Hva er Alluc Repository?

Hvis du vil streame de siste TV-programmene / filmene via Kodi, kan det være lurt å vurdere å bruke Alluc. Selv om du må registrere deg for en konto, er grensesnittet enkelt og enkelt å navigere. Utvidelsen har en enorm database med innhold tilgjengelig for streaming. På denne måten kan du holde deg oppdatert med de siste episodene av TV-serien, sammen med nye / klassiske filmer. Les denne systematiske guiden nedenfor for informasjon om hvordan du installerer Alluc på Kodi.

Slik installerer du Alluc på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

 1. Launch Kodi V17 Krypton-applikasjonen og klikk på “Gear” -ikonet.Hvordan installere Alluc på Kodi
 2. Du vil se en liste over alternativer. Plukke ut den siste merket “File Manager”.hvordan du installerer alluc på kodi krypton versjon 17 eller nyere
 3. Hennes finner du kilder for Kodi Repositories. klikk på “Legg til kilde” for å oppgi URL.alluc kodi
 4. Dobbeltklikk på “INGEN”Og skriv inn følgende URL: http://kdil.co/repo/alluc på kodi-oppsett
 5. Navn mediekilden “Kodil Repo”Og slo på OK Knapp.alluc på kodi-innstillinger
 6. Finn og klikk på medisinsk du la til og navnet gav tidligere, ditt “Kodl Repo”.alluc på kodi-konfigurasjon
 7. Plukke ut “Kodil.glidelås”.alluc kodi tutorial
 8. Plukke ut “video Legge tilons” > Alluc > klikk Installer fra depot.alluc kodi
 9. Kos deg med streaming på Alluc Kodi.

Slik installerer du Alluc på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. En penn Kodi V16 Jarvis og klikk på “System“Alternativet.
 2. Naviger og velg “Fil sjef“-Fanen.
 3. Velg “Legg til kilde”Alternativet ved å dobbeltklikke på det.
 4. Klikk på “INGEN”For å oppgi URL.
 5. Kopier og lim inn: http://kdil.co/repo/
 6. Gi kilden et navn, for eksempel “Kodil Repo”.
 7. Klikk på System > Legge tilons > Installere FRA glidelås Fil.
 8. Klikk “Kodil Repo”.
 9. Plukke ut “Kodil.glidelås
 10. Vent på varslingen som er aktivert for tillegg.
 11. Gå tilbake til startskjermen og velg “Programmerer”.
 12. VELG Kodil Repository> Video-tillegg > og finn svar.
 13. Trykk Installere Knapp!

Alluc Kodi Sist ned

 1. Siste zip-fil på enheten din.
 2. Gå til Add-ons > Klikk på Eske ikon > klikk Installer fra zip-fil > Naviger systemet til mappen som har lastet ned zip-fil > Plukke ut “Kodil.glidelås” > Vent på varselet.
 3. klikk Installer fra depot > Klikk på “Kodil Oppbevaringssted“Plukke ut”video Legge tilons” >Alluc > klikk Installere.

Alluc vs Exodus

Exodus førsteer som en av de beste kodi-addonene for streaming av dokumentarer, sport, tegneserier, anime, TV-serier og filmer. Alluc-tilskuddet vil ikke holde utfordring, med tanke på utviklerne offisielle introduserte og siste oppdatering. Ifølge en kunngjøring er Covenant den offisielle erstatningen for tillegget. Dette betyr på Alluc definitivt har en overhånd på Exodus for nå. Det er ingen trusler om utvidelsen stenger, og du har teknisk sett til en enorm database med innholdet.

Alluc fungerer ikke / problemer / fikser

Alluc påloggingsfeil

Du har installert Alluc-tillegget, sett popup-ønske deg velkommen og godtatt ansvarsfraskrivelsen. Når du har valgt å velge Alluc i Basic- eller Advanced-modus, kan du ikke passere loggførere eller få en feil.

