Slik installerer du IceFilms på Kodi på mindre enn 4 minutter

icefims-KODI-add-on


Dette tillegget er tilgjengelig med Kodil Repository og har blitt dekket for Kodi Leia, Krypton og for Kodi Jarvis i denne guiden..

I mange år rundt har IceFilms oppfylt forventningene som en av de beste filmtilleggene i Kodi-verdenen. Du kan filmer hele dagen.

Forsikre deg om å bruke brukeren og kodi vpn for å beskrive din online tilstedeværelse mot skadelig programvare og hackere. Ikke bare det, det vil også gi deg ubegrenset tilgang til mye innhold som er begrenset i din region.

Slik installerer du IceFilms på versjoner av Kodi Leia og Krypton

 1. En penn Kodi > Så gå til innstillinger > Klikk på Fil sjef > Dobbeltklikk nå Legg til Kilde > En boks vises så klikk på ‘INGEN’hvordan du installerer isfilmer på kodi
 2. Skriv inn URL for depot http://kdil.co/repo/ > Trykk her OK > Hvis du ser på bunnen, vil den være om medisinskavnet, så skriv “Kodil Repo’ > Trykk her OK.hvordan du installerer isfilmer på kodi krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. Gå til Kodi Hjem > Velg valgt Legg tilons alternativet som vises på venstre meny > Klikk nå på Eskeikon ligger på toppmenyen.icefilms på kodi-oppsett
 4. På dette siden må du velge Installere FRA Zip-fil alternativ > Bla nedover for å klikke på ‘Kodil Repo’ > Velg depot Kodil.zip > Det vil ta tid til å installere depotet.icefilms kodi zip-fil nedlasting url
 5. Når du installerer, klikker du på Installer fra depot > Velg valgt Kodil Oppbevaringssted > Gå til Video-tillegg > Deretter IceFilms > Trykk Installere > Vent nå til installasjonen skal skje.icefilms på kodi-innstillinger
 6. Når du er fullført, går du tilbake til Kodi-startskjermen > Klikk på Add-ons > Så Video Add-ons > Endelig får du klikke på IceFilms > Velg Filmseksjon og nyt!

hvordan du legger til filmen på kodi

Slik installerer du IceFilms på Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. En penn Kodi Jarvis > Klikk på foran på skjermen System > Klikk på siden Fil sjef > Bla nedover for å dobbeltklikke på Legg til Kilde.
 2. Klikk på ‘INGEN’ når dialogboksen åpnes > Skriv skrevet inn dette URL http://kdil.co/repo/ og klikk Ferdig > Skriv nå navnetKodil RepoOg klikk igjen Ferdig Hvis alternativet vises > Trykk her OK å lukke boksen.
 3. Gå nå til Kodi Hjem > Klikk på System > Deretter Add-ons > Installer fra zip-fil alternativ > Dette bringer deg til en annen boks der du trenger å klikke på Kodil Repo > Deretter Kodil.zip
 4. Klikk nå på Installer fra depot > Dette vil gi deg et antall lag, så klikk på Kodil Repository > video Add-ons > IceFilms > Installere > Kos deg med filmer og TV-serier!

IceFilms Last ned zip-URL

Det er en mulighet for at du kan hoppe over tre første trinnene i installasjonen av IceFilms Kodi 2019 ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Last ned IceFilms zip-fil fra HER og lagre på datamaskinen din.
 2. Åpne Kodi > Gå til første tillegg > Boksikon > Klikk på alternativet Installer fra zip-fil, og navigerer dokument fra nedlastede filer og vent til installasjon.
 3. Gå til installasjon fra depot > Kodil Repository > Video-tillegg > Så IceFilms > Installere > Nyt!

IceFilms fungerer ikke / løser / problemer på Kodi

Da Fusion Repository ble fjernet av loven, den nye IceFilms finne andre kodi-depoter for å passe inn, og det var hennes feil begynt å oppstå. Noen av feilene og rettighetene deres er gitt nedenfor:

IceFilms kunne ikke installere avhengighet

IceFilms Kodi 2019 var først tilgjengelig på Fusion Repository. Etter sammenbruddet av Fusion, prøvde mange Kodi-brukere å installere tilleggsprogrammet, menn det viste “Feiligheter i å installere avhengighet” -feil. Dette betyr på depotet som dette tillegget var tilgjengelig manglet noen nye filer.

Løsning

IceFilms er nå tilgjengelig i Kodil Repository som fungerer perfekt. Jeg veileder vår om å diskutere det samme tilnærmingen som bruker Fusion Repository.

IceFilms klarer ikke å streame

Kodi-brukere blir også brukt på tilleggsprogrammet som ikke kan strømme noe. Disse problemene er relatert til utviklet av IceFilms, din Eldorado. Tillegget klarer ikke å utsette koblinger utenfor og kan ikke tilby strømmetjeneste.

Løsning

For denne typen feil er det mulig å prøve på utviklet løser dette problemet og prøve prøve å få tilgang til kontoret etter noen minutter. Noen ganger kan til og med en oppdatering før til tilleggsprogrammet som kan gi seg på en slik måte.

IceFilms Kodi anmeldelser

Disse tre gode jobbene er filmer og skraper ikke godt. Har det fra smash repo og sier han ikke fikset

– MO (@kmar_NY) 20. september 2017

Daglig feil og feil har tidligere før et sterkt svar fra Kodi-brukere som har fått den siste måneden. Det vanligste av dem er skrapeproblemet. IceFilms introduseres av Kodil repo etter at det ble grøftet av Fusion Repository. Siden den gjengen har den mistet sjarmen.

Hvorfor bruke isfilmer når samtaler har alt sammen?

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19. august 2017

Det fungerer som om pakten har brukt alt søkelyset på kort tid fra det har opphevet og flott videotillegg fra sin tid. Ettersom det er mye feil i IceFilms-tillegget, foredragsholder Kodi-brukere og mest enkle løsning, din å installere pakt. Dette har resultert i nedganger i popularitet for IceFilms.

Pakk det opp

IceFilms er kanskje ikke det samme som før, men det gir fortsatt lange timer med underholdning. Du kan se alle de nyeste filmene når du installerer isfilmer på Kodi. Dette tillegget finner du i Kodil Repository og har siden mistet sin sjarm.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map