Slik installerer du ikke sikkerhet på Kodi Addon på mindre enn 3 minutter

Alle de menneskelige som ønsket å ha alt under ett tak, ‘Ikke sikker’ Kodi er noe for dem. Brukere kan følge denne veiledningen for å laste ned Ikke sikker Kodi Repo og se hvordan du installerer ikke sikker Kodi addon.


“Ikke sikker” er ikke et uttrykk, og det er helt nytt tilskudd mellom mange kodi-tillegg for brukere som er full av alt. Når vi sier alt, mener vi filmer, sport, TV-show, barneshow osv. Ikke sikker på Kodi tar Kodi-samfunnet med storm.

Det er flere ikke Sure Kodi nedlastings- og installasjonsprosedyrer. Denne guiden fra Kodi VPN vil gi deg en tur gjennom.

Ikke sikker på Kodi Last ned URL-arkiv med zip-fil

Ikke sikker på at Kodi repo kan lastes direkte fra denne lenken.

Hvis du vil installere ikke sikkert Kodi addon direkte, kan du laste ned Ikke sikker zip-filer på enheten din. Etter å ha lastet ned filen, sendte disse trinnene:

 1. klikk Legge tilons > Klikk på Eske ikon.
 2. klikk Installer fra zip-fil > SEDUNDNES > repository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.
 3. Installer fra depot > klikk seduNdnes Repo >Gå til Video-tillegg > Plukke ut Ikke sikker > Truffet Installere > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.

Ikke sikker på Kodi-nedlasting er så enkelt! Nyt.

Slik installerer du ikke Kodi Addon i Krypton versjon 17.6 eller skrevet

 1. Åpne Kodi > Klikk på innstillinger ikon > En penn File sjef > Dobbeltklikk Legge til Kilde.hvordan du installerer ikke sikker koding addon
 2. Smak inn http://firetvguru.net/fire/ > klikk OK > Navngi denne kilden SEDUNDNES > klikk OK> klikk OK.hvordan du installerer ikke sikkerhet på kodi krypton versjon 17.6 eller kan
 3. Gå tilbake til Hjem Skjerm > Gå til Legge tilons > Klikk på Pakkeinstallatør ikon.ikke sikker kodi
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > klikk SEDUNDNES > klikk repository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.ikke sikker på kodi addon
 5. Installer fra depot > klikk seduNdnes Repo >Gå til Video-tillegg > Plukke ut Ikke sikker > Truffet Installere > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.ikke sikker på kodi repo
 6. Ikke sikker på add-on er installert og klar til bruk > For å få tilgang til ikke sikker på Kodi, gå til Add-Ons > klikk Ikke sikker.

ikke sikker kodi nedlasting

Hvordan installere ikke sikker Kodi Addon i Jarvis versjon 16 eller riktig?

 1. En penn Kodi > Klikk på System > En penn Fil sjef > Legge til Kilde > Skriv inn dette URL http://firetvguru.net/fire/  > Klikk på Ferdig.
 2. Gi kilden navn SEDUNDNES > klikk Ferdig > klikk OK > Gå tilbake til startskjermen.
 3. Klikk på System > klikk Legge tilons > klikk Installere FRA zip-fil > Plukke ut SEDUNDNESrepository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent til varselet vises.
 4. klikk Installere FRA Oppbevaringssted > klikk seduNdnes Repo > En penn video Legge tilons > Klikk på Ikke sikker > klikk Installere > Vent på varselet > Nyt!

Ikke sikker på Kodi ikke bruker / feil / rettigheter

Fungerer ikke sikker på Kodi fungerer ikke? Eller det er installasjonsproblemer, bla nedenfor for å fikse dem!

Ikke sikker Kodi Ingen strømmer tilgjengelig

Denne feilen betyr på strømmen du leter etter å være enten ny eller gammel til å hente for Not Sure Kodi.

Løsning

Følg trinnene nedenfor for å løse denne feilen:

 1. Gå til Hoved Meny> Verktøy.
 2. Klikk på Klar Leverandører> ja> Et varsel ‘Prosess Fullstendig’ vil dukke opp.
 3. Klar cache> ja > Et varsel “Prosess fullført” vises.
 4. klikk Generell > Leverandører Pause> Senk den til 20> klikk OK.
 5. Generell> avspilling > sving av Kroen Med captchas> OK.
 6. Verktøy-menyen > teksting > Muliggjøre teksting > OK.

Ikke sikker på Kodi mislyktes i installert avhengighet

Denne feilen oppstår når det er problemer med versjonen av Not Sure Kodi. Det er flere vertsdomener som tilbyr et enkelt depot. Mange av dem er utdaterte og slik klarer de ikke å installere. Ikke sikker på Kodi, og ikke noe som ikke er redd for.

Løsning

For å fikse denne feilen, bruk en pålitelig kilde, det første offisielle nettstedet fordi du finner den oppdaterte versjonen der.

Ikke sikker på Kodi Addon-anmeldelser

Ikke sikkert Kodi-tillegg er virkelig en fantastisk ting. Du kan streame hva du kan ønske deg. Det er alltid noen brukere som har noe svar på noen tilleggsopplevelse. La oss ta en titt:

Denne brukeren blir sarkastisk angående navnet på dette tillegget, og det er så åpenbart. Navnet er i seg selv og uttrykk som kan forvirre oss.

ikke sikker på addon anmeldelse

To ting er uunngåelige, fornøyde kunder og fornøyde tilleggsbrukere. Du kan ikke bare tilfredsstille alle brukere. Det vil alltid være folk klare til klage. Denne brukeren er bekymret for plassen som dette tillegget dekker, og også det fantastiske kodi-tillegget.

ikke sikker på kodieanmeldelse

Hennes har du det; slik feil fortsetter å dukke opp. Nå har vi fortalt deg grunnen til det.

ikke sikker på addon reddit anmeldelse

Ikke sikker Kodi Addon Passord Logg inn

Ikke sikker på Kodi-passordpålogging er påkrevd for å få tilgang til innhold fra voksne (18+).

Konklusjon

Ikke sikker på at Kodi-tillegget er en pakke for alle. Utstyrt med mangfoldet av innholdet, har dette tillegget sikkert potensielt til å stjele søkelyset fra alle andre kodi-tillegg.

Fire TV-guruer har kommet på noe ekstra vanlig denne gangen, og som vi ser den begynnelsen til tjene og fisken seriøs anerkjennelse i Japan. Vi må imidlertid vente og se om den som holder oppdatert eller går ut av spillet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map