Slik installerer du Showbox i Kodi – 8 trinns guide

Vi vil anbefale deg å sjekke vår første guide til kodi-tillegg, og hvorfor Kodi VPN er nødvendig for alle dine strømmer.


Showbox Kodi Repository

Showbox er et Kodi-tillegg som tilbyr gratis streaming av Netflix og andre TV-serier på enheten din. En flott opplevelse å se TV-serier med videoer av HD-kvalitet som jeg kan lokke deg til å utvide underholdningstimene. Showbox kan installeres fra SuperRepo Repository som inneholder nesten alle kanaler som noen gjenger som har eksistert i Kodi, og det er det beste kodi-lagrene i 2018. Showbox er noen av noen som kan brukes på Xbox One Kodi også.
I denne guiden tilbyr vi trinnvis prosess for hvordan du installerer Showbox på Kodi. Så segg med!

Slik installerer du Showbox Kodi på Krypton versjon 17 eller riktig

 1. En penn Kodi fra systemet ditt > Klikk på Innstillinger ikonet som ligger øverst > Gå til Filbehandler > Dobbeltklikk Add-Source.hvordan du installerer showbox på kodi
 2. En boks vises på skjermene, så klikk på plassen der det står ‘INGEN’ > Skriv nå URL http://srp.nu/ > klikk OK > Skriv inn navnet på mediekilden ‘Super Repo’ > klikk OK slik at den lagrer informasjonskilden.hvordan du installerer showbox på kodi krypton versjon 17
 3. Gå tilbake til Kodi hovedmeny ved å treffe ‘Backspace’ smak på smak flere ganger > Plukke ut Tillegg som du kan finne på venstre fane > Klikk på Pakkeinstallatør ikon (øverste venstre hjørne).showbox på kodi-oppsett
 4. Du må velge Installer fra zip-fil > Super Repo > Derfra klikker du på Krypton > repositories > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Vent nå til depotet er installert. showbox zip-fil url
 5. Klikk på Installer fra depot > SuperRepo Repositories [Krypton] [v7] > Klikk på Tilleggsdepoter > Velg nå SuperRepo All [Krypton] [v7] > Installere > Vent til tilleggsprogrammet er installert og aktivert.showbox på kodi-innstillinger
 6. Gå tilbake til Installer fra depot alternativ > Du vil se et annet depot som heter SuperRepo All [Krypton] [v7] > Video-tillegg > Finn og klikk Showbox > klikk Installere.showbox stream på kodi
 7. Vent til tillegget aktiveres.showbox videokonfigurasjon på kodi
 8. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons > Video-tillegg > Showbox > Se Netflix TV-serier og mer, så Nyt!

showbox på kodi

Slik installerer du Showbox Kodi i Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi > System > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde > Klikk Ingen > Skriv inn URL http://srp.nu/ > Klikk på Ferdig > Skriv inn navnet ‘Super Repo’ > Klikk på Ferdig > Klikk OK.
 2. Gå til Kodi-startskjermbildet > System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Super Repo > Jarvis > repositories > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Vent til installasjonen.
 3. Klikk på Install from Repository > SuperRepo Repositories> SuperRepo Alle > Installere > Vent til den installeres.
 4. Gå til installasjon fra repository igjen > SuperRepo Alle > Video-tillegg > Showbox > Installere.
 5. Gå til Kodi-startskjermbildet > videoer > Add-ons > Showbox > Nyt!

Slik installerer du ShowBox Kodi på Android-esker

Installer Kodi på din Android Box ved å følge vår guide.

Når du har installert Kodi, vil du få vite om å installere ShowBox i Android-bokser, er det samme som utdypet ovenfor for Krypton V17.

Slik installerer du Showbox på Kodi Fire Stick

For å installere Showbox på Fire Stick, må du ha Kodi Krypton versjon 17 første installert på Fire Stick. Etter at du har installert Kodi, må du følge trinnene nedenfor:

 1. Open Fire TV Stick > Gå til Innstillinger > enhet > Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking > Slå på apper fra ukjente kilder.
 2. Gå nå til Fire Stick Home > Åpne Kodi > og segg Trinnene som fremhevet for Showbox på Kodi Krypton.

Showbox Kodi Last ned

For direkte installering av Showbox på Kodi, kan du laste ned zip-filen fra lenken henne.

showbox last ned kodi zip url

Når du har lastet ned filen på ditt system, kan du følge den trinnene som er uthevet nedenfor:

 1. Åpne Kodi > Add-ons > Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Naviger i filen du lastet ned på systemet ditt > Klikk OK > Vent til tillegget installere.
 2. Fortsett nå fra trinn 5 som gitt i retningslinjen for Showbox på Kodi Krypton.

Showbox Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Brukere har klaget på Showbox Kodi ikke fungerer, på hvert forum de kan. Andre er bare på jakt etter et fungerende depot for å installere Showbox Kodi.

Løsning

Dette tillegget er ikke lenger tilgjengelig med noe lagringssted fordi det ser ut til å ha stengt. Imidlertid er Showbox Arize for tiden tilgjengelig med Jesus Box TV repo. Du kan prøve å prøve det.

Showbox Kodi-avspilling mislyktes (Sjekk logginformasjon) Feil

Denne feilen vedvarer når det er et problem med leverandøren.

Løsning

For å løse dette problemet er det nødvendig med en ny installasjon. En annen metode for å løse dette problemet er ved å tømme Kodis-databasen.

Showbox Kodi Anmeldelser

Brukere har allerede kritisert Showbox, og de mener at det er bedre tillegg som ShowBox:

showbox reddit anmeldelse

På den andre siden vil du finne brukerne som disse, plage om innhold og juridiske spørsmål:

showbox twitter anmeldelse

Tross alt dette, hennes er noen komplimenter:

twitter showbox

Showbox Kodi vs Showbox Arize Kodi

Showbox er faktisk et program som streamer og laster ned filmer fra torrenter. Det er en tredje del Kodi-tillegg, noe som betyr på strømningene det gir er ulovlige. Jeg liker med sin natur, er Showbox Arize også og tredjeparter Kodi-tillegg som gir best mulig kvalitet på nettet. Det har en rekke innhold tilgjengelig for brukere.

En annen merkbar forskjell på ShowBox er ikke lenger tilgjengelig gjennom noe depot. Herre ShowBox Arize er tilgjengelig gjennom Jesus Box TV-repo.

Avsluttende ord

Showbox er det ultimate valget for Kodi-brukere å se det populære Netflix-showet og andre TV-serier på systemet ditt med letthet. Det er et favoritt som gir deg tid og holder deg oppdatert til alle de nyeste TV-programmene som sender rundt hele verden. Jeg viser denne veiledningen for installasjon av Showbox på Kodi. Så, kos deg mens det varer!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map