Slik installerer du SALTS (strøm alle kildene) på Kodi på mindre enn 2 minutter

Streaming All The Source (SALTS) er det beste alternativet for å se på HD-filmer og TV-serier på Kodi. Konkurrerer med den populære Kodi add-on Exodus til alle tider, og tilbyr et komplett sett med underholdning for familien. Bare noen få det beste kodi-tillegg vil gi HD-videokvalitet med å få ødelagte koblinger. SALTS er en av dem.


Kodi NewsNoen gjeng hørt om Kodi Crackdown? Ja, de er sanne & blokkerer million fra å se gratis innhold. En VPN kan holde identiteten din anonym og sikker. PureVPN er din beste løsning for å beskrive deg mot DMCA-kunngjøringer, copyright-problemer & fjerne blokkering av forskjellige tillegg som Neptune Rising, Covenant eller GAIA.purevpn cta

Denne guiden orienterende Kodi-brukere om hvordan du installerer SALTS på Kodi. Vi nevner trinnene for å installere SALTS på Kodi Krypton og Kodi Jarvis.

Slik installerer du SALTS på Kodi Jarvis versjon 16
Slik installerer du SALTS på Kodi Fire Stick
Slik installerer du SALTS på Kodi-bokser
SALTS vs Exodus
SALTS fungerer ikke / feil / problemer på Kodi
SALTS Kodi Forum og bibliotek

Slik installerer du SALTS på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

 1. En penn Kodi Krypton på systemet > Klikk på tannhjulikonet øverst også kalt innstillinger ikon > Da må du velge Filbehandler alternativ > Nå bla ned og dobbeltklikk på Legg til kilde på venstre side av skjermen.Hvordan installere salter på Kodi
 2. klikk ‘INGEN’ alternativ når en boks vises > Hennes vil det være deg å skrive Oppbevaringsadresse, så skriv http://kdil.co/repo/ > Trykk her OK > Rett under spør den om navnet på depotet eller medisinen, så skriv Kodil > Klikk nå OK å lukke boksen.hvordan du installerer salg på kodi krypton versjon 17 eller riktig
 3. Gå tilbake til Kodi Hjem ved å trykke ‘Backspace’ smak på smak flere ganger for å fortsette med ytterligere trinn > Klikk på siden Add-ons > Velg nå Pakkeinstallatør ikon.hvordan legge til salter på kodi
 4. Du vil se noen få alternativer på skjermene der du trenger å klikke på Installer fra zip-fil > Så vises en boks, finn og klikker på Kodil > Deretter kodil.zip > Vent noen minutter til installasjonen skal skje.salter kodi nedlasting zip url
 5. Når installasjonen er fullført, gå til Installer fra depot alternativ > Nå bla nedover listen og klikk på Kodil > Velg nå Video-tillegg fra opsjoner > Finn nødvendig SALTS og klikk Installere.salter ved kodi-oppsett
 6. Gå tilbake til Kodi Hjem hvis du trenger å se hva som er inni dette tillegget > Velg nå Add-ons > Video-tillegg > SALTS > Filmer > Nyt!

salte kodi-innstillinger

Slik installerer du SALTS på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne din Kodi Programvare > Det åpnes for en liste over menyer som er plassert horisontalt på skjermene, og klikk nå på System Meny > Nå Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Klikk på ‘INGEN’ alternativ når boksen vises på skjermen > Skriv nå Kodil Repository URL kodivpn.co/repo/kodil.zip og klikk Ferdig > Skriv inn mediekildenavnet ‘Kodil’ og klikk Ferdig > Nå for å lukke boksen, klikk OK.
 3. Du må gå tilbake til Kodi hovedmeny å fortsette med ytterligere trinn > Klikk på siden Add-ons > Box-ikonet > Deretter Installer fra zip-fil alternativ.
 4. Bla ned og klikk på Kodil > Deretter kodil.zip > Klikk nå på Installer fra depot > Kodil Repository > Video-tillegg > Velg nå SALTS > klikk Installere > Nyt!

