Hva er en Kodi-profil?

Kodi-profilfunksjonen lar brukerne opprette sin egen plass ved å sette opp sin personlige konto og de ønskede innstillingene, beskrevet av en nål. Jeg tilfeller det flere Kodi-brukere som bruker et enkelt system, kan opprette sin egen separate profil og administrerende tillegg og innholdsmateriale i henhold til deres preferanser.

Profilfunksjonen gjør at brukerne kan tilpasse Kodi-profilene deres til å sette opp nye skins, builds, add-ons uten å avbryte eller bli avbrutt av andre brukere.

Slik konfigurerer du en Kodi-profil?

Det beste med Kodi er dens enkle og brukervennlige motiver for å streame andre programmer som er konfigurert til å konfigurere. Å sette opp og Kodi-profilen er enkelt prosess og kan gjøre på noen få minutter. Følg disse trinnene for å konfigurere Kodi-profiler din:

 1. En penn Kodi og klikk på Innstillinger (girikon)hvordan du setter opp kodeprofilen
 2. Et nytt vindu åpnes, klikk på Profilinnstillinger fra menyenhvordan du administrerer flere kodi-profiler
 3. Klikk på profil-fanen og klikk på profilen til leggHva er fordelingen med å administrere flere Kodi-profiler?
 4. Skriv inn navnet du vil ha for profilering i navnefeltet og klikk OKHvordan bytte profil i Kodi
 5. Et vindu som ber om mappebane vises. Bare klikk på OK uten å velge noen kortProblemer og reparasjoner av Kodi-profil
 6. Nå kan du redigere profiler din ved å smak på profilbildet og angi tilgangen til personvernet ditt. Angi preferanser for å skille for å begrense deling av profiler.rediger profiler din ved å laste opp profilbildet og angi ditt personvern for tilgang
 7. Det er alt! Nå kan du glede deg over å bruke profiler din og tilpasse den etter din smak.

VPN for Kodi-profil

Det er ingen tvil om på Kodi tilbyr fantastiske underholdning, men du er alltid sårbar for å falle byttedyr for angrep mot malware og bilder som spionerer etter deg. Mange Kodi-tillegg er ulovlig å bruke globalt på grunn av innholdet de leverer.

Kompromitterende personvern kan alltid føre til bitre konsekvenser. Du må ha en VPN-installert på Kodi, for å sikre personvernet ditt mens du streamer. Det beste med å ha en av de beste VPN-ene for Kodi er på den beskyttende personvernet med ditt sterke krypteringer og ikke etter at du er naken foran autoriteten.

Selv om du bruker offisielle Kodi-tillegg gjennom profiler din, kan du venn som en bruker og annen profil på Kodi, bruk og tredjeparter Kodi-tillegg. Dette kan sette deg i sikkerhet og personvern, og jeg kan få sikkerhet for å måle deg og VPN. En annen flott ting å vite om du kan bruke forskjellige VPN-servere gjennom forskjellige Kodi-profiler.

Hva er fordelingen med å administrere flere Kodi-profiler?

Det er mange fordeler med å administrere flere Kodi-profiler, som:

1. Spesifikasjon og segregering av mediebibliotek

Hver bruker som liker å synde Kodi i henhold til deres behov, og mange mennesker som ikke vil finne det noen andre blandere seg i denne tilpasningen. Derfor, hvis du deler systemet med en venn, kan du fortsette til å motta den mediebiblioteket ditt i henhold til dine preferanser og begrense tilgangen til å spise personlige kartleggere.

2. Innholdstilgang for barn og gjestebrukere

Jeg har den digitale tidsalderen brukt det til å utfordre barna til å få tilgang til eksplisitt innhold. Det er visse Kodi-tillegg du kan ha på biblioteket ditt, upassende for barn.

For å begrense deres tilgang til bilder Kodi-tillegg, oppretter du en egen barneprofil og installerer det sikre og depoter. Du kan gjøre det samme for gjestebrukere for å begrense deres tilgang til mediebiblioteket og personlige kartleggere.

3. For testing av tillegg

Mange Kodi-fanatikere liker å jakte på nye Kodi-addons av og til. Imidlertid blir Kodi-biblioteket i ferd med å prøve nye addons overfylt med mange unyttige tillegg. Da blir det en problemfri å fjerne alle disse tilleggene.

For å redigere deg selv, kan du opprette en profil for å teste tillegg og til personlig bruk. Når du trenger å prøve å prøve ut et nytt tillegg, gjør du det gjennom testprofiler din, eller hvis det passer deg, så installerer det i masterprofilen din. Profilering sparer deg for mye tid og gjør ting enkelt for deg.

