Ares Project Repo

Oppdater: Det ble tidligere sagt på Ares Wizard ble lagt ned. Imidlertid er Ares Wizard tilbake med en ny URL og mange nye bygg.

Ares Project er depot for Ares Wizard som inneholder mange medieinnhold som tredjeparter koder addons og Ares ‘egne tillegg. Veiviseren er i programtilleggene sine, og ved å laste ned veiviseren får du forskjellige tilleggsprogrammer og depoter for din Kodi. Jeg vil gi instruksjoner om hvordan du installerer Ares Wizard på Kodi i enkle trinn. Så, les videre!

Vær oppmerksom på noen av tilleggene som er tilgjengelige i Ares Kodi er Geo-begrenset, og VPN i Kodi er nødvendig for å fjerne blokkeringer av dem.

Ny URL-adresse for Ares Wizard

Denne trollmannen ble lagt ned i fjor, og hele Kodi-samfunnet ble sjokkert over å høre de triste nyhetene. Veiviseren har vært en viktig Kodi-komponent for hver Kodi-nørd, og da den gikk ut av spillet, ble brukere stående uten mening om hvordan de skal erstatte den.

Helt siden det har kommet tilbake, har Kodi-samfunnet gitt det velkommen med det nye armer. Veiviseren har returnert med en ny URL, ditt “Http://ares-repo.eu/”. Brukere kan enkelt få tilgang til denne URL-en for å bruke favorittsøkere som har løsninger for alle Kodi-brukerbehov.

Slik installerer du Ares Wizard på Kodi Leia versjon 18.5 eller skrevet

 1. En penn Kodi > Klikk på Gearikon > Klikk på Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 2. klikk <INGEN> > Skriv inn denne URL-en http://ares-repo.eu/ > klikk ok > Navngi denne URLen som AresBuild > klikk OK > Dobbeltsjekk navnet og URL og klikk deretter OK for å lukke dialogboksen.
 3. Gå tilbake til din Kodi Hjem-skjerm > Klikk på Add-ons > Klikk på boksikon > VELG Installer fra zip-filalternativet > Klikk på AresBuild og vent til varselet.
 4. Gå tilbake til Startskjermen og klikk på Legg tilons tab > Klikk på Program Legg tilons og velg Ares Wizard.

Så enkelt er det!

Slik installerer du New Ares Wizard på Kodi – Video Guide

Slik installerer du Ares Wizard på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

 1. Åpne Kodi fra systemet ditt > Klikk på Innstillinger-ikonet > Velg Filbehandling > Dobbeltklikk nå på Legg til kilde.hvordan installere ares veiviser på kodi
 2. Hennes vil du se en boks vises, så klikk på det som står “Ingen”. > Nå vil det være om nettadresse, skriv http://areswizard.uk/ og klikk OK > Skriv nå navnet på medisinsk “Ares” og klikk OK > Klikk OK igjen.hvordan installere ares veiviser på kodi krypton versjon 17
 3. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen ved å prøve på “Backspace” -smak > Klikk på tillegg > Deretter pakkeinstallasjonsikon.ares wizard på kodi
 4. Nå må du klikke på Installer fra alternativet for zip-fil > Klikk på Ares > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Vent nå til den skal installeres.hvordan legge til ares veiviser på kodi
 5. Når den er installert, må du gjøre det Klikk på alternativet Install from Repository > Finn origin og klikk på Ares Project > Gå til programtillegg > Ares Wizard > Installere > Det vil ta noen minutter å installere.ares wizard kodi-oppsett
 6. Gå tilbake til Kodi Main Menu igjen > Klikk på tillegg > Programtillegg > Klikk på Ares Wizard > Den vil automatisk installere og smake veiviseren, som vil ta noen minutter.ares veiviseren kodi-innstillinger
 7. Når det er gjort, vil det bli omdirigert Kodi-brukere til å vise de du kan velge og bygge. Så kos deg!

ares kodi konfigurasjonsveiviser

Slik installerer du Ares Wizard på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Start Kodi Jarvis > System > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde > Klikk på Ingen og skriv inn URL kodivpn.co/repo/ares.zip og Klikk Ferdig > Skriv inn navnet ‘Ares’ og Klikk Ferdig > Nå Klikk OK.
 2. Gå tilbake til Kodi-startskjermen der du behov klikk på System > Deretter tillegg > Installer fra Zip File-alternativet > Ares > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Vent til den installeres.
 3. Velg nå Installer fra arkivalternativet > Gå til Ares-prosjektet > Klikk på Programtillegg > Klikk nå på Ares Wizard > Installere > Vent til den er fullført.
 4. Gå tilbake til Kodi-startskjermbildet > Klikk på systemet > Program > Add-ons > Ares Wizard > Det vil begynne å installere Ares Wizard på din Kodi > Når det er installert, kan du bruke Ares Wizard.

