Slik installerer du VPN på Kodi ved å bruke til forskjellige metoder [2020]

Kodi har vært i bransjen i lang tid nå, og den er populær blant binge overvåkere fordi de har avanserte funksjoner og innhold av høy kvalitet. Jeg vil dessuten ha mangfoldet av innhold tilgjengelig på Kodi som ikke kan komme på noe annet. Det er en stopper for underholdning, nyheter, sport, musikk og mye mer.


En av de største bekymringene i denne digitale tidsalderen er cybersikkerhet og online strømforsyning er det største tilbudet for det. Kodi-brukere streamer innholdet gjennom tilleggene, som enten er offisielle tilleggsprogrammer eller uoffisielle tilleggspartnere (tredjepart). Offisielle tillegg til Kodi gir strømmer autorisert av innholdseiere og distribuerere, og de er ikke involvert i piratkopiering. Tredjeparts tilleggsbruk mer enn offisiell, og mange av dem gir piratkopierte strømmer, noe som markerer dem ulovlige å bruke.

Bilder og mange hackere drar fordel av online streamere som driver og spionerer etter dem mens strømmen på nettet uten noen andre. Spywares og malware er et vanlig problem som millioner av netizens møter over hele verden. Spesielt når du bruker en åpen kildekode-plattform som Kodi, anbefalt å beskrive personvernet ditt.

Brukere som bruker brukerne, og som deres eget internettilgang via VPN når det krypterte trafikken og den tilknyttede kontakten din. Imidlertid kan ikke alle VPN brukes til online streaming, fordi ikke alle VPN-leverandører har høyhastighetsservere. Jeg vil anbefale deg å velge den beste VPN-en for Kodi for å beskrive personvernet ditt fra bildet og nyt sømløs strømming.

2 måter å bruke en VPN på Kodi

Det er forskjellig måter du kan bruke en VPN på Kodi til å fjerne blokkering av strømmer og underliggende personvernet. Du kan enten installere VPN direkte på Kodi, hvis leverandør har en dedikert Kodi-tillegg. Ellers må du installere en VPN på enheten din og kunne kjøre Kodi over den. Begge disse metodene er prøvd og testet, og det er ingen problemer lagt til i heller.

La oss se hvordan du installerer VPN på Kodi ved å bruke disse metodene:

1. Hvordan installere en VPN på enhet som skal brukes på Kodi

En av de mest effektive måtene å bruke og VPN på Kodi på å installere den på enheten din og bruke Kodi over en sikker tilkobling. Å bruke et VPN som ikke vil styre deg mens du streamer, og du kan fjerne blokkering av strøm uten problemer. Denne metoden er blitt brukt for VPN-leverandør som ikke har hatt og dedikert Kodi-tillegg.

Følg disse enkle trinnene for å installere VPN på enheten din:

  1. Besøk leverandørens offisielle nettsted og registrer deg for deres tjeneste ved å velge og pakke som passer deg best.
  2. Sist ned nå klienten / appen som er respekt for enheten din og operativsystemet. Hvis du for eksempel bruker Windows, kan du laste ned en Windows-klient.
  3. Etter å ha lastet ned den, installerer du klienten på enheten din. Etter at installasjonen er fullført, logger du deg på tjenestene ved å bruke legitimasjon som ble gitt deg ved meldingen.
  4. Nå koble til en sikker server fra serverlister.
  5. Etter å ha koblet til serveren, åpner du Kodi på enheten.
  6. Strøm med hvilken som helst tilføyelse du vil bruke uten frykt for begrensninger.

2. Hvordan installere VPN på Kodi – Direkte installasjon

PureVPN er den eneste beste VPN-en for Kodi som har og dedikert Kodi-tillegg, som gjør det enkelt for brukere å sikre seg privatliv mens streamer. Og denne installasjonshåndboken benytter repository levert av PureVPN dedikert for Kodi. Alle brukerne som har oppgradert til Kodi Leia 18, viser dette nye nettstedet for å installere VPN i den nyeste versjonen av Kodi.

 1. Siste zip-fil til PureVPN-depot.Slik installerer du VPN på Kodi Krypton 17.6
 2. En penn Kodi > Klikk på Add-ons tab.installer vpn på kodi jarvis
 3. Klikk på Box-ikonet fra øverste venstre hjørne > klikk Installer fra zip-fil alternativ.hvordan du installerer vpn for kodestrømming
 4. En dialogboks vil vises, og bli valgt til å laste ned zip-fil og den nye den > tillegget blir installert og en varsling vises.hvordan legge til vpn på kodi
 5. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons tab> Gå til Programtillegg > Plukke ut PureVPN> klikk Tilleggsinnstillinger > En dialogboks med alternativer vises.purevpn for kodi-oppsett
 6. Hold markøren over VPN-konfigurasjonsalternativet, og skriv inn ditt PureVPN påloggingsdetaljer > Klikk OK > Nå kobler du til bruker server fra listen.

sikker streaming med vpn for kodi

Slik installerer du VPN på Kodi Leia 17.6

Hvis du bruker Kodi Krypton versjon 17.6, følger du disse trinnene:

