Slik installerer du IPVanish på FireStick – Enkel installasjon

ipvanish-on-firestick


Ser du etter en guide for hvordan du installerer IPVanish på Firestick? Vel, uten en skygge av tvil, har du kommet deg til rett sted!

Jeg viser denne demonstrasjonen som jeg vil få andre mennesker gjennom alt du trenger å vite om en av de mest populære VPN-ene for FireStick– IPVanish!

Bortsett fra installasjonsretningslinjer til IPVanish, kaster denne artikkelen lys over stjernefunksjon og utarbeider, og en enkel prosedyre for å teste det på Amazon Firestick, når den første er satt opp.

Du vil finne nøyaktig hva du kommer og lette etter, uten videre, hun er en enkel trinnvis prosess med å installere IPVanish på Firestick for å gå AWOL når du vil!

Slik installerer du IPVanish på Firestick?

Borte er dagene da installering av VPN i Firestick viste seg å være en skremmende prosess. For tidlige prosessører på nettet som kan lade Subway Surfer på telefoner, siden IPVanish er den første VPN-leverandøren hvis applikasjoner er tilgjengelige (gratis) til installasjon i Amazon Appstore!

Ved å følge de nedenfor nevnte enkle trinnene, kan du laste ned applikasjonen på et uhell.

 1. Åpne din Firestick og naviger til SOK alternativet på menyen øverst til venstre på hjemmesiden. Skjermen vil se ut som et forstørrelsesglass med bokstavene A til Å vises nedenfor
 2. Finn søkefeltet ved å navigere over bokstavene og skrive inn “IPV”Jeg lurer
 3. Når du skriver IPV, vil søkefeltet gi deg en liste over ord. Bla ned og klikk på IPVanish
 4. De følgende skjermene vil inneholde få detaljer om IPVanish og en Installere Klikk på knappen
 5. Ved installasjon vil du bli seng om å gå inn i Brukernavnog Passord. Logg på for å fortsette
 6. Når du er ferdig med å registrere deg, klikker du påLogg Inn og begynn å bruke IPVanish-appen
 7. Du kan velge Koble-knappen i det nylig nedlastede programmet. Din strømmenhet kan sende en tilkoblingsforespørsel. Denne meldingen vil informere deg om på IPVanish Annon å overvåke nettverkstrafikken din. Klikk på OK å fortsette. Hvis du vil slå av VPN, trykker du på Koble fra Knapp

Hvordan teste om IPVanish-arbeid på Amazon Firestick?

Hvis du vil teste om IPVanish VPN-en din jobb med Amazon Firestick eller ikke, kan du få disse enkle trinnene.

 1. Gå til Amazon-butikken og lastet ned Mozilla Firefox eller Chrome. Begge nettleserne er helt gratis å laste ned og bruke
 2. Nå trykker du på tilkoblingsalternativet i IPVanish for å opprette en tilkobling
 3. Start den nedlastede nettleseren ved å angi denne URL-en- https://dnsleaktest.com
 4. Når du kommer til nettstedet, kan du se IP-adresser og kunder. Hvis IPVanish fungerer, vil du ikke like den du har hatt
 5. Til slutt, velg standardtest og forsikring om å ikke finne noen DNS-lekkasjer når du bruker VPN-no

Er det viktig å bruke en VPN med Firestick?

Selv om det ikke er obligatorisk, anbefalte det alltid å bruke en VPN med Firestick. Siden de fleste tror dette er bare en unødvendig kostnad som kan redusere brann-TV-er internettforbindelse. Hennes er en liste over noen få grunnleggende som er tilstrekkelig for å fastlåse hvorfor det måtte brukes aldri bruke Firestick uten VPN.

Nå kan du bruke offentlig Wi-Fi

En av hovedattraksjonene i en Firestick er dens bærbarhet, ettersom den lille esken kan bæres hvor som helst. Likevel betyr dette også ved bruk av offentlig Wi-Fi på restauranter, hoteller og andre lignende steder, noe som er mye usikkert og usikkert!

Imidlertid, hvis du har tilfeldig bruker og VPN, vil krypteringen tillate deg å bruke din ildsted på disse nye nettverkene uten å bekymre deg for med en tomme av dataene dine skal lekke ut.!

Tilgang til innhold i utlandet

Med den enorme skytingen av nettforbrytere og andre bekymringer for digital personvern, forutsetter mange nettsteder å isolere seg til et område / land av sikkerhetsmessige årsaker. Siden de bare kan nå fra en IP-adresse som serverer retter, er det umulig å komme inn på bilder nettsteder med mindre du er til byer i området.

En VPN-sekretær har ikke bare data å spise, men menn kan heller ikke angi IP-adresser, disse programmene / programvarene har en tendens til å være eller velge topp for et stort antall geobegrensede brukere til å søke servere og få tilgang til å begrense innhold fra hvor det kan være behov.

Trygghet og sikkerhet

Firestick er opprettet på en versjon av Android-operativsystemet kalt Fire OS. Selv om Android er veldig populært over hele verden, er det også notorisk bruker og utrygg.

Firestick-brukere er et resultat av det første for angrep fra hackere sammen med ISP-er, overvåking av bilder og andre slike organisasjoner. Ved å bruke en VPN kan du redde deg selv fra alle disse risikoene.

Hvorfor er IPVanish et bedre valg for deg?

Til tross for at jeg nå vil være sist med en mengde VPN-er, er IPVanish utvilsomt og den beste VPN-en for Firestick. Jeg har noen gode grunnlegger for å støtte opp om dette kravet!

Denne VPN-en kommer med et offisielt tilleggsprogram som er tilgjengelig i Amazon App Store, noe som gjør det enklere å installere og kjøre. Applikasjonen er spesielt designet for Firestick-brukere og var en av de første siden noen få VPN-er som ga dedikert programvare for Amazons enhet.

Dessuten når det gjelder Kodi-brukere, IPVanish pålegger ingen begrensninger på datamaskinen så vel som filtypen du bruker. IPVanish på Kodi-servere ganske bra, da det også blokkerer de geobegrensede Kodi-tilleggene.

Det er kjent som en av de sikreste leverandørene i små når det kommer med en AES 256-bit kryptering som er praktisk talt bruddbar. Den har sikkerhetsfunksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse som tar vare på dine personlige data. Hvis smart og jevn streaming er det du lengter etter, så er denne VPN definitivt den for deg.

Det bringer oss til en slutt. Synes du at denne artikkelen var nyttig? Hvis du har spørsmål og forslag, gi oss beskjed ved å legge til igjen og kommentere nedenfor.

Pros

 1. Den har over 1300 servere i over 70 land.
 2. Militær klasse AES-256 bit kryptering.
 3. Støtter 8 forskjellige operativsystemer og enheter.
 4. Integrert Kill Switch-funksjon .

Ulemper

 1. Under 14 øyne jurisdiksjon
 2. Det tilbyr kun en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Konklusjon

IPVanish er utvilsomt og av de beste VPN-leverandørene i bransjen og dens funksjoner beviser det. Øyeblikkelig tilkobling, avansert sikkerhet og sømløs hastighet er det som forventes fra en topp VPN-leverandør. Til tross for alt det fantastiske funksjoner, er det en ting som angår meg; det faller inn under 5-øyers jurisdiksjon.

Det er ikke noe som hindrer meg til å anbefale denne VPN-en til leserne. Gå videre, prøv denne VPN, og jeg vil få en flott opplevelse med det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map