Løsning

Dette kan være mulig på grunn av kontoen din ikke er registrert. Besøk http://accounts.alluc.com/ for å registrere deg og sørg for å klikke på bekreftelseslenken du mottar via e-post. Det meste motstår innloggingsfeil på grunn av at du ikke får krefter adresser din.

Alluc kunne ikke installere en avhengighet

Denne feilen er den vanligste på Kodi når du installerer forskjellige tillegg fra forskjellige kodi-lagringsplasser. Det kan være mange grunner til at du kanskje ser dette, men det er ikke nødvendig å få panikk. Følg trinnene nedenfor for å fikse feil.

Løsning

Hvis du vil bli kvitt det feilaktig å installere og avhengighetsfeil, kan du vurdere å deaktivere reporter som ikke lenger fungerer. Ofte prøve Kodi å hente informasjon fra ødelagte repos. Dette resultatet i installasjonssvikt. En annen løsning er å forynge Kodi via Indigo-utvidelsen.

Alluc Ingen resultater funnet

Denne feilen vises stort sett når du søker etter et bestemt show. Stortinget vil se en liste over resultatene som samsvarer med søket ditt. Imidlertid er det noen dager, som du kan få en “ingen funnet“ feil. Lær hvorfor du ser denne feilen nedenfor:

Løsning

Alluc har en enorm database med innhold som lar dem bruke deres favorittfilmer / TV-serier på det største bekvemmelighet. Feilen indikerer har ikke det er et problem med tillegget. Noen ganger kan det hende det ikke er noen resultater for søket du har gitt. Hvis du vil dobbeltsjekke søket ditt, kan du gå til http://alluc.ee

Alluc Kodi anmeldelser

Alluc Kodi-tillegget har klart å skaffe seg og enormt rykte på tredjeepartsmarkedet. Du kan finne mange brukere som berømmer utvidelsen for det enkle grensesnittet og muligheten til å tilby strømmen av høy kvalitet for en TV-serier / filmer.

Wat en idiot, alluc er kjempebra osv., Hvis han har problemer, kan du like livet ute i en slag anstrengelse og sortere det !! Hva en klokke! Kodi-tips ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31. oktober 2017

Noen ganger har brukerne brukt brukerne sine problemer når de blir brukt til å se favorittinnholdet. Nedenfor kan du se en bruker som viser frustrasjon over ikke å finne noen strømme for Stranger Things fra det andre tillegget.

Jeg så på Stranger Things Openload og Alluc-lenker på Covenent hele uken, bortsett fra i dag var det ingen tilgjengelige… .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3. november 2017

Alluc Kodi-konto

Du kan enkelt opprette din Alluc-konto online ved å gå over til Område for Alluc-kontoer. Når du er registrert, kan du enkelt integrere Alluc med pakt.

Alluc vs pakt

Alluc tilbyr kilder og strømlenker for streaming av TV-show og filmer, og hvis du integrerer Alluc til Covenant, vil du motta flere kilder for streaming og det med bedre strømningsskvalitet.

Alluc API

Etter registrering kan du enkelt få en API-nøkkel fra kontordashbordet. Få API-nøkkelen derfra, kopier den og gå over til Kodi.

Gå til add-ons > video Add-ons > Høyreklikk Covenant > innstillinger > klikk kontoer > Bla nedover og velg Alluc og lim inn API Nøkkel som du har fått fra din Alluc regnskap > klikk OK. Nå vil du kunne streame mye mer strømningsskilder og innhold av bedre kvalitet.

Pakk inn ting

Vi bruker denne guiden som hjelper deg å forstå hvordan du installerer Alluc på Kodi, samtidig som du får leste noen problemer med utvidelsen. Kos deg med filmer / TV-serier i tillegg, uten problemer. Imidlertid, hvis du støtter problemer med tillegget, kan du gjerne slippe og kommentere nedenfor. Ikke nøl med å dele artikkelen med dine venner / familiemedlemmer. Ha en fin dag! ��

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me