Slik installerer du Specto Fork på Kodi – 6 trinns grunnleggende guide

Specto Kodi kom til liv da Genesis ble brakt ned av rettshåndhevelsen. Specto Fork var et av Kodi-tilleggene som ble rullet ut av teamet med utviklet som ble kalt Mrknow. Det er et videotillegg som inneholder filmer og TV-serier. Den har et lignende grensesnitt som Exodus og gir også automatiske foretak for videoer.


Jeg gir guiden ga vi detaljerte instruksjoner om hvordan du installerer Specto Fork på Kodi. Så segg trinnene uthevet nedenfor:

Slik installerer du Specto Fork på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

 1. Den første trunetten som Kodi-brukerne trenger å starte Kodi på systemet deres > Klikk på siden Innstillingsikon finn øverst ved siden av strømikonet > Hennes vil du se forskjellige alternativer, velg Filbehandler > Dette åpnes til lenkesiden til depotet, legg til et depot ved å dobbeltklikke på Legg til kilde.hvordan du installerer specto gaffel på kodi
 2. En boks vises foran skjermene, så klikk på hvor den står ‘INGEN’ > Den vil være deg å skrive inn URL av depotet kodivpn.co/repo/kodil.zip og klikk OK > Nederst må du skrive inn navnet på depotet, så skrive ‘Kodil’ og klikk OK slik at boksen forsvinner.hvordan du installerer specto gaffel på kodi krypton versjon 17
 3. For å installere depotet, må du gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons tab > Klikk nå på ruteikonet øverst i venstre hjørne, også kjent som Pakkeinstallatør ikon.specto gaffel på kodi
 4. Velg alternativet Installer fra zip-fil > Du må finne et alternativ ‘Kodil’ og klikk på den > Du finner å zip-filer, klikk på Kodil.zip > Det vil installere depotet.legg til specto gaffel på kodi
 5. Klikk på alternativet Installer fra depot > Deretter Kdil Repository > Videoer Legg til> Specto Fork > Klikk på Installere.oppsett av specto gaffel kodi
 6. Gå til Kodi hovedmeny > Plukke ut Tilleggs-fanen > Klikk på Video-tillegg > Specto Fork > Så kos deg!

innstillinger for specto gaffel kodi

Slik installerer du Specto Fork på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. For å installere Specto Fork, må du ha den første koden i systemet ditt > Deretter klikk på System-fanen som ligger i hovedmenyen > Deretter File Manager > Dobbeltklikk Legg til kilde > klikk ‘INGEN’ > Skriv inn URL-kode kodivpn.co/repo/kodil.zip > klikk Ferdig > Skriv inn navnet Kodil > Klikk på Ferdig > klikk OK.
 2. Kodi Hjem-skjerm > System > klikk på tillegg >klikk på Installer fra zip-fil > Kodil > Kodil.zip > Vent til installasjonen > Installer fra depot > Kdil Repository > Video-tillegg > SOK for Specto Fork fra en veldig lang liste over tilleggsprogrammer > Klikk på siden Installere > Tillegget vil ta tid til installere.
 3. Gå tilbake til Kodi-startskjermbildet for å se på film og TV-serier fra dette tillegget > videoer > Add-ons > Specto Fork!

Specto Fork fungerer ikke

Det kan være forskjellig årsaker som forhåndsspiller Specto Fork til å jobbe med Kodi. Vi har listen opp 3 av de vanligste feilene som Specto Fork-brukere møter. Hennes er de:

Specto Kodi Ingen strøm tilgjengelig

Når du er klar for å se filmer, klikker du på de forskjellige linkene eller kildene som dukker opp for anbefaling. Når du klikker på disse koblinger, får du beskjed om strømmen som ikke er tilgjengelig. Denne feilen kan gjøre alle Kodi-brukerens kuling, ettersom de må gjenta hele trinnet bare for å finne det som det ikke er noen strøm tilgjengelig.

Løsning

For å løse dette problemet, må du din Kodi > Gå til tillegg > Video-tillegg > Høyreklikk Specto Fork og gå til Innstillinger. En boks vises foran skjermen, og hennes mange kjæreste som ligger på venstre side av boksen.

Gå til filmeksjonen hvor du finner lytt over kilder eller nettsteder. Dette er nettstedet der Specto Fork gir deg filmer. Du kan Skru av nettstedene hvis lenker er ødelagte.

Specto kunne ikke installere en avhengighet

Specto finnes i mange depoter. Imidlertid oppdaterer ikke alle lagre på jevnlig basis. Hvis et lagringssted inneholder og eldre versjoner av tilleggsprogrammet, vil de mislykkes i installere, og vil derfor gi “Mislyktes i å installere en avhengighetsfeil”.

Løsning

For å fikse denne feilen, må du installere Specto Fork fra Kdil Repository som regelmessig oppdaterer tillegg på depotet.

Installasjonen av Specto Fork mislyktes

Denne feilen blir seng på grunn av mange årsaker, andre feil på internett og avhengige av depotet. Hvis du tidligere hadde installert et depot som for øyeblikket er lagt ned, kan det hende ved du ser tilleggsprogrammene som vises i tilleggsseksjonen. Når du fortsetter med installasjonen, blir du bedt om feilen “Installasjon mislyktes”.

Løsning

Den tsjekkiske internettforbindelsen din før du fortsetter med å installere Specto Fork, ellers vil installasjonen mislykkes igjen. En annen teknikk som løser problemet, er å se etter et depot som for øyeblikket fungerer og ikke har blitt lagt til.

Specto vs Exodus

Specto Fork ble opprinnelig utgitt for å konkurrere med Exodus og lignende kodi-tillegg som tilbød gratis filmer og TV-serier. Imidlertid ble Exodus populært tillegg til alle tider på grunn av det spenstige teamet med utviklet som oppdatert Exodus på en jevn basis og sørget for at det er lettere for Kodi-brukere å surfe på tilleggsmodellen.

På den andre siden, selv om Specto Fork hadde suksess ved forskjellige anledninger, menn som ikke tilbød brukerne den samme fortalt som Exodus ga. Det manglet jeg fjerner dårlige lenker, ikke kan tilby hyppige oppdateringer, mens de aldri virkelig er fremme som en sterk konkurrent mot Exodus.

Specto Fork vil nå få en endelig sistnevnte da Exodus vil nå synde slutt i den neste fremtid etter ved Covenant overtar. Nå kan Kodi-brukere installere Covenant i stedet for Exodus.

Å pakke ting opp

Specto Fork har aldri hatt et jevn løp som tillegg, men når det er online, er det noe bedre enn noe annet svar med funksjonen. Det ligner på Genesis og Covenant-tillegget, men det har noen problemer med kodi-lagringsplasser som det går ned. Tillegget fungerer her fint den siste tiden og sikter mot og jevnt seil. Jeg viser instruksjonene for hvordan du installerer Specto Fork på Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map