Slik installerer du Sanctuary på Kodi 17.6, Jarvis, Firestick i 6 grunnleggende trinn

Det vil ikke være galt å vurdere tillegg til Sanctuary parallelt med Exodus når det skal brukes til å gi ekstrem underholdning til Kodi-seere. Jeg viser at det er gitt detaljerte trinn for hvordan du installerer Sanctuary på Kodi.


Advarsel! Du bør bruke en VPN for å forbli anonym når du bruker Sanctuary, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og streame ubegrenset innhold på Sanctuary.

Hva er Sanctuary Add-on?

Kvantetillegg, opprinnelig kalt Sanctuary, har alt på spillelisten og det er et komplett tillegg for Kodi-brukere. Bortsett fra å underholde seere med film, TV-serier og live sport, tilbyr også en TV med live TV og fjøs for å målrette mot større publikum. Dette tillegget er foreløpig overtatt av lærling, men ikke bekymrer deg for på alle funksjoner og innholdet har gjort seg intakt.

Sanctuary Kodi-passord

Hvis du velger å få tilgang til vokseninnhold i Sanctuary Kodi-tillegget, vil det kreves og passord som du kan komme direkte fra tilleggsutvikleren via twitter.

Slik installerer du Sanctuary Kodi på Krypton versjon 17.6 eller nyere

Hennes prosesse for å installere Sanctuary (Quantum) tillegg på Kodi:

 1. Først må du åpen Kodi > Å velge innstillinger ikon (ligger øverst) > Klikk på Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde.Slik installerer du Sanctuary på Kodi
 2. En boks vises der du trenger å klikke på ‘INGEN’ > Skriv inn URL gitt http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > klikk OK > Klikk nå på Media Source Name og skriving ‘Helligdom’ > og klikk OK.Slik installerer du Sanctuary på Kodi Krypton versjon 17
 3. Gå tilbake til Kodi hovedmeny ved å trykke ‘Backspace’ Eller ‘Esc’ smak flere ganger på tastaturet > Klikk på Add-ons > Velg valgt Pakkeinstallatør ikon (ligger øverst til venstre).Sanctuary kodi-oppsett
 4. Gå til Installer fra zip-fil > Finn og klikk på Helligdom > Klikk på siden repository.sanctuary-1.0.0.zip > Du må vente noen sekunder på depotet skal installere.Sanctuary kodi zip-fil
 5. Klikk nå på Installer fra depot > Helligdom > Video-tillegg > Kvantetillegg > klikk Installere.Sanctuary quantum kodi
 6. Gå til Kodi hovedmeny > Add-ons > Video-tillegg > Kvantetillegg > Nyt!

Innstillinger for Sanctuary kodi

Slik installerer du Sanctuary på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi > System > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Klikk på Ingen > Skriv inn URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klikk OK > Skriv inn mediekildenavnet “Sanctuary” > Klikk OK.
 3. Kodi Hjem-skjerm > System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Helligdom > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Klikk på Install from Repository > Helligdom > Video-tillegg > Quantum > Installere.
 5. Gå til Startskjermen > System > Add-ons > Quantum > Nyt!

Slik installerer du Sanctuary Kodi på Fire Stick

 1. Launch Kodi applikasjon på Fire Stick.
 2. Installer Kodi på Fire Stick.
 3. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 4. Herfra og ut følger du trinnene som er utarbeidet ovenfor for å installere Sanctuary Kodi på Kodi Krypton.

Sanctuary Last ned

For å installere Sanctuary Repository direkte, klikk på nedlastning herfra og serie trinnene nedenfor:

 1. Klikk på Last ned.Sanctuary Last ned
 2. Åpne Kodi > Add-ons > Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Naviger nedlastingsfilen fra systemet ditt.
 3. Installer fra depot > Helligdom > Video-tillegg > Quantum > Installere > Nyt!

Kodi Sanctuary feil / ikke fungerer / problemer

Ingen strømmer tilgjengelig

Denne feilen oppstår når du blar gjennom innlegget etter strømmen. Det er flere årsaker som kan bruke denne feilen, noe som kan være full, tilleggsprogrammet må oppdateres eller underoppdateres eller tillegget kan være geobegrenset.

Løsning

For å fikse denne feilen må du tømme tilleggsbufferen og redusere antall tilbydere. Hvis feilen fremdeles fordeler opp, oppdaterer du tilleggsprogrammet eller installerer det på nytt ved å bruke og pålitelig tilleggslager.

Kunne ikke installere avhengighet

Kunne ikke installere avhengighetsfeil mot en gang til et depot ikke er tilgjengelig, foreldre eller stengt av.

Fastsette

Sjekk alltid om depot du skal bruke tilgjengelig, arbeid og oppdatert. Hvis alle de ovennevnte er positive, vil tillegget installere seg og fungere helt fint.

Feil i logginformasjon

Noen ganger når du installerer Sanctuary-tillegget, dukker det opp og melding som tilfeldigvis er logginformasjonsfeil. Som et resultat kan du ikke installere Sanctuary-tillegget på systemet ditt.

Løsning 1

En løsning å løse dette problemet er å tømme alle cachen. Dette kan oppnås ved å installere Merlin-tillegg. Den har en spesiell funksjon som sletter all cachen din ved oppstart av Kodi.

Løsning 2

En annen løsning på dette problemet er å bruke en Kodi VPN som gir deg tilgang til Kodi-tillegg og -innhold. Denne informasjonen er prøvd og testet, hvorfor må den også fungere for deg.

Å pakke ting opp

Etter å ha gjennomført av Sanctuary-tillegget er det klokere å vurdere kvante-tillegget som alternativt til Exodus, menn med ekstreme funksjoner som til og med Exodus-tillegg ikke stemmer med. Funksjoner som direkte TV og barneavdeling er sjelden å finne. Jeg har vist hvordan vi kan prøve hvordan du installerer helhet på Kodi og hvordan du kunne laste ned det direkte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map