Slik installerer du SALTS på Kodi Fire Stick

 1. En penn Brannstokk > Gå til innstillinger > Klikk på Utviklervalg > Da må du slå PÅ Apper fra Ukjent Kilder og ADB-feilsøking.
 2. Plukke ut OK når det vises og boks som gir deg advarsel.
 3. Gå tilbake til Fire Stick Home > Velg nå SOK alternativ og type ‘Kodi’ og klikk på den.
 4. Når du åpner Kodi, må du følge de samme trinnene som diskutere for Kodi Krypton og Kodi Jarvis.
 5. Les kodi firestick / firetv enkel installasjonsveiledning.

Slik installerer du SALTS på Kodi-bokser

Beste Kodi fullastede bokser er ulovlig i mange land, så hvis du har noen av disse bokene, har du allerede SALTS installert. Menn hvis du har en Kodi-boks som ikke er fullastet, må du følge noen grunnleggende trinn.

Hvis du har en Android Kodi-boks, kan du enkelt finne Kodi fra Google Play Store som du kan installere direkte. Når det er installert, kan du følge trinnene som er uthevet for Kodi Krypton eller Jarvis. Trinnene forblir de samme for alle Kodi-boksene.

SALTS vs Exodus

SALTS vs Exodus

SALTS og Exodus Kodi-tillegget ble introdusert etter andre da Kodi traff Svart. Eksodus får sin popularitet under Kodi-fans og treffer snart søkelyset. SALTS ble også et populært tillegg, men det ble ansett som en lignende Exodus.

Rett nok, da lovhåndhevelse begynte sin nedbrytning mot kodepartillegg fra tredjeeparter, spraks SALTS snart nok, men Exodus holder sin grunn. Gjennom den gamle har Exodus stått høyt til tross for vanskeligheter som kommer over, og det er den største forskjellen mellom de til tilleggene.

SALTS fungerer ikke / feil / problemer på Kodi

SALTS var aldri den samme da det ble et inngrep fra rettshåndhevelsen mot tredjeparts tillegg. Begrensninger ble håndhevet når det er betalt å oppgi copyright-innhold som før var lagt ned til det neste alternativet. Siden den gang møtte SALTS mange problemer, og noen av dem er gitt nedenfor:

SALTS kunne ikke installere og avhengighet

Når du har valgt å installere zip-filer for å fullføre tilleggsinstallasjonsprosesser, gir du “Mislykket å installere og avhengighetsfeil”. Dette kan være forårsaket av flere årsaker. En årsak til denne feilen motstår når depotet ikke fungerer. En annen grunn til denne feilen er oppdaget som grunnleggende av oppdateringen som blir lagt inn i depotet.

Løsning

Vi har løsninger på grunnleggende til denne feilen vises. Hvis det skyldes et mislykket lagringssted, anbefaler vi at du bruker Kodil-repository som omtalt i denne veiledningsveiledningen. Imidlertid, hvis denne feilen er åpenbar i grunn av noen oppdatering som blir gjort i depot, må du vente i en tid eller prøve å installere på nytt.

SALTS Ingen kilder funnet

Du kan føle deg misfornøyd når du ser “Ingen kilder funnet” -feil som ofte forekommer i SALTS Kodi-tillegg. Hver gang du treffer og hvilken som helst film for streaming, laster den i noen minutter og den første grøfter deg i siste øyeblikk.

Hvis noe slikt skjer, skyldes at strømmen ikke lenger er tilgjengelig, og du kan trenge å prøve andre film- eller TV-serier.

Løsning

Det kan være lurt å tømme all cachen før du begynner å strømme kilder levert av SALTS. Lær alt om å tømme hurtigbuffer på Kodi.

SALTS Kodi Forum

Siden SALTS er tredjeparter og andre som ulovlig i mange land, er det den no offisielle informasjonen tilgjengelig. Hvis du vil delta i SALTS-relatert diskusjon, må du vurdere Reddit-innlegg.

SALTS Kodi-biblioteket

SALTS tilbyr et utvalg av underholdningsmedieinnhold for Kodi-brukere, lytt til SALTS Kodi-bibliotek er listet nedenfor:

 1. Filmer
 2. TV-programmerer

Pakk det opp

SALTS Kodi-tillegget er kjent for sitt allsidige underholdningsmedieinnhold som det tilbyr Kodi-brukere. SALTS tilbyr også HD-visning av innholdet som gjør det til og bruk av Kodi-tillegg. Jeg har vist hvordan vi kan installere SALTS på Kodi, så installer dette dokumentet og det nye filmer og TV-serier i HD.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map