Se live IPTV-kanaler og strøm alle favorittprogrammer, filmer, sport og musikk med dette tillegget. Jeg har veiledet om å diskutere trinnvis prosess for hvordan du installerer Ultimate IPTV på Kodi.

Som alltid bør du ha den beste VPN-en for Kodi som kan omgå geo-begrensninger og gjøre det mulig for brukere å få tilgang til favorittinnholdet om å prøve.

Hvis du lurer på, “hvorfor trenger jeg en VPN for Kodi”? Da er svaret på IPTV Kodi-tillegg er geo-blokkering, og for å få tilgang til strømmen deres, er det nødvendig med VPN.

Et kjent IPTV-tillegg “Ultimate IPTV” er opprettet av Whitecream og finnes i Kodi Israel-depotet. Ultimate IPTV-tillegg har mange populære kanaler for kodi-tillegg, inkludert beIN Sports, ESPN, MTV, og så videre.

Hvordan installere Ultimate IPTV på Kodi Leia og Krypton

 1. En penn Kodi på systemet ditt > Trykk på Innstillingsikon (tannhjulformet ikon) som du ser øverst på skjermen > Nå velg File Manager.hvordan du installerer den ultimate iptv på kodi
 2. Serien hennes for å eksakte bilder på venstre og høyre side av skjermene, dobbeltklikk på Legg til kilde på venstre side av skjermen > Klikk nå på ‘INGEN’ > Skriv inn nettadressen http://www.lvtvv.com/repo/ og klikk OK > Skriv inn navnet ‘Kodil Repo’ og klikk OK > klikk OK en gjeng til.Slik installerer du Ultimate IPTV på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. Gå tilbake til Kodi-startskjermbildet ved å trykke på ‘Esc’ knappen på tastaturet flere ganger > Klikk nå Legge tilons tab > Deretter Pakke Installer ikon (boksformet ikon) til stede i øverste hjørne.ultimate iptv på kodi-oppsett
 4. Klikk på Installer fra glidelås Fil bare lytte over alternativer > Plukke ut Kodil Repo fra listen som vises på en boks > Klikk nå på repository.kodil-1.3.zip > La installasjonen fullføre.ultimate iptv på kodi-innstillinger
 5. Velg nå alternativet Installer fra depot > Klikk på Kodil (Kodi Israel) ,, Depot > Trykk på video Add-ons > Bla valgt ned for å finne Ultimate IPTV > Klikk nå Installere.ultimate iptv på kodi-konfigurasjon
 6. Åpne for å se tilleggsprogrammet Kodi > Add-ons > Video-tillegg > Ultimate IPTV.

hvordan du legger til iptv på kodi

Advarsel! Du bør bruke en VPN for å oppgi anonym når du bruker Ultimate IPTV, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og strømmen ubegrenset innhold på Ultimate IPTV.

Slik installerer du Ultimate IPTV på Kodi Jarvis versjon 16 eller skrevet

 1. Launch Kodi Jarvis > klikk på Systems > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde på venstre skjerm > klikk ‘INGEN’ og skriv inn URL http://www.lvtvv.com/repo/ og klikk Ferdig > Skriv inn navnet ‘Kodil Repo’ > klikk Ferdig > klikk OK å lukke boksen.
 2. Nå går tilbake til Kodi Hoved Meny > Klikk på innstillinger alternativ > Legge tilons > Installere FRA glidelås Fil > Kodil Repo > glidelås
 3. Installere FRA Oppbevaringssted > Kodil Repositories > Video-tillegg > Ultimate IPTV > Installere > Nyt!

Ultimate IPTV Last ned zip-APK-fil

Direkte nedlasting Ultimat IPTV oppbevaringssted zip-fil fra Her på enheten din og send disse trinnene for å fortsette med Ultimate IPTV-installasjon.

 1. Når nedlastingen er fullført, kan du starte Kodi på systemet ditt > Gå til Legge tilons > Eskeformet ikon øverst til venstre.
 2. Installere FRA glidelås Filalternativ > En boks vises, og søk etter zip-fil noe du lastet ned på systemet ditt > Vent til installasjonen.
 3. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted > Kodil Oppbevaringssted> video Legge tilons > Ultimat IPTV > Installere > Nå nyt!

Ultimate IPTV bruker ikke / feil / problemer på Kodi

Ultimate IPTV Ingen strøm tilgjengelig

Kodi-brukere kan bli rasende mens de samme meldingene vises på skjermene når de blir brukt til å streame og kanal. Dette kan være mer frustrerende når TV-showet ditt er jeg ferd med å bli luftet.

Løsning

En enkel løsning på dette problemet får du en Kodi VPN som vil fjerne blokkeringer av geografiske begrensninger. Dette betyr at du ikke kan se på kanalene som er tilgjengelige for å streame utenfor ditt område med mindre du har en VPN. Jeg tilfeller at jeg ikke ønsker å bruke til å abonnere på VPN, kan prøve den beste gratis VPN for Kodi.

Ultimate IPTV Buffering Issue

Buffering er et vanlig problem som stort sett alle Kodi-brukere har stått overfor. Det kan være irriterende når du er midt i showet og fortsetter å stoppe for bufring.

Løsning

Å tømme hurtigbuffer på Kodi kan løses på forskjellige måter. Den optimale løsningen er imidlertid å tømme hurtigbufferen din med Merlin Auto Cleaner. Dette tillegget har potensiell potensial til å rense all cachen din automatisk.

Ultimate IPTV-kanaler-spilleliste

Ultimate IPTV-kanaler dekker mange spillelister. Noen av de populære IPTV-kanalene er gitt nedenfor:

 1. OSN
 2. drive med sporter
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Premium kino
 6. Cartoon Network

Ultimate IPTV-anmeldelser

Kodi-brukere som bruker Ultimate IPTV-tillegg på iPhone, står over forskjellige problemer, for eksempel og melding som viser “dette er slutten på Ultimate IPTV-tillegg”. Dette irriterer brukerne og skifter til andre Kodi-tillegg.

ultimate iptv-anmeldelse

Noen Kodi-brukere har et synspunkt hos Ultimate IPTV-tillegg bruker stjålne IPTV-kontoer. Som et resultat, da mange begynte å bruke dette tillegget, begynte det å avslutte kontoene.

ultimate iptv reddit

Å pakke ting opp

Strøm hundrevis av IPTV-kanaler på Ultimate IPTV-tilleggsutstyr. Det er det beste stedet å se premiumfilmer uten abonnement og se sportsbegivenheter uten å bruke en krone. Dette tillegget blir kontinuerlig oppdatert med nye lenker og kilder, mens det også er brukerfilter for å begrense søkeresultatene. Denne guiden viser detaljerte trinn for hvordan du installerer Ultimate IPTV på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me