Å forstå hvordan installere KODI på Apple TV 4,3,2,1 er ikke en lett oppgave. Menn vi har gjort det enkelt med våre 8 enkle trinn for å installere KODI på Apple TV.

En av de første tingene i dag for hver online streamer og Kodi VPN som kan fjerne blokkering av begrenset nettsteder og gi high end online-personvern. Hvis du vil være kostnadseffektiv, kan du prøve de gratis Kodi VPN-leverandørene. For det andre må du begynne med å sørge for at du har følgende ting på Apple TV for å installere KODI med letthet. Forsikre deg om du vil hvordan du installerer en VPN på Kodi.

Kodi på Apple TV

Før du får deg til å sette opp kodi på ipad, vil det også kreve følgende:

 1. Xcode 8 eller nyere (gratis)
 2. iOS App Signer-verktøy for Mac (gratis)
 3. Den siste KODI .deb-fil for tvOS (gratis)
 4. Gratis (menn aktiv) Apple Developer-konto (Registrer deg hvis du ikke har en)
 5. En Mac-datamaskin eller bærbar PC som kjører Mac OS X 10.9 eller nyere

Menn før vi går videre, bør vi minne deg på den eneste installasjonsmetoden for Kodi på Apple TV 4 og 2. Det finnes installasjonsveiledninger for Apple TV 1 og 3 også, men dessverre, de arbeid ikke. Derfor vil guiden vår fokusere på Apple TV 4 og 2.

Du kan kaste bort penger til å spise på dyre spill av digitale medier, hvis du ikke gjør det kjenn den stygge sannheten bak 4k mediaenheter.

how-to-install-SIDELOAD-KODI-on-apple-tv

Hva er Apple TV?

Apple TV skal ikke forveksles med Macintosh TV, som var Apples første datatelev. Apple TV er akkurat som andre streamingbokser, menn med og klassisk Apple-design og spesifikasjoner.

Til nå har Apple lansert branngenerasjoner av den digitale mediaspilleren. Den første kom ut i september 2006 med forsinkelser som startet i mars 2007. Og den siste kunngjorde i september 2015 med butikkoppdateringer, som sagt av Tim Cook (Administrerende direktør i Apple) “Fremtiden til TV er apper”.

Han vil videre til et stort operativsystem som var nødvendig for Apple TV skulle fange det voksende Japansk for amerikanske tilkoblede TV-brukere.

eple-tv-brukere

Apple TV har så mange år i salget og gått ned til 8% rett på samme tid før. Det var ikke sitt eget produkt som var gjørmete.

Imidlertid forventes den generelle opplevelsen enda mer fra en mediaspiller ikke var opp til merket. Menn det var før da Apple fornyet Apple TV 4. generasjon med den fantastiske 4K Ultra HD-oppløsningen. Apple TV 4. generasjon skaper en vanvidd mellom brukerne.

KODI, mediaspiller

KODI, som også er kjent som XBMC (Xbox Media Center), er gratis og lager tidligere og buzz med millioner av brukere fra USA, Storbritannia, Canada, Tyskland og andre. KODI kan tilpasses med mange forskjellige skinn og plugins, hovedsakelig på grunn av åpen kildekode.

KODI har stått over for kjærlighetsproblemer, menn på en enkel måte er det en elegant mediaspiller som flere brukere streame alle typer innhold, det kan være et innhold på eller for å få hjelp i opphavsrettene som er beskrevet innhold gratis. Det er mange flotte KODI-tillegg for brukere å se film, sport, TV og mye mer.

Hvordan installere KODI / XBMC på Apple TV 4th Generation

Hvis du lurer på om du kan installere KODI på fjerde generasjon Apple TV, så må du stille opp. Det er ikke så enkelt å installere KODI på dette apparatet som du kan installere en app i mobiltelefonen.

Begynn med å laste ned den ovennevnte programvaren på 4. generasjon Apple TV. Fremover les vår guide for å holde enheten din oppdatert, hvordan du kan oppdatere kodene på Apple TV.

På toppen av det trenger du en USB-C til USB-A-kabel.

Hvordan installere KODI / XBMC på Apple TV 4. generasjon ved hjelp av USB C til A

USB C til USB A-kabel

Denne prosessen har konfigurert KODI på Apple TV 4 uten Jailbreak. Dette er deg sidelaste KODI på Apple TV.

