Som alltid starter EPL 11. august 2018. English Premier League er den mye hyped og sett sportsbegivenheten i verden. Fansen kan se den engelske Premier League-sesongen 2018/19 i butikken kringkastere som NBC SN, Telemundo, Universo og andre. Vi vil ikke hjelpe deg med å forklare hvordan du kan se EPL live online og på Kodi gratis ved hjelp av kodeaddons.

Vær oppmerksom på mange av streamingtjenestene som er nevnt i denne guiden er geobegrensede, og for å fjerne blokkering av dem som trenger den beste VPN-en for Kodi.

Premier League TV-plan for lørdag og søndag 22.-23. desember 2018/2019

Premier League-kamp Uke 18 (UK Time)
22.12.2018 kl 20:00Ulvervs Liverpool
22.12.2018 klokka 12:30ArsenalvsBurnley FC
22.12.2018 klokka 15:00HuddersfieldvsSouthhampton
22.12.2018 klokka 15:00BournemouthvsBrighton
22.12.2018 klokka 15:00Man CityvsKrystallpalass
22.12.2018 klokka 15:00NewcastlevsFulham
22.12.2018 klokka 15:00Chelsea FCvsLeicester City
22.12.2018 klokka 15:00West HamvsWatford
22.12.2018 klokka 17:30Cardiff CityvsManchester United
23.12.2018 klokka 16:00EvertonvsTottenham

Premier League har tatt godt vare på fansen, og har lansert og alternativ til å laste ned Premier League Digital Kalender for sesongen EPL 2018/2019. Du trenger bare å velge likaplan, og nettstedet vil automatisk synkronisere konto kalender (for eksempel Gmail, Outlook, Apple, Hotmail og mer) med EPL-planer.

EPL digital kalendersesong 2018 2019 plan

Bare gå over til Premier League nyhetsside, bla litt nedover og du vil se “Nyheter”Foruten“ inventar ”. Klikk på favorittklubben din eller alle PL-oppfinnere og Klikk på Synkroniser-planen. Når du er ferdig, velger du plattformen din, og du vil ha den digitale EPL-kalenderen tilgjengelig i Gmail eller hvilken plattform du valgte.

Slik ser du EPL Live online i USA?

Hvis vi skulle navngi det mest populære fotballigaen i verden, ville det absolutt være den engelske Premier League. Hovedårsaken bak det ville være fanbasen som den har over hele verden.

Nesten hver stor fotballspiller kan se en spiller i en klubb som spiller i EPL, og et stort antall fotballlegere har vært og del av denne ligaen. Navn som Thierry Henry, Wayne Rooney, John Terry, Kenny Dalglish, Bobby Charlton, George Best og mange flere av de engelske Premier League.

Mange fans av den engelske premierligaen er fra den amerikanske regionen og den største talt, det er ikke et overskytende faktum!

Det amerikanske publikummet er sportsglade, og de setter pris på god sportslig håndtering. Menn som ser på seg til å elske EPL mer enn noen annen liga, fordi de liker den spennende tommelen til tomten som jeg ikke ser i andre liga som La Liga og Serie A.

1. NBC Sports Live Extra

NBC Sports er et av de største sportskringkasting nettverkbaserte i USA, og har hovedkvarter i Stamford, Connecticut, USA. NBC Sports er den eneste offisielle kringkastingspartneren til den engelske Premier League for USA-regionen. Fotballfans fra USA kan finne alle de siste oppdateringene og nyhetene fra den offisielle NBC Sports nettstedet.

se engelsk premier League online på nbc sport

Alle kampanjer til EPL vil bli streamet live på nettet av NBC Sports, og fans kan få tilgang til strømmen online og på NBC Sports-applikasjoner.

Det beste er å merke seg ved NBC som har introdusert og gullpass også, som bruker alle se kampanjer uten reklame og reklamepauser.

2. Slynge-TV

Sling TV er et av de beste valgene for alle streaming fans på grunn av den høye kvaliteten streaming tilbyr. Sling TV tilbyr et annet utvalg hvis kanaler i hver pakke, som på Orange-pakken har forskjellige kanaler sammenlignet med Blue Package.

