Oppdatering: Dette tillegget fungerte bra i skrivende stund i rundt 10 måneder siden, men det har nylig begynt å være Internal Server Error.

Det fungerer som tilleggsprogrammet ikke lenger mottar støtte.  Vennligst besøk vår beste guide for kodi addons for alternativer. Les hvorfor kodi vpn er nødvendig for alle brukere.

Du kan fremdeles streame favorittidrettene dine gjennom disse alternative Kodi-tilleggene:

 1. Exodus
 2. Covenant
 3. Neptune Rising
 4. Gurzil
 5. Kino smør

Kodi NewsDMCA-varsler og copyright-spørsmål øker i antall for hver dag som går. Kodi VPN er den beste løsningen på beskytt deg mot merknader, ISP-throttling og oppheving av Kodi-addons. En VPN vil holde identiteten din privat og sikker mens du bruker uoffisielle tillegg som SportsDevil, Exodus og andre.kodi cta

Quasar er et fantastisk og populært torrenting-tillegg for Kodi-brukere. Det gjør det mulig for brukere å streame film som ligner på hvordan de varer ned i torrenter. Det gir søkeresultatet gjennom noen av de mest populære torrent-søkemotorene. Følg guiden vår da vi har gitt og detaljert gjennomgang av hvordan du installerer Quasar Kodi addon.

Quasar Kodi Repository

Quasar Kodi repo kan installeres gjennom Kodil Repository. Selv om det er tilgjengelig på Github, kan det hende du står over mange problemer med å laste den ned. Kodil er den mest oppdaterte og de beste kodelagringene.
quasar kodi addon intern serverfeil

Slik installerer du Quasar Kodi Addon i Krypton versjon 17.6 eller skrevet

Følg disse trinnene for å se hvordan du installerer Quasar Kodi 17.

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger ikon > En penn Fil sjef.
 2. Dobbeltklikk Legge til Kilde > Klikk på ‘INGEN’ > Skriv inn dette URL nøyaktig http://kdil.co/repo/ > klikk OK > Gi denne kilden navnKodil Repo’ > klikk OK.
 3. Gå tilbake til Kodi Hoved Meny > En penn Legge tilons > Klikk på Boks-formet ikon.
 4. klikk Installere FRA glidelås Fil > En penn Kodil Repo > Velg på Kodil.zip > Vent nå på varselinstallert varsling.
 5. Plukke ut Installere FRA Oppbevaringssted > En penn Kodil Oppbevaringssted > En penn video Legge tilons > Plukke ut Quasar > Klikk på Installere > Vent på varselet.
 6. Få tilgang til tillegget, Gå til Kodi hovedmeny > Klikk på Legge tilons > video Legge tilons > Quasar > Nyt!

Slik installerer du Quasar Kodi Addon i Jarvis versjon 16 eller riktig

Følg disse trinnene for å lære hvordan du installerer Quasar Kodi 16.1 eller nyere.

 1. Launch Kodi > En penn System > klikk Fil sjef > Dobbeltklikk Legge til Kilde > Klikk på INGEN > Skriv inn dette URL http://kdil.co/repo/ > Klikk på Ferdig > Gi dette kildenavnet ‘Kodil Repo’ > Klikk på Ferdig > klikk OK.
 2. Gå til Kodi Hjem Skjerm > System > Legge tilons > Installere FRA glidelås Fil.
 3. Finn og klikk på ‘Kodil Repo’ > klikk Kodil.glidelås
 4. Installere FRA Oppbevaringssted > Kodil Oppbevaringssted > video Legge tilons > Quasar > Installere > Vent til tillegget installere.

Slik installerer du Quasar Kodi Addon på Fire Stick

 1. Installer Kodi på Fire Stick ved å bruke vår guide.
 2. En penn Utvikler Du kan også diskutere > Slå på ADB-feilsøking og Apps FRA Ukjente kilder.
 3. lanseringen Kodi og segg Trinnene som er utarbeidet ovenfor for å installere Quasar Kodi 2017.