Slik installerer du Kodi på Apple TV ved å bruke Cydia Impactor

Følg disse trinnene for å installere Kodi på Apple TV via Cydia Impactor:

1. Konverter Kodi deb-fil inn jeg ipa fil > Pakk ut ‘data.tarFil.

2. Åpne mappen som heter ‘data’> Gå til Applikasjoner > Lag en ny mappe med navnet ‘nyttelast i samme destinasjon av ‘Kodi.app’.

3. Nå kutte opp og lim inn de ‘Kodi.app’ mappen i den nyopprettede mappen som heter “Nyttelastmappe” > Zip nyttelast-mappen > Plukke ut glidelås som arkivformat> nevn det som ‘Kodi.ipa’.

4. Nå, koble til din Apple TV-enhet til din PC > En penn Cydia Impactor > Kopiere og lim inn de Kodi.ipa fil > Nå må du gjøre det Smak inn larm eple ID.

5. Nå koble larm Apple TV til din TV og snu den PÅ.

Hennes vil du se Kodi i appmenyen klar til bruk!

sideloading med Xcode og iOS App Signer

 1. Koble Apple TV til Mac-datamaskinen din og start en ny tvOS > Søknadsprosjekt i Xcode.Denne metoden kalles sidelading med Xcode og iOS App Signer
 2. Lag en unik identifikator med et nytt prosjektnavn som KodiApple TV. Sammenlign med det du må sørge for å lage en unik buntidentifikator som bruker samme prosjektnavn.Lett-install-KODI-on-apple-tv-4
 3. Hvis du står overfor et problem for klargjøringsfil, klikk fikse problemet.how-to-SIDELOAD-KODI-on-apple-tv-4
 4. Du må registrere deg på en gratis utviklerkonto.how-to-SIDELOAD-KODI-on-apple-tv-4
 5. Velg senere ditt utviklingsteam.ved hjelp av SIDELOAD-metode-for-å installere-KODI-på-eple-tv
 6. Gå foran og iOS-apper. Velg et signeringssertifikat og en klargjøringsprofil. Klikk på Start og velg en utgsposisjon. På dette stadiet valgt du nedlasting KODI .deb som inndatafilen.Lett-setup-for-sideloading-KODI-on-apple-tv-4
 7. Gå tilbake til Xcode. Jeg Xcode velger du Vindu-menyen og klikker på nettstedet.8-Trinn-to-install-KODI-on-apple-tv-4
 8. For å legge til Apple TV, finn de tilkoblede enhetene og velg Apple TV sammen med pluss-knappen for å legge til enheten.

Installer-KODI-17.4-on-apple-tv

Rett etter at du har valgt Apple TV i feltet ovenfor, vil du være klar til å glede deg over KODI på Apple TV. Menn for å velge underholdning din, kan det være lurt å velge en av de beste KODI-tilleggene for å hjelpe deg med å streame favorittfilmen, sport eller hva som helst.

5 beste Apple TV-spill for 2020 og kun USD 5,00

Spill er alltid en spenning for et barn eller en gammel person. Med god teknologi og grafikk på Apple TV 4. generasjon, vil du bli glad for å spille så mange spill du vil. Trender med å spille spill med høy oppløsning på Apple TV-øker. Følgende er oppdatert for de 5 beste Apple TV-spillene.

 1. Machinarium (USD 4,99)

  Det er et puslespill-pek-og-klikk-eventyrspill utviklet av Amanita Design.Machinarium-Beste-spill-for-apple-tv

 2. Lumino City (USD 4,99)

  Lumino er utviklet av State of Play Games og er et eventyrspill.Lumino-City

 3. AG Drive (USD 3,99)

  Det brennende racingspillet ble utviklet av ZORG Entertainment Ltd, og er fylt med tyngdekraftshåndverk.AG-Drive

 4. Alto’s Adventure (USD 4,99)

  Det uendelige løper snowboard spillet av Snowman.Altos-Adventure

 5. Crossy Road (gratis)

  Free Arcade-spillet ble utviklet av Hipster. Dreier seg rundt konseptet kylling på tvers av veien.

crossy road gratis apple tv-spill

Slik installerer du KODI / XBMC på Apple TV 2. generasjon

ansvarsfraskrivelse Helix er den siste versjonen av KODI som jobber med andre generasjon Apple TV.

Den enkle måten å konfigurere KODI på Apple TV 2 gjør bruk av kommandolinjer på din Mac.

