Slik installerer du pyramiden på Kodi på mindre enn 1 minutt

pyramid KODI-addon


Dette tillegget er en komplett pakke for alle brukerne som elsker TV-serier, filmer, sportsbegivenheter, tegneserier for barn osv..

Når du streamer online med Kodi, må du sørge for at du er beskrevet med og pålitelig VPN for Kodi. Det vil kryptere trafikk og omgå geobegrensninger, slik at du kan streame hva du kan ønske deg, hvor som helst i verden.

Denne guiden vil gi deg en gjennomføring av hvordan du installerer Pyramid i Kodi Leia versjon 18, Krytpon versjon 17.6 og Kodi Jarvis versjon 16. Du vil også lære å løse feilene du kan møte med dette Kodi-tillegget.

Slik installerer du Pyramiden på Kodi Leia og Krypton versjoner

 1. Lunsj Kodi > Klikk på innstillinger Ikon > En penn Fil sjef.hvordan du installerer pyramiden på kodi
 2. Å velge Legg til Kilde > klikk INGEN > Skriv inn dette URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > klikk OK.hvordan du installerer pyramiden på kodi krypton fra 17 eller nyere
 3. Gi denne kilden navnNull’ > klikk OK > Gå tilbake til Hjem Skjerm ved å trykke backspace Nøkkel.pyramiden kodi addon
 4. Gå til Add-ons Meny > Klikk på Eske formet ikon > Å velge Installere FRA glidelås Fil > Å velge Null > Klikk på Repo.ziphvordan du legger til pyramiden på kodi
 5. Gå nå til Installere FRA Oppbevaringssted > Å velge Null toleranse Oppbevaringssted > En penn video Legg tilons > Klikk på de Pyramide > klikk Installere > Tillegget blir installert!pyramid kodi-oppsettet
 6. Nå kan du enkelt få tilgang til dette tillegget fra legge tilons Meny og nyt favorittinnholdet ditt.

Slik installerer du pyramiden på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Gå til System > En penn Fil sjef.
 2. klikk Legg til Kilde > Skriv inn lenken: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Gi navn ‘Null’ til denne kilden > Klikk OK.
 3. Tilbake til Hjem Skjerm > Gå til System > klikk Legg tilons > klikk Installere FRA glidelås >Å velge Null > Klikk på Repo.glidelås > Vent til varselet vises.
 4. klikk Installere FRA Oppbevaringssted > Å velge Null toleranse Oppbevaringssted > Gå til video legge til-ons > Å velge de Pyramide > klikk Installere > Vent til tillegget blir installert.

Å installere Pyramid Kodi er ikke fullført, ikke sant?

The Pyramid Kodi Repo Zip Download

 1. Sist ned glidelås Fil på enheten din > klikk Add-ons > Klikk på Eske ikon fra øverste venstre hjørne > klikk Installere FRA glidelås Fil > Gi systemet jobber til nedlastet fil > Å velge Repo.zip
 2. klikk Installere FRA Oppbevaringssted > klikk Null toleranse Oppbevaringssted > Gå til video Legg tilons > Å velge de Pyramide> klikk Installere > Vent til tilleggsprogrammet er installert.
 3. Etter installasjonen kan du bruke dette tillegget fra tilleggsmenyen som er til stede på stjerneskjermen.

Pyramiden Kodi ned / ikke fungerer / feil / problemer

Pyramid Kodi fungerer ikke / ned:

Brukere har klaget mye på Pyramid Kodi ikke fungerer eller er nede. Normalt møter hver tredje gang i tillegg til denne feilen. Denne spesielle feilen blir seng på grunn av depotet er stengt eller når depotet blir migrert til noe annet domene.

Løsning

Den eneste løsningen for denne feilen er å bruke og pålitelig og oppdatert kildelink for å laste ned og installere depotet. Hennes er den oppdaterte lagringssiden for Pyramid.

Pyramid Kodi-avspilling mislyktes (informasjon om sjekklogg)

Føler jeg å bruke feil som ofte brukes av brukerne som bruker Pyramid Kodi 17.4 på en PC eller Android-enhet. Dette problemet er ikke tilgjengelig i de senere versjonene av Pyramid Kodi 2017.

Løsning

Denne feilen kan enkelt løses for Pyramid Kodi 17.4 eller de versjoner som kan brukes til å slette utdaterte databasefiler. Følg disse trinnene for å tømme databaser:

 1. En penn innstillinger av Kodi.
 2. Gå til Filbehandler.
 3. Velg nå Profilkatalog fra venstre kolonne.
 4. Klikk på database.
 5. Nå Høyreklikk Addons27.db > klikk slett.

Problem løst!

Menn for andre versjoner av Pyramid Kodi 2017, det er den mest løse løsningen enn denne til å bruke en Kodi VPN-tjeneste. Hovedårsaken bak er på det noen geobegrensede nettsteder som er benyttet av Kodi uten VPN.

Pyramid Kodi-avhengighet

Denne feilen dukker opp når du installerer depotet. Hovedårsaken bak denne avhengighetsfeilen er ved vertslageret kan være utdatert eller oppdatere.

Løsning

Løsningen på denne avhengighetsfeilen er bare å vente på en oppdatering. Så snart depotet er oppdatert, vises ikke denne feilen lenger. Annet enn at mange fora forkynner å tømme hurtigbuffer, men det er ikke en mulighet for denne feilen.

The Pyramid Kodi Anmeldelser

Dette tillegget startet som et lite, men nå har det fått et rike mellom Kodi-brukere. Pyramid Kodi er utviklet av Tomb Raider Movies, og er en komplett pakke for alle streaming-elskere.

Pyramid Kodi anbefalte ofte av Kodi-brukere til andre Kodi-nybegynnere på grunn av det brukervennlige grensesnittet. Dette kan se gjennom diskusjonstrådene til Reddit over favoritt-Kodi-tillegg for streaming. En bruker er ikke bare navnet på dette tillegget, men også biblioteker utvalg, se:
pyramidevurdering

Dette er hva innholdsmessige brukere er, uttrykksfulle!

Pyramid Kodi Twitteranmeldelser

Pyramid Kodis tilbakevending gjorde sikkert nørder glade. En av twitter-brukerne twitret dette om tilbakekomsten av The Pyramid:

ALT JEG ETT ADDON ER TILBAKE MED EN NY REPOSITORI !!!! PYRAMIDEN ER BAK !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P via @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7. november 2017

Det var også en “Long Time User” av Pyramid, som uttrykte sin glede:

Elsker deg bro for at du fortsetter å gjøre dette … Du er den eneste grunnen som jeg fortsatt sjekker KODI! har alltid filmene første med oppdateringer … Ingen andre gjør det … Bare Tomb Raider-film (beklager lang tid segter henne) Pyramid

– im lil Rick (@DannyZiko) 21. november 2017

Avsluttende ord

Hver Kodi-tillegg fra tredjeparter er unik og gjør det mulig for brukere å være vitne til ting utenfor fantasien. Pyramidene vender tilbake til tydeligvis verdsatt av brukerne, siden det bare er noen få tilgjengelige tilleggsapparater som har funksjoner og funksjoner. Pyramid Kodi er helt sikkert og skjønnhet som jeg gud.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map