Slik installerer du Navi-X Addon på Kodi i 5 trinn

Hvis du noen gjeng lurer på hvordan strømmen er film, TV-serier, dokumentarer og annet middelhavssted på ett sted, trenger du ikke se lenger


Navi-X Kodi kan være det mest populære Kodi-tillegget og også det eldste, det er et Kodi-tillegg som tilbyr gratis medieinnhold for internettbrukere.

Gratis streaming er ikke så lett fordi mange av høykvalitetsstrømmer er geobegrensede som jeg ikke kan få uten VPN for Kodi.

Jeg vil ikke vise hvordan du installerer Navi-X på Kodi og løser forskjellige problemer relatert til innlegget..

Hva er Navi-X Kodi

Navi-X lar sine brukere dele og laste ned innholdet gjennom en veldig stor videodatabase. Alt fra filmer til TV-serier, sportsbegivenheter og direktesendt tv kan du finne med fingrene dine.

Følg denne trinn-for-trinn-guiden for hvordan du installerer Navi-X på Kodi.

Slik installerer du Navi-X på versjoner av Kodi Leia og Krypton

Kodi Leia er den nyeste versjonen av Kodi etterfulgt av den populære Krypton-versjonen. Dette tillegget fungerer bra med alle tilgjengelige Kodi-versjoner.

Følg disse trinnene for å installere Navi-X Kodi-tillegget på kort tid:

 1. En penn Kodi> Plukke ut ‘innstillinger knappen øverst til venstre > Fil sjef > Dobbeltklikk ‘Legg til Kilde’.hvordan du installerer navi-x på kodi
 2. Skriv inn denne lenken http://kdil.co/repo/ > klikk OK > Skriv nå navnet på mediekoblingen ‘Kodil Repo’ > klikk OK en gjeng til.hvordan installerer du naxi x addon på kodi krypton versjon 17
 3. Gå tilbake til Startskjermen > klikk Add-ons fanen til stede på venstre meny > Klikk øverst til venstre kasseformede ikon > Installere FRA glidelås fil > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x installasjonsnummer zip-fil kodi
 4. Installer fra depot >Å velge Kodil Repository > Program Legg tilons> klikk Navi-X > Installere.navi-x addon-oppsett på kodi krypton versjon 17
 5. Gå tilbake til Hovedmeny > Programtillegg >Navi-X > og nyt!

navi-x addon-innstilling kodi krypton versjon 17

Slik installerer du Navi-X Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

Å installere Navi-X på Kodi Jarvis versjon 16 personer på å installere Navi-X på Kodi Leia og Krypton, bortsett fra oppsettet til Kodi Jarvis er litt annerledes enn det forbedrede versjonen.

Kodi Jarvis har en liten variasjon i utformingen av hovedmenyen. Hovedmenyen ble funnet nede på skjermene i horisontal stilling, mens hovedmenyen i den nyeste versjonen er plassert på venstre side stående loddrett.

I Kodi Krypton kalte nøkkelfunksjonen ‘System’ er erstattet av ‘innstillinger som finnes i Hoved- Meny. Når det gjelder ‘hvordan du bruker Navi-X‘Jeg er av Kodi-versjonene, forblir prosessen den samme.

Slik løser du problemer med Navi-X som ikke fungerer

Navi-X-brukere kan ha noen feil når de installerer Kodi-tillegget. Vi har gitt til hyppigst forekommende problemer for Kodi-brukere når de installerer Navi-X.

Se i loggen for mer informasjonsfeil

Denne feilen kan gjøre noen kuling. Noen ganger har vi alle bosatt seg på Kodi ikke klarer å streame og medieinnhold som du vil se på. Det er ikke noe vi kan fikse.

For å løse dette problemet, kan du bruke det raskt til å avgi hurtigbufferen. For det må du installere ‘Tilleggsinstallatør’, som er et Kodi-tillegg. Når du er ferdig med å installere tilleggsprogrammet, åpner du vedlikeholdsverktøytillegget, og klikker svaret på det neste tilleggsutviklingen og det hurtige buffer.

Hvis problemet fortsatt er informert etter å ha valgt hurtigbufferen, kan det se ut som du kan bruke til å få tilgang til et geo-blokkert innhold som bare kan nå via en Kodi VPN.

Hvorfor Navi-X sluttet å jobbe?

Noen ganger kan Navi-X jobbe i en uventet måte, noe som kan gjøre en viss nød. Denne feilen er oppdaget når du har tidligere eller tidligere versjon av enten Kodi eller Navi-X-installert. Finn den siste versjonen av Navi-X og den siste Kodi Krypton versjon 17 for å løse feilen.

Hvis du har et nytt versjon av installasjonen av Navi-X og Kodi, kan det være lurt å prøve å installere Navi-X og installere innlegget på nytt. Dette kan løse problemet.

Pakk den opp

Navi-X er uten tvil det mest populære og eldste Kodi-tillegget. Den har en database med Kodi-brukere som kan dele det siste medieinnholdet. Du kan streame filmer, TV-serier og andre lignende underholdningspakker uten problemer.

Å installere Navi-X på Kodi vil faktisk løse problemet ditt for gratis streaming. Du kan se favorittinnholdet ditt enkelt hjem, på jobben eller hvor den eneste du føler deg komfortabel. Bare gå gjennom guiden vår for hvordan du installerer Navi-X på Kodi, og se på favorittinnholdet ditt hvor som helst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map