Slik installerer du ExpressVPN på FireStick innen 3 minutter

Hvis du har problemer med å installere og bruke ExpressVPN i Firestick, kan du gjøre det perfekte stedet for å fjerne alle forvirringene. Menn før vi utforsker trinnene med å sette opp VPN, vi er først snakke om noen av funksjonene som gjør ExpressVPN til en av de beste VPN-ene for FireStick i 2020..


Express VPN for FireStick

ExpressVPN er utvilsomt og av de mest populære streaming VPN-tjenestene du kan stjele på. VPN er globalt kjent for sin utmerkede funksjonalitet og fantastiske funksjoner som flere brukere streame alle typer innhold i HD, uten å måtte bufret.

For Amazon Firestick har ExpressVPN og skreddersydd program som brukes av snørere over hele verden. Det er den mest pålitelige VPN når det gjelder sikkerhets-, personvern- og streamingformål. Når det er sagt, er hun en liste over den funksjonelle funksjonen som skiller ut denne VPN-en fra de andre tilgjengelige på Amazon Appstore.

Flammende raskt

Denne VPN-en er en av de raskeste VPN-ene du noen gjengen har kommet over, akkurat som navnet antyder. ExpressVPN har et hastighetsoptimalisert nettverk som består av mer enn 3000 servere som er spredt over 160 pluss lokasjoner i 94 land.

Med den gratis VPN-en kan du ikke strømme inn HD og 4K jevnt. Denne VPN lar deg være, noe som gjør det til det perfekte valget for hjemmet og kontoret.

 

Solid sikkerhet og personvern

Den imponerende nullloggspolitikken som tilbys av ExpressVPn kommer med AES 256-bits kryptering som sørger for på alle internettaktiviteter som er sikre, private og anonyme. Dette blir viktig hvis du bruker tredjeparter eller Kodi, Android-streaming-applikasjoner som Cinema HD, CatMouse og Titanium.

Tredjeparter Kodi-tillegg og andre slike applikasjoner som inneholder innhold som kan være piratkopiert, og når du har en tilfeldig strøm fra dette innholdet, kan du avslutte med juridiske problemer. ExpressVPN beskriver imidlertid ikke bare ID, men du kan også se innholdet så sømløst som mulig.

 

Ikke-blokkerte strømmetjenester

En annen grunn til å trenge og VPN er når du må fjerne blokkeringer av alt det begrensede innholdet. De mest populære og beryktede av disse tjenestene er Netflix som gir ulikt innhold for forskjellige land over hele verden.

ExpressVPN er en av de beste få VPN-en som konsekvent kan gi tilgang til Netflix. Alt du trenger å gjøre, kan du få en konto og installere denne VPN for å fjerne blokkeringer av Netflix Canada, USA, Nederland, Japan, India og andre biblioteker…

Hvis du vil ha tilgang til andre geobegrensede tjenester som iPlayer BBC, Hulu og HBO, er dette alternativet for deg.

Brukervennlighet

En viktig funksjon i denne VPN som ikke kan ignorere, er en Network Lock Kill Switch, og VPN Split tunneling som gjør grensesnitt enkelt å bruke..

Det tilbyr ubegrenset båndbredde og er trygt for torrentbruk og P2P. Du kan også få fem samtidige tilkoblinger med 24/7 live chat kundesupport for enkelhets skyld.

Det beste er å komme med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ombestemmer deg, noe jeg er sikker på aldri vil skje.

Hvordan installere ExpressVPN på Firestick

Denne VPN-en har en dedikert applikasjon som er kompatibel med Amazon Firestick, Fire TC Cube og Fire TV. Den er tilgjengelig i Amazon-butikken og tar noen sekunder tilbake for å bli installert.

Forsikre deg om du kjøper ExpressVPN-abonnementet før vi går inn i installasjonsprosessen. Det beste er å få årsabonnement, da kan du godta deg og rabatt på 49%. Enten du trenger hjelp til å laste den eller ønsket på applikasjonen er installert, kan vi hjelpe deg med begge deler.

 

1.      Installere applikasjoner

 1. Åpne startskjermen til Firestick, og skriver ExpressVPN i searchealternativet. Hvis du ser ExpressVPN, klikker du på den for å fortsette
 2. ExpressVPN vises som det første forslaget, klikk på det og trykk på alternativet: “få”
 3. Sist ned ExpressVPN, når du er ferdig, gå til “åpent” alternativt og begynn å bruke det

2.      Sideloading ExpressVPN APK på FireStick

Hvis du ikke er jeg stand til å få ExpressVPN på Amazon-butikken uansett grunn,

du har alltid muligheten til å laste ned APK-filer og få installert. For det kan det være lurt å forsikre deg om i Firestick kan installere applikasjoner fra en ukjent kilde.

For enkelhets skyld er du hvordan du aktiverer dette alternativet:

 1. Gå til stjerneskyttere og klikk på “innstillinger.” Du vil se alternativet “My Fire TV / Device”, trykk på det
 2. Neste er å klikke på “Utviklingsalternativer” fra listen rett etter om
 3. Nå skal du slå på “Apper fra ukjente kilder”, og du er ferdig

Den neste tingen for å gjøre det mulig å få ned APK-filer for å installere ExpressVPN.

 1. Skriv inn https://www.firesticktricks.com/expresson URL-felt til nedlasteren
 2. Last ned den for å fortsette
 3. Når nedlastingen er ferdig, klikker du på “installasjonsprogrammet”
 4. Klikk på “gjort” og velg “slett” for å spare plass

Og med det burde appen bli lagt til i applisten din.

Nå som du har installert ExpressVPN APK på din Fire TV-enhet vellykket, kan du få tilgang til denne nyeste nedlastede VPN ved å navigere til applisten.

 1. For det første oppsettet, klikk på “åpent” -alternativet og velg alternativt “pålogging”
 2. Skriv inn legitimasjonsbeskrivelsen. Hvis du ikke kan registrere noe konto, kan du få informasjon om det offisielle nettstedet til ExpressVPN
 3. Hvis du er ferdig med å logge på, klikker du på “OK” for å konfigurere konfigurasjonen
 4. ExpressVPN skal nå vises på hjemmet
 5. Klikk på den røde sirkelknappen for å koble ExpressVPN til din Fire TV
 6. Gratulerer! Du er nå gud å gå

Konklusjon

ExpressVPN er et allsidig produkt som vil sortere ut alt ditt private liv og fjerne blokkering av innholdsproblemer, i motsetning til andre VPN-ene. Denne guiden vil hjelpe deg med å installere den, menn hvis du har spørsmål eller forslag, legg igjen og kommentarer i kommentarfeltene nedenfor.t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map