Hvordan bytte profil i Kodi

 1. Åpne Kodi
 2. Klikk på Innstillinger (tannhjulikon)
 3. Klikk på Profilinnstillinger > Klikk på Profiler-fanen
 4. Hold musepekeren over profilen du vil bruke > Høyreklikk på det og klikk Siste inn profilalternativ fra rullegardinlisten.

Kodi vil starte på nytt og ny profil holder inn.

Problemer og reparasjoner av Kodi-profil

Dårlig Kodi-profil

Mange brukere har rapportert på Kodi-profiler som ikke fungerte som de skal på PC-en, menn på det som fungerer på andre enheter. Selv etter en ny Kodi-installasjon, fortsatte dette problemet med dem. Hennes er en forhåndsvisning av en tråd lagt til en Kodi-bruker relatert til dette problemet:

Bad Kodi-profilen hjemsøker meg. fra Addons4Kodi

Fastsette

Årsaken ble lagt ut av dette problemet til å være av Google-sertifikat, som må oppdateres. Hvis du har et lignende problem, kan du prøve å bytte nettverk eller oppdatere vinduene.

Se hudinnstillingene i den nye profilen

Det første for noe enhet eller plattformbruker er tilgjengelig for innstillinger og data. Når det skal brukes Kodi, bruker brukerne veldig glad jeg kan tilpasse Kodi med Kodi-skinn. Imidlertid møter mange brukere som har problemer med å forstå hudinnstillinger når de er i lager og ny profil eller oppdateringssystem og spørsmål som følgende start dukker opp:

Se hudinnstillinger på ny profil fra kodi

Fastsette

Det beste løsningen for dette problemet er å ta sikkerhetskopi av guisettings.xml i profiler din. Når du gjenoppretter den senere i profilen din, blir huden og innstillingen gjenopprettet sammen.

Hvordan kopiere eller overføre Kodi-profil fra enhet til en annen

Hver app har en sikkerhetskopifunksjon som brukerne bruker sikkerhetskopiere viktig informasjon og data for overføring til andre enheter. Tilsvarende har Kodi sitt eget sikkerhetskopitillegg som ligger i den offisielle Kodi-addon-repositoriet.

Den kan bruke til å kopiere eller overføre Kodi-profil fra en enhet til en annen uten problemer. Bare segg disse trinnene for å opprette din profil-sikkerhetskopi:

 1. Åpne Kodi
 2. Klikk på Tilleggsfanen fra venstre meny
 3. Klikk på boksikonet i øverste venstre hjørne
 4. Klikk på Install fra Repository-alternativet
 5. Gå til Kodi tilleggslager > Klikk på Programtillegg
 6. Bla i listen og klikk på Sikkerhetskopiering
 7. Installasjonsprogramvare og det første installasjonsprogrammet av programmet Tilleggsmeny
 8. Etter å ha åpnet nettpost, klikk på innstillinger og valgte baner der du vil lagre sikkerhetskopifilen
 9. Deretter klikker du på filvalg og aktiverer ting du vil ha sikkerhetskopiere, og klikk OK
 10. Tillegget lukkes, og startskjermen vises. Åpne tillegget igjen og klikk på Sikkerhetskopi
 11. Sikkerhetskopieringsprosessen vil starte
 12. Når du installerte Kodi på et annet enhet og ønsket å gjenopprette denne sikkerhetskopien av deg på enheten, installere du sikkerhetskopiet-tillegget
 13. Åpne tillegget og klikk på Gjenopprett, alle lagrede innstillinger blir gjenopprettet

Kan en veiviser tørke andre Kodi-profiler?

En bruker postet nylig om et problem han møtte etter å ha installert og veiviser på Kodi, og det fjernet profiler hans. Se:

Kan en veiviser tørke andre Kodi-profiler? fra Addons4Kodi

Problemet med veivisere er på det erstatter de bruker brukerdatamappene med sine egne. Derfor ble det profilert og datatap. Flytt filen “profile.xml” fra brukerdatamappen for å forhindre dette problemet. Når du installerer veiviseren, blir brukerdata-mappen hvorfor erstattes, men profiler din blir ikke fjernet.

Konklusjon

Kodi-profilfunksjonen er fantastisk, og den gir brukerne og håndfull attributter og frihet som de vil ha på Kodi. Mange brukere er fortsatt ikke klar over denne funksjonen, og hvor mye nyttig den er for dem. Kodi-profiler er virkelig en hendig funksjon, og hvis den brukes riktig, kan den forbedre Kodi-brukerens opplevelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me