Ser du etter og bruke til å installere LibreELEC VPN eller informasjon om utvendige det eller lurer på grunn av behov for VPN for Kodi?

Du har kommet til rett sted! Ta en spasertur gjennom å lede vår og lære alle viktige ting du trenger å vite om den beste VPN-en for Kodi som du kan bruke med LibreELEC.

Som en gaffel fra Kodi brukt LibreELEC til alle enheter som inneholder bringebær Pi og Amazon Fire TV Stick, kan du enkelt installere LibreELEC VPN for å sikre deg en ytre trusler. LibreELEC OpenVPN vil også skjule din IP-adresse og du kan surfe på internett med frihet.

Beste LibreELEC VPN-leverandører av 2020

Etterfølgende undersøkelser har vi valgt beste VPN-er for LibreELEC. Analyser vår var basert på loggpolicy, dobbel datakryptering, antall servere og andre faktorer. Og mest av alt la det være som hver av de beste VPN-ene for å streame kunne koble seg til LibreELEC.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Spesialtilbud: 73% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per måned

Spesialtilbud: 83% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 per måned

83% rabatt

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse

Slik installerer du LibreELEC VPN på Raspberry Pi i 5 trinn

 1. Koble til LibreELEC-enhet via SSH

Jeg har det første trinnet må konfigurere fil for VPN til ditt LibreELEC-enhet, og for å måle det laste ned konfigurasjonsfiler. Det er å måter å gjøre dette på. Enten kan du laste ned fil og bruke en USB-enhet til å kopiere fil til enhet, mens det også er et enkelt trinn der du kan laste ned filer direkte til enheten din ved hjelp av Secure Shell (SSH). 

Hvis du vil laste ned filen direkte til enheten via SSH, må du kanskje noen Kodi > Gå til innstillinger > Plukke ut Systeminformasjon > og klikk på Nettverk

Skriv ned IP-adresser for LibreELEC-enheten og SSH-innretningen på enheten hvis du vil bruke en SSH-klient. Vi anbefaler PuTTY.

Libreelec openvpn

Installer PuTTY på enheten din og oppgi IP-adressen i det der står “Vertsnavn”, og klikk på Åpne.

Nå blir du bedt om å oppgi innlogging og passord. Du kan bruke legitimasjonsbeskrivelser som følger:

Brukernavn: råtne

Passord: libreelec

 1. Siste ned filene

Siste ned til filene til katalogene du kan klikke på nedenfor:

For tillegg til Service VPN Manager klikk henne

Klikk henne for MPN OpenVPN-konfigurasjonsfil

 1. Redigering av LibreELEC OpenVPN-konfigurasjonsfiler

Kom til Storage / MPNVPN.ovpn

Nå vil du kunne se innholdet i konfigurasjonsfilen som nedenfor:

1klient
2ekstern SERVERNAME
3remote-cert-eku ‘TLS Web Server Authentication’
4dev tun
5proto udp
6havn 1194
7uoppløselig prøve på nytt
8nobind
9rute-forsinkelse 2
10mute-replay-advarsler

Nå må du erstatte ordet ‘SERVERNAME’ med navnet på serveren du kan prøve å koble til, ditt GBR.mypn.co

Du kan henvise til den fullstendige lytte over servernavnet henne.

 1. Installasjon av VPN Manager-tillegg

Nå åpner Kodi > Klikk på tillegg > Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Finn nå filen VPN-Manager-2.4.0.zip som du lastet ned i andre trinnet.

 1. Koble til LibreELEC VPN

Når installasjonen er installert, vises det en bok som leser Innstillinger – VPN Manager for OpenVPN.

libreelec openvpn-oppsett

Velg din Libreelec VPN-leverandør fra lytte, skriv inn brukernavn og passord, og klikk JA for å fortsette.

Nå fikk Installer fra zip-filalternativet > Naviger i konfigurasjonsfilen fra enheten din, din MPNVPN.ovpn

Hvis den ber deg om å oppdatere .ovpn-filen, klikker du Ja og fortsetter. Menn hvis de ber deg om å gi nytt navn til filen, klikker du på NO.

Klikk nå på fanen VPN-tilkoblinger > Første VPN-tilkobling > Velg MPNVPN-profil. Tilkoblingen starter automatisk når du har koblet til enheten neste gang.