 1. Åpne Kodi > Klikk på Add-ons tab > klikk nedlasting alternativet fra listen.
 2. Plukke ut Programtillegg > Bla nedover listen og klikk på Nettvisning > klikk Installere > Vent til varselet vises.
 3. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > klikk Add-ons > Gå til Programtillegg > Plukke ut Nettvisning.
 4. Tillegget åpnes, og du vil se et grensesnitt for en nettleser > Skriv inn denne koblingen “https://www.kodivpn.co/repo/purevpn.zip” i adresselinje og klikk OK > En boks vises der du ber om å tillate å laste ned zip-filen > klikk ja.
 5. Angi destinasjonen der du vil laste ned zip-filen > klikk OK > Nedlastingen starter, og du vil bli varslet når nedlastingen er fullført > klikk OK en gjeng til Lukk Nettvisning.
 6. Tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons > Klikk på Eske > klikk Installer fra zip-fil > Åpne destinasjonsmappen for nedlastet zip-fil > klikk service.purevpn.monitor.1.2.5.zip > Vent til tillegget installere.
 7. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons tab> klikk Programtillegg > En penn PureVPN Monitor OpenVPN.
 8. Klikk på Tilleggsinnstillinger > Tast inn ditt Brukernavn og Passord for å logge inn på din PureVPN-konto.
 9. Velg en landsregion der du vil koble til internett > klikk OK.

Hvordan kan jeg opprette Kodi VPN på ruteren?

En av de beste måtene å sikre nettverket på ved å installere VPN på Router. På denne måten kan du ikke bare streame trygt med Kodi, men du kan også glede deg over trygt trådløst nettverk. Dette oppsettet er også praktisk som brukerne som kan brukes til å bruke Kodi på Fire TV Stick med VPN i Firestick Følg disse trinnene for å installere VPN på rutene:

 1. Logg inn på kontrollpanelet for tomatruter
 2. Gå til “fra panelet til venstre.Grunnlegg’ > Klikk på ‘Nettverk
 3. Velg tilkoblingen ‘TypeFra rullegardinmenyen
 4. Tast inn ditt Opplysninger om VPN-kontoer levert av VPN-tjenesteleverandøren.
 5. Hake ‘Bruk DCHP‘Og’Bruk Standard Gateway på eksternt nettverk
 6. Under PPTP Gateway, angi serveradressen du vil koble til
 7. La “Nettverksmaske‘Og’Du kan også diskutere‘-Filt alene, med mindre instruksjon fra VPN-leverandøren din
 8. For ‘Tilkoblingsmodus’ valgt du ‘Holde jeg borFra rullegardinmenyen
 9. Sjekk om MTU er satt til standard
 10. Sørg også for kl LAN eller trådløs innstillinger er satt til standard
 11. Nå er ned til siden og trykk på ‘LagreOg det er det, du er ferdig
 12. Du kan sjekke tilkoblingsstatusen ved å gå til Status > Tømmerstokker > De siste 25 linjene

Hvordan installere og gratis VPN på Kodi

Jeg anbefaler ikke gratis VPN for Kodi til noen, fordi de ikke er så gyldige som VPN-leverandører. VPN-er skal gi deg sikkerhet og dekke sårbarheten din, noe jeg ikke kan gjøre av gratis VPN-leverandører. Gratis VPN-brukere har alvorlige problemer som loggføring og DNS-lekkasjer. Disse alvorlige problemene forventes ikke fra en gud og den eksklusive VPN-leverandøren.

Imidlertid, hvis du fortsatt er motvillig til å bruke en eneste krone for en VPN, kan du prøve TunnelBear for Kodi. Det er en av de fineste gratis VPN-leverandørene for Kodi som har servere i mer enn 22 land, og alle av dem har nedlastning og motstand i høy hastighet. TunnelBear bruker AES 256-bit krypteringsprotokoll og har en streng no-logs policy.

Du kan bruke TunnelBear på fem enheter samtidig, menn og ulempe ved å bruke TunnelBear er når den har en datagrense på 500MB per dag. TunnelBear har ikke noe dedikert Kodi-tillegg, men du kan bruke det til å installere det direkte på systemet ditt.

Konklusjon

Du lurer kanskje på grunn av at jeg legger inn så stor vekt på å bruke en Kodi VPN til tross for hos Kodi er en kjær strømmetjeneste. Årsaken bak min vekt på å bruke en VPN for Kodi på online-streaming med Kodi gjennom sin tredje separate tilleggsprogrammer, menn du er i faresonen og ingen vil møte de varmen. For det andre vokser cybersikkerhetsproblemer dag for dag, og det er alltid bedre å være trygg enn beklager.

Min andre vektlegging er å velge og velge VPN-tjeneste i stedet for en gratis VPN-leverandør fordi ingenting godt vil være gratis. Gratis VPN-leverandører beskriver du ikke, menn som ikke kan være bar eller hvem som vet om lederen din. Så det er smart når du velger en VPN-leverandør, fordi din personvern på nettet vil være på spill.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map