Dimitrology Popcorn Time Repository

Popcorn Time i seg selv er en online mediestrømplattform som har integrert BitTorrent-klient. Kodi-tilleggsutviklere mente imidlertid når det ville være flott å ta med denne streamingplattformen på Kodi.

Så de laget og Popcorn Time Kodi-tillegg, slik at brukerne kunne utvide underholdningshorisontene sine og streame filmer ubundet til tilleggsbiblioteker..

Ikke desto mindre, mens du bruker bilder som tilleggsprogrammer, anbefalte det å sikre nettverket på det sterkeste. Bruk en VPN for Kodi for å kryptere trafikk din og gi deg bedre streamingopplevelse.

Popcorn Time Kodi installasjonsveiledning

 1. Slik installerer du Popcorn Time på Kodi Leia og Krypton
 2. Slik installerer du Popcorn Time på Kodi Jarvis
 3. Slik installerer du Popcorn Time på Kodi Firestick
 4. Last ned Kodi Popcorn Time Zip File
 5. Kodi Popcorn Time Reviews
 6. Kodi Popcorn Time fungerer ikke / feil / problemer

Denne guiden inneholder detaljerte trinn for hvordan du installerer Popcorn Time på Kodi. Så segg trinnene nedenfor:

Slik installerer du Popcorn Time på Kodi Leia eller Krypton versjoner

 1. Start Kodi Krypton > Å velge innstillinger ikonet du ser på toppen > Klikk på Filbehandler.Slik installerte du Popcorn Time på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet
 2. Bla på venstre side av skjermen for å dobbeltklikke på Legg til kilde > Type Dimitrology Repository URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > klikk OK > Skriv nå navnet på depotet i.e. ‘Lazarus’ > klikk OK.popcorntime på kodi
 3. Gå til Kodi Hjem ved å trykke på ‘Backspace’ Nøkkel > Å velge Add-ons > Klikk på Boks-formet ikon kalt Package Installer plassert øverst i venstre hjørne.hvordan du konfigurerer popcorn time addon på kodi
 4. Å velge Installer fra zip-fil > Bla nedover og velg Lazarus > Klikk på repository.lazarus-0.1.zip > Vent nå til depotet skal installere. > Klikk på Installer fra depot > Finn nå Lazarus Repository.installatør popcorntime fra zip-fil
 5. Gå til Video-tillegg > Å velge Kodi Popcorn Time > Slå den Installere Knapp.sette opp popcorntime på ildstedet
 6. Gå til for å se tilleggsprogrammet Kodi Hjem > klikk Add-ons > Deretter Video-tillegg > Kodi Popcorn TimeSlik installerer du Popcorn Time på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

Slik installerer du Popcorn Time på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Start Kodi Jarvis > Gå til systemet > Deretter File Manager > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Skriv inn nettadressen http://dimitrology.com/repo/ der det står ‘Ingen’. > Klikk på Ferdig > Skriv navn på depot “Dimitrology” > Klikk på Ferdig > Klikk OK.
 3. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > System > Add-ons > Klikk på installasjonsprogrammet fra zip-fil > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Klikk på Install from Repository > Markop 159 depot > Video-tillegg > Kodi Popcorn Time > Installere > Nyt!

Slik installerer du Popcorn Time på Kodi Firestick

Å installere Popcorn Time på Kodi Firestick ligner på trinnene som er nevnt ovenfor. Imidlertid er det noen spesielle trinn og krav fra VPN til Firestick, som trenger din oppmerksomhet, og så retning retningslinjen nedenfor:

 1. Start Firestick > Klikk på systemet > innstillinger > Utviklermuligheter > Aktiver apper fra ukjent kilde- og ADB-feilsøking.
 2. Gå til Firestick Home > Klikk på søkefeltet > Skriv inn Kodi og klikk på den > Start Kodi.
 3. Følg nå trinnene som er skrevet for Kodi Leia, Krypton eller Kodi Jarvis.

Last ned Kodi Popcorn Time Zip File

Det er en enkel å installere Kodi Popcorn Time 2017 direkte på din Kodi. Først er det nødvendig når du laste ned Kodi Popcorn Time Zip File, og den neste avsnitt du har skrevet noe nedenfor:

 1. Start Kodi > Trykk på Tilleggs-menyen > Gå til pakken Installer-ikonet øverst i venstre hjørne > Klikk på Installer fra zip-fil.
 2. Når boksen vises, må du “navigere” eller “laste opp” zip-filen som du har lastet ned før du startet disse trinnene.
 3. Det vil ta tid å laste ned filen > Klikk nå på Install from Repository > Velg Markop 159 Repository fra listen > Gå til videotillegg > Klikk på Kodi Popcorn Time > Trykk Installer > Du er ferdig, kos deg!

Popcorn Time kan også lastes ned fra følgende nedlastingslenker:

 • Siste ned Kodi Popcorn Time via GitHub
 • Siste ned Kodi Popcorn Time via Lazarus Repository
 • Last ned Dimitrology Repository

Kodi Popcorn Time Reviews

Popcorn Time er sannsynligvis den fineste måten å se på showet og filmen på. Spesielt når de er parret med en kodi-boks.

– 8spook (@ 8synced) 30. oktober 2017

Det er langt enklere å se filmer og TV-serier enn noe annet i denne verden, og det er akkurat hva Kodi-brukere tror. De to gigantene møtes for første gjeng i Kodi-verdenen.

Ooh !! Jeg vet om det. Jeg bruker popcorntid mye mer enn showbox. Jeg bruker ikke Kodi i det hele tatt lenger.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30. juni 2017

Hovedtyngden av Kodi-brukere er ikke klar over det og Kodi Popcorn Time-tillegg som du kan installere på Kodi. Kodi-programvarene er mye større enn Popcorn Time, og det skal ikke være noen sammenligning. Å installere Popcorn Time 2017 på laget Kodi-programvaren enda større.

Kodi Popcorn Time fungerer ikke / feil / problemer

Kunne ikke installere avhengighet

Denne feilen kan motstå på grunn av det faktum når du har brukt en falsk lagring som ikke har hatt en oppdatert versjon av Kodi Popcorn Time.

Løsning

Å installere Kodi Popcorn Time 2017 fra Dimitrology Repository vil løse problemet siden det vil ha en oppdatert versjon klar for Kodi-brukere. Ovennevnte trinn nevnt i guiden diskuterer installasjon av Popcorn Time fra Dimitrology.

Ingen strøm tilgjengelig

Du kan ofte se på når du streamer noe av det siste medieinnholdet på Popcorn Time, vises det og smelte som “Ingen strøm tilgjengelig”. Dette er fordi Popcorn Time plukker og kilde fra torrenter, og noen ganger er disse torrentene ikke tilgjengelig.

Løsning

Det er ingen umiddelbar løsning på dette problemet fordi dette er den eneste ulempen med Popcorn Time. Du kan fortsatt fortsette til Kodi og installere Covenant-tillegg og strøm gratis filmer og TV-serier.

Å pakke ting opp

Popcorn Time er fansens favoritt-streaming-spiller som streamer torrentkilder direkte på Kodi-programvaren. Du kan enkelt se film og TV-serier på Kodi med letthet. Jeg har vist hvordan vi kan installere Popcorn Time på Kodi, slik at du kan glede deg over mange timer med underholdning. Se denne sammenligningsguiden om popcorntid vs kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me