Quasar Kodi Sist ned

 1. Siste zip-fil
 2. Gå til Kodi Hoved Meny > En penn Legge tilons > Klikk på Boks-formet ikon.
 3. Plukke ut Installere FRA glidelås Fil > klikk Kodil Repo > Velg på Kodil.zip > Vent nå til depotet skal installere.
 4. klikk Installere FRA Oppbevaringssted > Klikk på Kodil Oppbevaringssted > En penn video Legge tilons > klikk Quasar > Klikk på Installere > Vent på varslingen som er aktivert for tillegg.

Quasar Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Quasar Kodi internt serverfeil

Quasar Kodi viser denne feilen når du har fått tilgang til kategorien og seksjonene. Årsaken til denne feilen er ukjent, men vi tror at det kan være fordi det blir lagt til oppdatering og oppdatering.

Fastsette

Se etter Quasar addon-oppdatering ved å høyreklikke på Quasar Kodi addon > Plukke ut Informasjon > Klikk nederst nederst Oppdater.

Quasar Burst Kodi

Quasar Burst lar Quasar Kodi søk torrenter. Det er viktig ting, og Quasar har selv laster ned under installasjonen av tilleggsprogrammet.

Fastsette

Hvis du får feil angående Quasar Burst, installasjonsprogrammer Quasar Kodi addon på nytt, og feil vil slutte å vises.

Quasar Kodi anmeldelser

Brukere av dette tillegget er mer bekymret for de juridiske problemene som er snarere enn ytelsen slik det ser ut fra denne Reddit-tråden:
anmeldelse av quasar kodi

Hennes er en tweet av en bruker, og berømmer Quasar og hevder på den er risikofri:

Tweeten er på spansk, hennes er oversettelsen:

“Torrentene holder på å laste ned datamaskinen og når du har nok, begynner du å spille mens du fortsetter å laste ned. Det er uendelige tillegg for Kodi, jeg bruker Quasar, bruker kjente Torrents-kilder, jeg ser ikke risiko ”

Los Torrents se bajan a tu compu, y cuando tiene suficiente empieza a reproducir mientras sigue bajando. Hay infinitos-tillegg for Kodi, yo uso Quasar, usa fuentes de Torrents muy conocidas, ingen veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4. desember 2017

På den annen side har vi en bruker som ikke er fornøyd med strømmen:

Yo usaba Kodi + Quasar, pero últimamente me daba un poco de problemsas. Los que tiran de streams y tal no me molan mucho

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16. oktober 2017

[Oversettelse: “Jeg brukte Kodi + Quasar, men i det siste ga det meg litt problemer. De som drar bekker og slikt, liker meg ikke så veldig ”]

Kodi Quasar-leverandører

Vi kan ikke finne noen nåværende leverandør for Quasar Kodi-depot. Virker som om tilbudne har stoppet støtten.

Quasar Kodi offisielle side

Klikk her for å besøke det offisielle nettstedet til Quasar Kodi 17.

Quasar Kodi VPN

Peer to peer-deling regnes ikke som ulovlig før og med mindre det enten er godkjent av berørte bilder eller det ikke kan brukes til piratkopiering av innholdet.

Deling av innhold uten tillatelse hvis eieren svarer som ulovlig og det er disse tredje skillene P2P-torrenting-tilleggene gjør.

Det er spesielle retningslinjer for opphavsrett til DMCA som, hvis de krenkes, kan utgjøre en stor trussel for brukerne. Derfor er det alltid en risiko for å bli fanget. Derfor vil vi anbefale brukerne å bruke Quasar Kodi VPN før du mottar DMCA-varsler.

Opppakningen

Quasar er et flott Kodi-tillegg, men nylig har det begynt å sprute mange feil. Quasar Kodi addon har noen av de beste torrent skrapere, og det er derfor det er veldig populært over hele verden. Vi har imidlertid gitt og detaljert veiledning for hvordan du installerer Quasar Kodi addon. Brukerne er alltid i faresonen når de bruker slike bilder tredjeparter torrenterende tillegg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me