Åpne terminalen på Mac-en din og skriv inn den gitte kommandoen.

ssh [email protected]
Eksempel: ssh [email protected]

Den vil være om standardpassordet som er alpine

Fortsett med å sette inn følgende kommandoer

apt-get install wget

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key legge til –

EKKO "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

EKKO "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get oppdatering

apt-get install org.xbmc.kodi-atv2

omstart

Det er så enkelt det blir, og du er klar til å gå! Du vil nå kunne kjøre KODI-app for Apple TV 2. Og hvis du vil ha denne forhåndsvisning, kan du dele tilbakemeldingene dine i kommentarer del nedenfor.

Alternativ for Windows for Kodi

 1. Kodi på Roku
 2. Kodi på bringebær Pi 
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Firestick
 5. Kodi på Windows
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Apple TV 4 vs. Nvidia Shield TV for KODI

Den nye fjerde generasjonen Apple TV lanserer ny Apple tvOS-plattform og appens økosystem. Herre Nvidia Shield TV er Android TV-er flaggskipskasse med en unik vekt på spilllytelse.

Du kan hente Apple TV fjerde generasjon for henholdsvis 179 dollar eller 199 dollar med henholdsvis 32 spilljobber eller 64 spilljobber. Herre kan du få Nvidia Shield TV for 199 dollar eller 299 dollar med 16 spilljobber eller 500 lagringsplasser som begge kan utvides, tas som mikro SD-kortsporet.

Fjernfunksjoner

Apple TV spaker riktignok med en standard ganske glatt stemmekontroller med en styreflate, menn Nvidia Shield kommer som standard med en spillkontroller. Du kan alltid kjøpe en fjernkontroll hver for seg, så tydeligvis er søppel og viktig prioritering av henne for Nvidia Shield med en standard gamepad.

Menn dette kan også brukes til å navigere i systemet og kontrollere medieinnholdet, og med en IR-mottaker på fronten kan du bruke den vanlige universalen fjernkontroller akkurat som du kan med Apple TV. Sammenlign nå fjernkontrollen, begge deler er noe lignende størrelse og formfaktor.

Begge har volumkontrollere, menn Apple TV-fjernkontroller styrer direkte volumet på en TV gjennom infrarød, mens Nvidia-fjernkontrollen styringsvolum opp fra den faktiske Nvidia-boksen ved hjelp av en berøringsfølsom glidebryter på fjernkontrollen.

Begge har slanke høykvalitetsmetalldesign med internt oppladbart batteri. Nå kjøpte bare skjermkontrollen og hodetelefonkontakt for privat lydlytting. Selv om Apple TV kan parre Bluetooth-hodetelefoner for lignende funksjonalitet.

Design

Utforminger av Nvidia-esken med sin tidligere geometriske og flerteksturerende overflater vekker virkelig mye oppmerksomhet, selv om det har vi også signaturene før de har lyst på toppen. Det kan også stilles opp på siden ved bruk av ekstra styring til metallstativ.

Apple TV er mye mer subtilt og kompakt design med hvite LED-status foran, og selv om det er slag for å forsvinne i bakgrunnen. Men Shield har en kapasitiv strømknapp på toppen som Apple TV ikke har noe som ikke er vanligste mest set-top bokser det er mye større forskjeller.

Spesifikasjon

Den helt nye Apple TV 4K kommer med en oppgradert A10X Fusion Chip-prosessor. Mens Shield kommer med Nvidia Tegra X1-prosessor.

Oppløsnings teknologier nå som begge har konkurransedyktig ettersom Shield har 4K HDR-skjerm på 60 Hertz på andre siden Apple TV 4K har også de samme oppløsnings- / videospillene. Med så høy grafikk og spesifikasjoner har begge disse og store prislapp.

Herre, det er ikke slutten av verden, kan du finne mange KODI-bokser som er lette på lommen. Og etter å ha samlet anmeldelser og vår forskning for oss, er Nvidia Shield TV og tydelig vinner på grunn av den slanke designen og ytelsen.

Den stygge sannheten Du er ikke kjent med 4K-videoenhetene

Uansett hvordan enheten du kjøper til underholdningen din, er det viktig ved 4K bare en del av ligningen. Innholdet må være kompatibelt med 4K etterfulgt av fjernsynet selv, med det jeg må sørge for på innholdet som strømmer er 4K-grafikk. Fjernsynet må også være i stand til å stille inn HD-grafikken.

Så selv om du vil være villig til å bruke $ 300 for en mediaspiller, vil du ikke kunne distribuere ikke strømmen på 4K-innhold. Dette er den mest begrensede faktoren når det er brukt teknologien som overskrider leveranser av innholdet også.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me