Oppdater: Depotet som inneholder Spinz TV, er for øyeblikket nede, og addon vil ikke fungere med oppgaven URL-en.

Spinz TV er en-stopp-løsning for alle mediastreamingbehov. Enten det sport, filmer, TV-serier eller medisin, med Spinz TV kan du få alle disse funksjonene og mer under ett tak. Jeg vil her vise deg hvordan du installerer Spinz TV på Kodi og gleder deg over alle disse fantastiske funksjonene. Ikke glem å sjekke den beste guiden til kodi-veivisere.

Hva er SpinzTV?

SpinzTV er en Internet Protocol Television (IPTV) som bruker den logiske Internett-protokollen (IP) for å streame forskjellige medisiner som ser TV-serier, filmer, sport og andre underholdsprogrammer. Dette svarer som ulovlig i noen geografiske, og hvorfor anbefalte det å bruke den beste VPN-en for Kodi. Når du føler deg leder eller ikke har noe å gjøre, med Spinz TV kan du streame media du vil og drepe kjedsomhet på et øyeblikk.

Slik installerer du Spinz TV Build på Kodi Krypton versjon 17

Nedenfor skiserte trinn vil hjelpe deg med å laste ned Spinz TV på den nyeste Kodi Krypton versjon 17:

 1. Siste ned og start Kodi.hvordan du installerer spinz tv
 2. Gå til din Startskjermen> klikk på runden innstillinger Knapp >Filbehandler> Dobbeltklikk på Legg til kilde.hvordan du installerer spinz tv-bygning på kodi krypton versjon 17
 3. Gå inn på lenken http://repo.stvmc.net/i boksen der den viser ‘INGEN’ >Skriv inn navnet på programmet ‘Spinz’ eller et hvilket som helst annet navn du vil klikke på eller klikke på OK.spinz tv mediekilde
 4. Gå tilbake til din Startskjermen ved å trykke ‘Esc’ -knappen på tastaturet >Add-ons>Klikk på eskeformet ikon på toppen.spinz tv kodi addon browser
 5. klikk Installer fra zip-fil >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.spinz tv-arkiv zip-fil
 6. Vent til installasjonen er fullført.
 7. Plukke ut Installer fra depot >Spinz TV > Programtillegg >Spinz TV Wizard > Installere.spinz tv-veiviseren
 8. Gå til Add-ons> Programtillegg >Spinz TV Wizard > og velg mellom forskjellige Bygger.spinz tv wizard build
 9. Installere noen av byggene du liker og nyt!

Slik installerer du Spinz TV Build på Kodi Jarvis versjon 16

Å installere Spinz TV Bygge på Kodi Jarvis versjon 16 personer på en gang du laster ned på Krypton versjon 17 i stedet for at det er en liten endring i oppsettet, menn og lignende prosess å fortsette med.

Når du har installert Spinz TV-veiviseren, vil du møte Spinz TV Bygger for Jarvis som illustrert på bildet nedenfor:

hvordan du installerer spinz tv kodi jarvis versjon 16

Slik installerer du Spinz TV-tillegg på Kodi Krypton versjon 17

Når du laster ned Spinz TV-tillegg, vil de første 6 trinnene når du laste ned Spinz TV Bygg forbli det samme. Når du har installert depot, sendte resten av trinnene nedenfor:

 1. Plukke ut Installer fra depot >Spinz TV > Programtillegg >Spinz TV Pro > Installere.hvordan installerer du spinz tv-tillegg i Kodi Krypton versjon 17
 2. Når du klikker på Spinz TV pro, det vil kreve a Facebook ID og passord.spinz tv pro innlogging
 3. Når du klikker på Strømliste Du kan se en rekke kanaler for mediastreaming.

spinz tv pro-videoer

Slik installerer du Spinz TV Addons på Kodi Jarvis versjon 16

Installering av Spinz TV-tillegg på Kodi Jarvis versjon 16 vil forbli det samme som ved nedlasting i versjon 17, menn som avslutter i programvareoppsettet kan se på.

Det anbefales å installere den nyeste versjonen av Kodi, din Kodi Krypton versjon 17 på systemet ditt for å få alle problemer og feil som kan oppstå.

Spinz TV fungerer ikke – hvordan fikser jeg

De fleste av problemene som kan motstå mens du installerer Spinz TV skylder tidligere versjoner av Kodi. Den nye versjonen av Kodi, din Kodi Krypton versjon 17, vil fikse flertallet av problemene.

Noen brukere kan ha problemer med å laste ned Spinz TV fra depotet. Dette problemet kan løses ved å aktivere ‘Ukjent kilde’. Dette kan fikses ved å gå tilbake til stjerneskjermen> Add-ons> innstillinger > Aktiver Ukjent kilde.

Slik installerer du Hardnox Build på Kodi Krypton versjon 17

Når du laster ned Hard Nox build på Kodi Krypton versjon 17, må du følge 8 trinn nøyaktig som det tok å laste ned Spinz TV build (ikke over). Deretter, alt du trenger å gjøre er å velge fra lytte over forskjellige Krypton-bygg Spinz TV Hard Nox. Dette skal muliggjøre Hard Nox på Kodi.

Slik installerer du Hardnox Build på Kodi Krypton versjon 17

Beste Spinz TV-veiviser for Kodi

Når du installerer Spinz TV Wizard på Kodi, finner du lytte over forskjellige bygg for installasjon. For å nevne noen av de beste Spinz TV-veiviseren bygger, er hennes beste valg:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Dette er den kraftigste byggingen for Kodi, og som et resultat kan du streame og rekke medikanaler og underholdningspakker under ett tak.

Å pakke det opp

Å installere Spinz TV vil gjøre en perfekt blanding for din Kodi Krypton versjon 17 der du kan streame tusenvis av medisiner, filmer og sportsunderholdning i en pakke. En guide for å installere Spinz TV i Kodi versjon 16 og 17 har blitt gitt, som følger lignende trinn, men med en annen layout. Spinz TV på Kodi er det beste valget for folk som vil ha alle smak av film, sport og TV-serier i ett scoop.

Legg igjen en kommentar hvis du føler på du har spørsmål.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me