Slik installerer du Ares Wizard på FireStick

 1. Bare installasjonsprogram Kodi på din Fire Stick enhet.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Herfra og ut følger du trinnene som er nevnt ovenfor for installasjon av Ares Wizard på Kodi Krypton. Prosedyren vil forbli nøyaktig lik den.

Ares Wizard Last ned

For å slappe av direkte på Kodi, må du klikke på dette alternativet som du vil om å laste ned en zip-fil på systemet ditt. Dette er en direkte nedlastingsmetode hvor du kan hoppe over den første trinnene som skrevet for veiviseren for Kodi Krypton-delen. Etter at du har lastet ned zip-filer på ditt system, må du følge trinnene nedenfor:

Klikk på Install fra zip-fil > Naviger nå zip-filer som du nettopp lastet ned på systemet ditt > Vent nå på installasjonen.

Følg nå den samme prosedyren fra trinn 5 som ble fremhevet i avsnittet ovenfor.

Nye Ares Wizard-funksjoner

Den siste versjonen av Ares Wizard har noen tilleggsfunksjoner som hjelper alle Kodi-brukere. Følgende er de nylig lagt til funksjon i veiviseren:

backup

Nå kan brukere enkelt opprette en sikkerhetskopi av Trakt og Real Debrid-kontoene via sikkerhetskopifunksjonen. Dette vil hjelpe dem å se dataene hvis de installeres til å installere nytt eller oppdatert Kodi / tillegg.

innstillinger

Innstillingsmenyen er blitt mer kjent, slik at brukerne kan filtrere innholdet, samt se etter byggeoppdateringer og gjøre endringer i enhetskonfigurasjonene.

 tilpasninger

Den nye finjusteringsfunksjonen lar brukere bruke hurtigbufferen mer direkte og lappe leverandørens nettadresser. URL-lapping og hurtigbuffer-hjelper deg med å forbedre streamingkvaliteten og hastigheten til Kodi.

 Vedlikehold

Alt dette og mange andre nye verktøy er lagt til i vedlikeholdsmenyer for å hjelpe deg med å strømme med denne veiviseren som er uten å spørre deg om kvaliteten og lagringsproblemene. Alternativer som miniatyrrydding, hurtigbufring og kontohåndtering er også lagt til i dette delen. En popup-omformasjon av bygningen er også introdusert.

Ares Wizard fungerer ikke

Når du bruker denne veiviseren, kan du møte andre problemer som kan vises på de svarte skjermene fra Ares Wizard. Årsaken til du møter disse problemene skyldes det faktum hos du kanskje bruker den eldre versjonen av Kodi. Den siste versjonen av Kodi er Krypton versjon 17.3.

Løsning

Du kan enten finne et nytt Kodi til å installere i ditt eget eller siste versjon. Det finnes i forskjellige kodi-lagre, inkludert eget depot. Det anbefales når du laster ned det fra sitt eget depot, slik at du får en ny versjon.

Ares Wizard best bygger

Kodi Builds inneholder kanaler som automatisk lastes ned på Kodi når du har lastet ned veiviseren. Noen av de beste Ares Wizard-byggene er gitt på listen nedenfor:

 1. Puls
 2. Apollo
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. Chappie
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Kryptonite
 10. Titan

Ares Wizard Alternativer

 1. SuperRepo Repository (installasjonsveiledning)
 2. noobs & Nerds Repository (installasjonsveiledning)
 3. SportsDevil Repository (installasjonsveiledning)
 4. Kodil Repository (Installasjonsveiledning med Covenant Addon)

Ares Forum

For å delta eller få innsikt i veiviseren, kan du besøke forumet. Ares brukere og Ares tjenestemenn deltar sterkt for å underholde mennesker med spørsmål eller forslag. Det er alltid nye lærere på forumet som brukerne kan dra nytte av dem ved å lese seg inn i forskjellige trender og forslag.

Avsluttende ord

Du kan laste ned forskjellige tillegg alt på et sted og uten å svette. Er det motiver for andre Wizard som har sitt eget tillegg for fitness, sport og mye mer. Du kan streame live sport og høydepunkter på fingertuppene. Så prøv å installere Ares Wizard på Kodi og nyt hver underholdspakke den tilbyr.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me