Støtt til flere plattformer til Kodi er en av de mange grunnene til denne programvaren som er så populær blant online strømmer og snorer. Dette allsidigheten er noe som er verdsatt av mange tekniske geeks fordi det er ganske sjelden ting å se. Mac er en av de beste operativsystemene som forutsetter folk på grunn av de fantastiske funksjonene.

Etter Microsoft Windows er det mest brukte stasjonære operativsystemet over hele verden. Mange brukere som forkynner å bruke macOS til personlig bruk på grunn av sin fantastiske GUI og imponerende funksjonalitet. Kodi for Mac er noe som Mac-brukere vil ha.

Se for deg forening av et av de beste operativsystemene med den beste online programvaren for strømming; MacOS og Kodi!

Høres bra ut, ikke sant?

Det er virkelig en fantastisk opplevelse å ha Kodi til Mac OS på grunn av funksjonalitet og funksjoner. Det er et bedre alternativ for brukerne som forutsetter bekvemmelighet og samtrafikk mellom sin mobile og stasjonære enheter. Grensesnittet og skjermkvaliteten til en Mac-bok blir globalt berømmet, og det er ingen andre tanker om. Internett-strømmen er forhåndsbestiller å se på film og TV-serier i HD-definisjon som det er mulig med Kodi-appen for Mac.

For det andre, det på malwares og viruset kan ikke få velkomst i MacOS, gjør det mer fascinerende å bruke. Nettstrømming kan noen ganger være en risikofylt forsøk, og mange brukere som avstår fra å engasjere seg i det på grunn av konsekvensene. Mac-brukere bekymrer seg ikke om problemer som Mac er og det sikreste operativsystemet du kan bruke.

En annen flott ting med Mac som skiller den fra andre operativsystemer som Windows og Android er stabiliteten. Programmerer i Mac krasjer ikke som i andre operativsystemer. Fil- eller app-krasj er noe som en MacOS-bruker ikke er introdusert med, og dette er noe som gjør dette operativsystemet bedre enn andre.

Så jeg kan sammenligne skala med online streaming med Mac OS enn et annet alternativ!

Er Kodi trygg for Mac?

Faktisk! Som nevnt tidligere er MacOS jeg selv veldig trygt, da ingen malwares eller virus kan komme inn i systemet, og det oppdager USP. Hvis brukeren dessuten bruker offisiell Kodi-tillegg, er det det ingen risiko for å falle for et slaggvirus i motsetning til andre OS-brukere.

Sikkerhetsproblemer motstår når brukeren er valgt tredje skilles fra Kodi-tillegg som har spyware og malwares i depotene sine. Det er ikke nødvendig på hvert tredje sted. Kodi-tillegg vil ha noe feil i depotet. Ikke mange tilfeller har blitt lagt til noe i dette tilfellet, men jeg har det siste fått Kodi-tillegg til å være smittsomme.

Likevel kan du glede deg over å bruke andre Kodi-tillegg for streaming av film, sport og mye mer uten å bekymre deg for sikkerhet på Mac.

Krav til Mac for å konfigurere Kodi på Mac

Følgende er krav til å konfigurere Kodi på Mac OS:

 1. Kodi støtter både x86 og X64-prosessorer. Mac-enheter har x64 (64-bit prosessorer) som støttes av Kodi, og jeg vil være påkrevd.
 2. En GPU og OpenGL 2.0 er de minste kravene til å kjøre Kodi, Mac-enheter som har bedre spesifikasjoner når det gjelder GPUer, og dette er ikke noe problem i hele tatt.
 3. Minst 2 GB RAM er nødvendig for å kunne køre kort Kodi raskt på enheten din.
 4. Kodi krefter ikke mye plass for installasjon, og det vil bare dekke 150 MB lagringsplass.

Slik installerer du Kodi 18 Leia på Mac

 1. Gå til nedlastingssiden til Kodi.tv og klikk på Kodi-nedlastinger for Mac OS-ikonet. Last ned installasjonsprogrammet (64 bit) på enheten din.
 2. Åpne den nedlastede filen på Mac-en fra nedlastingsmappen.
 3. Dra og slipp nå Kodi-konfigurasjonsfilen i mappen Programmerer > appinstallasjonen vil starte.
 4. Når installasjonen er fullført, åpner du Kodi. (Sjansen er lagret for å få en feil med å si “Kan ikke åpnes fordi det kommer fra en uidentifisert utvikler”, dette er fordi du ikke har aktivert tillatelse for å installere eksterne applikasjoner).
  Høyreklikk på Kodi-appen for å aktivere bruk av ekstern applikasjon på din Mac > Velg Åpne. Det er en annen tilgjengelig å bruke deres egne applikasjoner på, du kan gjøre det sikkerhet & Personverninnstillinger og klikk på alternativet “Tillat applikasjoner lastet ned fra:”.
 5. Det er det! Nå kan du bruke Kodi på MacOS og glede deg over å strømme alt favorittinnhold gjennom det fantastiske tilleggene.

Følgende er noen av de beste Kodi-tilleggene for MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Stor stjerne-filmer
 4. FilmRise
 5. Crackle
 6. Wnbc

Dette er noen av de beste tilleggene du kan prøve på Kodi-appen for Mac. Noen av disse er uoffisielle Kodi-tillegg, mens andre har lisensiert Kodi-offisielle tillegg.

Slik konfigurering av Kodi-bibliotek på Mac OS

Hvis du vil oppdatere Mac OS-biblioteket med metadataene, følger du disse trinnene:

 1. En penn Kodi
 2. klikk Filmer
 3. Plukke ut Skriv inn filseksjonen
 4. Klikk på Legg til videoer alternativ
 5. Klikk på Bla > Nå åpner mappen som inneholder videoene dine som skal vare opp, og klikk OK
 6. Klikk på OK for å bli mappen lastet opp.
 7. Gå tilbake til hovedmenyen og den nye Filmer-delen.
 8. Et vindu vises > Velg Filmer, så vil innholdet bli lagt til i biblioteket ditt.

Konklusjon

Nå ville du helt sikkert ha forstått det på Kodi for Mac-installasjon ikke er komplisert i det hele tatt. Jeg anbefaler Mac-brukere å prøve å bruke Kodi for strømming online, da har det noen gode funksjoner. Jeg har ikke noen av de beste Kodi-tilleggene du kan bruke til å streame alle de nyeste filmene og TV-programmene, så prøvd det.

Kodi på MacOS er noe du vil elske, hvis du har en streamingvift som ønsket streamingprogramvare og enheter av god kvalitet. Jeg har prøvd det personlig, og jeg kan forsikre deg om det er verdt og skudd. Likevel, hvis du møter noen geobegrensninger, eller hvis du ikke ønsker å installere et tillegg, kan du prøve å bruke en VPN for å begrense begrensningene. Du bør også velge et VPN mens du streamer online for å beskrive personvernet ditt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me