Sling TV er bare tilgjengelig i USA, men hvis du ønsker å få tilgang til Sling TV for Premier League, trenger du en VPN for å endre ISP til en amerikansk server. PureVPN er tilgjengelig og testet for å maskere din IP og få tilgang til geobegrenset innhold.

få kodi vpn cta

se engelsk premier League live online på slynge-tv

For å se EPL live online, må du Sling Blue Package, som tilbyr tilgang til NBC Sports-kanaler og noen andre sportsnettverk som Fox Sports.

Prisen på Sling Blue Package er bare $ 25, og jeg kan forsikre deg om du ikke vil finne noen bedre strømmetjeneste til så rimelig pris.

Slynge-TV-strømmer er bare begrenset til USA-regionen, og i tilfelle du kan bruke til å få tilgang til strøm uten USA, trenger du en VPN-tjeneste.

3. Hulu TV

Å velge en streamingtjeneste som kan hjelpe deg med å få EPL i USA er åpenbart litt sammensatt. Hulu er også en flott strømmetjeneste, høyt forutsagt av mange sportsstreaming fans over hele verden. Hulu TV tilbyr NBC Sports-kanal, som er den offisielle kringkasteren av EPL i USA, og gir deg tilgang til EPL-livestreams gjennom plattformer..

se premier league på hulu live tv

Annet enn har Hulu TV mange andre gode kanaler for sportsstreaming som Fox Sports, ESPN, CBS Sports Network, Olympic Channel osv…

Ulike kanaler på Hulu TV er fantastisk til prisen for det ganske rimelige rundt 39,99 dollar per måned. Jeg ser ikke på det som en geobegrenset tjeneste, og den kan ikke komme utenfor USA uten VPN-tjeneste.

4. DirecTV nå

DirecTV tilbyr nå direktesendt streaming, VoD, flerspråklig innholdsstrømming og Premium-show. Det er en one-stop shop for alle streaming på grunn av innhold og funksjoner.

directv streamer nå live engelske premierliga-oppfinner

DirecTV har nå 4 forskjellige pakker som tilbyr opptil 125 kanaler. Den laveste pakken koster $ 40 per måned og tilbyr 65+ kanaler, mens den dyreste pakken koster $ 75 og har mer enn 125 kanaler. Disse tilbudene vil ha berettiget ut nok med hensyn til pris og kanaler.

DirecTV har nå all butikken sportsstrømningskanalene for å oppfylle din sportssult. Ikke bare det, det har forskjellige underholdnings- og nyhetskanaler også. Brukere kan enkelt streame EPL med DirecTV Now og glede seg over spenningen på nettet.

Hva er et Premier League-pas og hvordan kan jeg få et?

Premier League-pass er eksklusivt tilbud fra NBC Sports-gruppen for alle fotballfans i USA. Med NBC Sports Gold Premier League-pass, kan brukere streame alle kampene i engelsk Premier League uten styring av reklamefilm og kan se høydepunkter og videoer på forespørsel.

Kort sagt gir en VIP-tilgang til alle brukerne for strømming av engelsk Premier League! Premier League-passet er ikke tilgjengelig for fans som er bosatt i Australia, Canada, Storbritannia og andre. Bruk når de besøkende besøker Premier League-passet nettstedet vil få følgende resultater.

nbc ikke tilgjengelig utenfor USA for å streame engelsk Premier League-fotball

Imidlertid med en VPN I stedet for å passere geo-begrensning av NBC Sports Premier League Pass, kan man få VIP-tilgang til Premier League. Etter å ha koblet til en USA-server fra Storbritannia, Canada og Australia, blir NBC Premier League Pass tilgjengelig. 

fjerne blokkering av Premier League-pasning utenfor USA

PureVPN ble prøvd og testet for å få passert NBC geo-begrensning for Premier League Pass, og VPN fungerte veldig bra for å få tilgang til VIP-passet og få lynrask hastighet under strømming.

purevpn cta

Fjern blokkering og se English Premier League Online fra hvor som helst

Det er bra å vite når du kan streame EPL uten kabel, og du kan gjøre det på nettet, men spørsmålet er fortsatt; Hvordan?
Vel, svaret på det er ganske enkelt; du kan streame på forskjellige plattformer som Kodi, FireStick og på Roku.