Du vil se følgende skjermbilde når tilkoblingsvalideringen er fullført. Velg OK og gå tilbake til startskjermbildet. Nå vil du kunne få tilgang til medieinnholdet fra enheten din.

libreelec vpn bringebær pi

Hvordan installere LibreELEC VPN på Amazon Fire TV i 7 trinn

For å installere LibreELEC VPN på Amazon Fire TV, må du ha en ruter. Uten og ruter kunne du ikke installere på FireTV-enheten. Følg trinnene nedenfor:

 1. Åpne nettleseren > Skriv inn gateway-adresser til ruteren din (f.eks. 192.168.XX.XX).
 2. Gå nå til Innstillinger eller Avanserte innstillinger > Klikk på WAN.Librelec VPN på Amazon Fire TV
 3. Velg PPTP i WAN-tilkoblingstype.
 4. Jeg VIL DNS-innstillingene nedenfor, leverandøren din om SmartDNS-innstillinger.libreelec vpn avanserte innstillinger
 5. Skriv inn brukernavn og passord fra leverandøren din.setup libreelec vpn amazon fire tv
 6. Bla nå ned til “Spesielt krav fra internettleverandøren”, og skriver inn serveradresser for etvert land sammen med navnet.libreelec amazon fire tv-innstillinger
 7. Klikk på Bruk når du er ferdig, og nyt!

Slik installerer du VPN på LibreELEC

Du kan installere VPN på Kodi på LibreELEC ved å følge disse enkle trinnene:

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger (girikon) > Plukke ut Systeminnstillinger
 2. Klikk på Add-ons alternativ og Slå på Ukjente kilder > Gå tilbake til innstillingsmenyen
 3. En penn Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde alternativ > Klikk der det står <INGEN> og skriv dette URL https://github.com/Zomboided/repository.zomboided.plugins/releases/tag/1.0.0 > klikk OK > Navngi denne mediekilden som Zomboided og klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.
 4. Gå tilbake til hovedmenyen og klikk på Add-ons tab
 5. Klikk på boksikon fra øverste venstre hjørne > klikk Installer fra zip-fil alternativ > Bla nedover listen og velg Zomboided > Velg zomboided.plugins.zip > Vent på varselet.
 6. Klikk nå på Installer fra depot > En penn Zomboided Add-on Repository > Gå til Tjenester-mappen > Plukke ut VPN Manager for OpenVPN > klikk Installere > Vent på varselet.
 7. Det vises og melding som ber om å konfigurere en VPN-leverandør > Klikk OK og velg enda VPN-leverandør > Logg deg på tjenestene ved å bruke legitimasjonsbeskrivelsen du registrerte med.

LibreELEC VPN-oppsettet er ikke så vanskelig som det ser ut til. Å bruke et Linux-basert operativsystem er komplisert, men ikke for mye som du kan se. Nå kan du velge noe som helst av dine ønskede beste Kodi-tillegg og strøm uten begrensninger.

Å pakke ting opp

LibreELEC bruker tagline ‘Bare nok OS for Kodi’ og er gaffelen til Kodi som du kan bruke OpenVPN-tjenestene til å koble til internett fra hvor som helst i hele verden. LibreELEC kan være et komplekst eller begrenset operativsystem for det mangler toppfunksjon, men det er perfekt for Kodi-brukere.

Et operativsystem som kun er designet for å kjøre mediastreaming-spillere som Kodi. Ingen av de beste jeg personlig liker med LibreELEC, og det er ikke noe som krever noen avanserte spesifikasjoner for å kjøre. Du kan ha en enkel enhet som Raspberry Pi, og du kan fortsatt glede deg over Kodi uten problemer.

En av de store ulempene som jeg bemerket, var at du ikke kunne installere en VPN i LibreELEC uten å ha Kodi. Annet enn det vil jeg personlig anbefale alle snorene å prøve Kodi med LibreELEC VPN, da det er en fantastisk ting å ha.

Jeg har gitt en detaljert prosess for hvordan du konfigurerer LibreELEC VPN på Raspberry Pi, Amazon FireTV og Kodi. Så segg trinnene ovenfor og nyt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me