

Kodi-brukere kan støte på noen av problemer som kan forhindre på 1Channel Kodi-tillegg arbeid. Disse har blitt gitt nedenfor med sine rettigheter:

1 Kanal henger kontinuerlig

Når du installerer 1Kanal Kodi-tillegg, brukte Kodi-brukere til å bruke tilleggsmoduler, menn får mange problemer og vanskeligheter, tilleggsprogrammet som blir hengt en tid, brå stenging, eller det kan bare slutte å fungere.

Løsning

Dette problemet vedvarer fordi du kan ha installert 1 Channel Kodi beta-versjon. Etter at du har klikket på “installasjonsprogrammet” 1Kanal-tillegget, ber den brukeren om å installere den nye beta-versjonen eller den eldre versjonen.

Betaversjon er den versjonen som for øyeblikket er under utvikling og er ikke fullstendig lagt til. Prøv å laste ned kompletteringsversjonen av tillegg til 1Kanalskodi som skal løse problemet.

Hvis hengende problem vedvarer

Kodi-brukere kan fortsatt møte den samme skjebnen selv når de har installert den eldre og komplette versjonen.

Løsning

Årlig tatt til problemet vedvarer skyldes ved du fortsetter å bruke den eldre versjonen av Kodi, din Kodi Jarvis versjon 16. Å installere den nyeste versjonen av Kodi, din Kodi Krypton versjon 17, kan løse problemet..

1Kanal kunne ikke komme til URL

Når Kodi-tilleggsprogrammet er ferdigstilt til å motivere det nye versjonen, eller når et annet eier av det skifter hender, kan det hende ved koblinger også ha en tendens til å endre seg gjennom Kodi-depot blir installert..

Den mest oppdaterte lenken til 1Channel Kodi-tillegget er http://kdil.co/repo/

Når du har koblet til riktig lenke, kan du installere fra depotet som jeg vil skrive i trinn-for-trinn-guiden.

Å pakke ting opp

Hvis du følger trinn-for-trinn-guiden for hvordan du installerer 1Kanal på Kodi, kan det hende du bare kan streame filmer, TV-serier, dokumentere eller annet middelhav uten kostnad. For å låse opp geo-blokkert innhold i regionen din, så må du ha en Kodi VPN for å få tilgang til media. Hvis det ikke ser ut til 1Channel Kodi-arbeid, kan det hende du må følge noen trinn for å få bukt med disse problemene. Når du er installert, er du gud til å gå!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map