Alle disse plattformene er de beste streamingalternativene som er tilgjengelige, som er pålitelige og leverende.

Alternativt kan du bruke online streamingkoblinger, men det er noe jeg ikke har noen personlig anbefaling for å føle det som en kvalitet til å vurdere strømmen.

Disse gratis online streamingkoblinger tilbyr ikke kvalitet, og reklamerer fremdeles bare å poppe noe som det er en fyr som sitter med en festpopper som feirer hvert pass som er gjort i spillet, irriterende som helvete!

Ja, du kan få tilgang til alle EPL-livestrømmer fra hvor som helst og nesten overalt ved å bruke og VPN-tjenester pålitelig, som har god båndbreddehastighet og forskjellige servere. Her er noen alternativer du kan velge mellom:

Land

Kanal

Blokkert? Prøv disse

forente staterNBCSN & NBC Sportspurevpn_logo

PureVPN 

($ 2,48 / mnd)

besøk leverandør

StorbritanniaSky Sports
AustraliaOptusIvacy ($ 9,95 / måned)
Malaysia Astro
Midtøstendrive med sporterExpressVPN ($ 8,32 / måned)
CanadaTSN, Sportsnet, RDS
Spaniadrive med sporterIPVanish ($ 6,49 / mnd)
Nord & Sør-AfrikaSuperidrett

Streaming med Kodi er et topp valg hvis du virkelig vil streame spillet gratis for det ikke har noen avbrutt, kvalitetsstrømmer er tilgjengelige og det kjører som en hingst med hjul. Du kan bruke de beste Kodi-tilleggene for å streame spill live. Det er forskjellig beste alternativ til fotball å velge mellom menn, men jeg vil anbefale deg disse tre:

 1. NBC Sports
 2. SmoothStreams.tv
 3. Fotball i dag

De til andre alternativ er FireStick og Roku; begge disse enhetene er som spydene fra strømningsgudene fordi de bare er fantastiske. Appene som er tilgjengelige på disse enhetene, tilbyr strømmetjeneste av høy kvalitet, og det er en garanti for at du vil elske streaming med dem. Et åpenbart faktum er imidlertid på disse appene kreve abonnement, noe som betyr at det ikke er gratis å streame.

Slik ser du EPL-spill på Kodi Krypton versjon 17.6 Live

I dette avsnittet gir vi deg en trinn-for-trinn-guide for hvor du kan se Kodi Premier League 2017. Så segg trinnene som det er nedenfor:

 1. Installer StreamHub (Mobdro) tillegg.
 2. Når du er ferdig med installasjonen, må du gå til Kodi-startskjermbildet > Add-ons > Video-tillegg > Streamhub.hvordan du ser epl på kodi live online gratis
 3. Klikk nå på Live TV > Android API > Klikk på Mobdro > Velg enten Sky Sports eller BT Sports for å se EPL.

hvordan se engelsk premier League på kodi live gratis online

Beste EPL Kodi 2017-tillegg

På grunn av den nylige nedbrytningen fra rettshåndhevelse av kodi-tillegg fra tredjeparter forsvant mange tillegg i tynn luft. Du trenger tilleggsprogrammer som for øyeblikket og viktigste avgir den engelske Premier League og andre fotballiga-kamper. Vi har listen over noen av de beste EPL-tilleggene du kan installere og strømme din favorittfotballliga i sesongen.

 1. Rising Tides
 2. Levering
 3. Maverick TV
 4. StreamHub (Mobdro)
 5. UK Turk’s spilleliste

Hvordan se EPL Live uten kabelabonnement

Luft, hold! Det stopper ikke der. Det er andre online streamingtjenester for å se EPL, se på disse:

1. Fubo TV

Fubo TV er en amerikansk sports dedikert online streamingtjeneste som dekker de store idrettene fra hele verden som NFL, MLB, NBA, MLS og fotball. For streaming av live EPL-kamper er Fubo TV og optimal valg, og kvaliteten er garantert.

Når alt kommer til alt, hvem som ikke vil se fotballkampene synd i høy definisjon og sømløs hastighet. Men Fub er bare tilgjengelig i USA, hvis du får tilgang til den i andre regioner og USA for å se Premier League online, vil du få følgende resultater.

engelsk premier League på fubo tv

Fubo TV er benyttet fra andre regioner fra USA, og det er derfor jeg vil anbefale at du abonnerer på en gud VPN-tjeneste, koble til et USA server og strøm Premier League fotballkamper uten problemer.

how-to-watch-fubotv-Utenfor-oss-og-lage-en-free-konto

Vi har brukt PureVPN for å få tilgang til Fubo tv fra Storbritannia og Australia. VPN passerte komfortabelt Fubo geo-begrensning med fantastisk strømningshastighet.

purevpn cta

2. beIN Sports

En av de beste strømmetjenestene du kan velge for streaming av live fotball-håndtering; beIN sport har et godt rykte i online sportsstreaming-samfunnet. beIN sports tilbyr live stream for English Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesliga.

hvordan se Premier League på bein sport

Brukere kan enkelt besøke det offisielle beIN Sports nettsted og enkelt finne alt EPL-innholdet. Den har nylig utvidet porteføljen til andre idretter, så vel som NBA, Cricket, Motorsport og Tennis osv..

3. PlayStation Vue

Den elektroniske streamingplattformen introdusert av utviklerne av PlayStation, din Sony, den har kommet inn i online streaming og live TV-bransjen og gjort veldig god innvending i løpet av kort tid. Den har ikke offentliggjort seg mye og holdt seg veldig begrenset, menn har gitt dem et stort rykte.

PlayStation Vue har en rekke kanaler til å velge mellom, som CNBC, CNN, Discovery Family, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, diy Network, E!, ESPN, ESPN2 ,, Fox News Channel, FREEFORM, FX, FXX, HGTV, HLN, etterforskningsoppdagelse osv.

premier league live online 2018 2019 sesongen på playstation vue

En rekke for å oppfylle dine Sport, Underholdning og alle andre behov!

PlayStation Vue tilbyr fire forskjellige pakker, hver pakke har sitt eget innholdstilbud. Du kan besøke PlayStation Vue-nettstedet og se selv om du kan velge mellom.

Da jeg er sikker på PlayStation Vue, er det utviklet av Sony, og hvorfor kan vi forvente den høye kvaliteten på streaming som vil gi. Så langt er vurdering som jeg har mottatt fra førstehåndsbrukere, bemerkelsesverdige og basert på jeg vil anbefale deg å prøve det.

4. BT Sports

En av de største sportskanalene som har base i Storbritannia, BT har det beste for fotball. Alle EPL-fansen kan se favorittkampene på BT sportsnettsted og holde seg oppdatert med alle de siste oppdateringene og nyhetene.

BTSports spak online på nettet for fotballpremiere 2018 2018 sesongen

BT Sports tilbyr live streaming, Video on Demand, sportsvideoer og høydepunkter fra forskjellige idretter som Fotball, UFC, Rugby, MotoGP, Boxig, NBA osv…

Engelsk Premier League Live Streaming YouTube

Noen får YouTube-kanaler til å tilby live streaming for EPL-kamper, men det var til i fjor. For øyeblikket er det ingen YouTube-kanaler som avsender EPL-spill live på YouTube.

Det er synd, jeg vet!

Premier League-kamper på radio

Ikke alle kan se EPL-kampene live, det betyr ikke når de må gå glipp av håndlingen.

For alle EPL-fans kan du alltid høre på farten i live kommentarer til hver EPL-kamp. Fansen kan lytte til den offisielle radio-kringkastingspartneren BBC Radio 5. BBC Radio 5 gir alle de siste oppdateringer, nyhetene og statistikk på stedet for EPL-sesongen.

Et annet flott alternativ for å høre på EPL-kampene live, er talkSPORT radiostasjon. Dette er en dedikert radiostasjon for fotballkringkasting.

Å pakke ting opp

Vi er alle klar til å være vitne til hva som skjer neste sesong 2018/2019 av EPL som har startet 11.august. Vil du se Manchester City som se på Premier League-tittelen, eller konkurrere Manchester United og Chelsea om å tømme saken i deres eget hender? For å vite alt, må du først vite hvordan du ser EPL på Kodi gratis. På denne måten kan du innhente alle kamper og høydepunkter på ett sted.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me