Vi nærmer oss de største scenene i internasjonal fotball der Australia er en sterk utfordrer for å bli mester i FIFA verdensmesterskap 2018. Australia-fans er begeistret og vi vet det, og det er derfor vi har gitt en guide som vil hjelpe deg med hvordan du kan kan se FIFA verdensmesterskap i Australia. Du kan også lese vår guide for hvordan du kan se fifa verdensmesterskap i USA og fifa verdensmesterskap på kodi.

FIFA VM 2018 TV-dekning i Australia / Broadcasting Right

RegionavsenderRegion blokkert?
AustraliaSBS, Optus SportFjern blokkering av SBS og Optus Sport ved hjelp av VPN

Slik ser du FIFA verdensmesterskap i Australia

Hvis du vil ha tilgang til Optus Sport utenfor Australia, kan du komme overfor geo-begrensningsfeil. Vi har noen av de beste australske vpn-tjenestene. Hennes lytting over VPN-leverandører som nye australske IP-adresser:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Spesialtilbud: 73% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per måned

Spesialtilbud: 83% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 per måned

83% rabatt

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse

Optus Sport

hvordan du kan se fifa verdensmesterskap i Australia

Optus Sport er en serie sportssendingskanaler, eid av Optus, og kjent telekommunikasjonsselskap i Australia. Optus sport ble lansert i 2016 og siden har den fanget og stort publikum i Australia. En av de beste funksjonene som Optus Sport er satellitt kringkasting nettverk sammen med sin IPTV-tjeneste. Det gir mye brukervennlighet for brukerne, og lar dem slik se sin favorittidrett på mange forskjellige Optus-kanaler.

Denne kanalen skal kringkaste FIFA verdensmesterskap 2018 i Australia da den offisielle kringkastingslisensen til FIFA verdensmesterskap for australske regionen. Det har allerede blitt sendt FIFA-verdensmesterskapet uavgjort og oppvarmingskamper.

SBS

FIFA VM 2018 TV-dekning i Australia Broadcasting rett

SBS eller Special Broadcasting Service er den andre offisielle kringkasteren av FIFA World Cup 2018 for Australia-regionen. SBS er et uortodoks nettverk som har sinus radio-, IPTV- og TV-nettverk. Totalt sett dekker det en rekke forskjellige målgrupper som asiater, sør-asiater, arabisk publikum etc. Den nye ideologien bak dette mangfoldet av kringkastingsmedier og innholdet er å skildre det multikulturelle samfunnet i Australia. Du kan også se fifa verdensmesterskap 2018 på roku

Optus FIFA VM 2018 Dekning

Optus FIFA VM 2018 dekning

Optus Sport dekket FIFA verdensmesterskap i 2018 og oppvarmingskampene, og den vil kringkaste livekampene sine når turneringen starter fra 14. juni. Det er til underkanaler til Optus Sport, som skal kringkaste FIFA verdensmesterskap 2018:

 1. Optus Sport 3
 2. Optus Sport 4-10

Begge disse kanalene dekker allerede sendt fra Premier League, og denne gangen vil de dekke FIFA verdensmesterskap 2018.

Optus FIFA verdensmesterskap 2018-pakke

Optus FIFA verdensmesterskap 2018-pakke

Pakken som Optus Sport har erklært er 14,99 dollar en måned for ikke-Optus Sport-kunder, som kan brukes til å laste ned Optus Sport-apper fra iOS-appbutikk eller Google Play Store og registrere deg. Dette er helt sikkert og veldig rimelig pris som alle fotballfans har råd til å se på et mega-arrangement i høy kvalitet

Slik ser du FIFA verdensmesterskap i Australia Live Free Online

Mobdro

Slik ser du FIFA verdensmesterskap 2018 i Australia Live Free Online

Mobdro er en flott online strømmetjeneste som forutser av millioner av Android-brukere over hele verden. Brukere av Mobdro kan streame livevideoer på sin Android-smarttelefoner og nettbrett. Mobdro er ikke bare begrenset til FIFA verdensmesterskap 2018-kamper, men det har også strømmer for film, TV-serier osv..

VipBox

fifa verdensmesterskap 2018 på vipbox

VipBox er en online strømmetjeneste som hester sportsstrømmer fra hele verden og gir den til publikum. Brukere kan enkelt se sine favorittidretter som Hockey, Fotball, Basketball, Tennis osv. Live gratis online. VipBox er et utmerket valg for å streame FIFA verdensmesterskap 2018 online, fordi streamingkobling er det av HD-kvalitet, og jeg motiverer til andre, bombarderer det ikke skjermene med reklame..

Footbie

fifa verdensmesterskap 2018 på footbie

Footbie er et dedikert fotballstreamende nettsted som streamer alle de store fotballarrangementene live og gir høydepunktene deres. Brukere av dette nettstedet kan se live scorecard, teamoppdateringer og laste ned videoer fra Footbie. Video på nettstedet er kategorisert i flere kategorier på forespørsel.

Kvalifiserer Australia i FIFA verdensmesterskap 2018

Det australske landslaget kvalifiserte seg til FIFA verdensmesterskap 2018 i midten av november 2017, og nå drar de til Russland for å spille sin første kamp mot Frankrike 16. juni. Australia er blitt plassert i gruppe C, og den første kampen i gruppen C vil være med Australia.

Australske spillere å se etter i 2018

Australiere er noen ganger kalt kenguruer og fotballverdenen kalles Socceroos. Tentativ 32-spillers tropp av Australia-landslaget for FIFA verdensmesterskap 2018 ble kunnet og det finnes av disse spillerne:

keepere:

 1. Brad Jones
 2. Mitch Langerak
 3. Mat Ryan
 4. Danny Vukovic

Defenders:

 1. Aziz Behich
 2. Milos Degenek
 3. Alex Gersbach
 4. Matthew Jurman
 5. Fran Karacic
 6. James Meredith
 7. Josh Risdon
 8. Trent Sainsbury
 9. Aleksandar Susnjar
 10. Bailey Wright

Midtbanespillere:

 1. Josh Brillante
 2. Jackson Irvine
 3. Mile Jedinak
 4. Robbie Kruse
 5. Massimo Luongo
 6. Mark Milligan
 7. Aaron Mooy
 8. Dimitri Petratos
 9. Tom Rogic
 10. James Troisi

fremover:

 1. Daniel Arzani
 2. Tim Cahill
 3. Apostolos Giannou
 4. Tomi Juric
 5. Matthew Leckie
 6. Jamie MacLaren
 7. Andrew Nabbout
 8. Nikita Rukavytsya

Av de 32 spillerne er den ene spilleren å se opp for den mest fremtredende australske fotballinternationalen; Tim Cahill. Han var en gjeng og veldig viktig del av det engelske Premier League-laget; Everton. Tim Cahill har vært en del av det australske landslaget siden 2004, og han har tjent og stort rike over hele verden.

Avsluttende ord

Australia har kommet seg til Russland, og den vil bli bosatt i aksjon 16. juni 2018. Hvis du ikke har forberedt deg til å streame handlingen live på apple tv, så gjør det nå. Vi har ikke alle detaljer for å gi deg beskjed om hvordan du kan se FIFA verdensmesterskap i Australia, slik at du kan glede deg over handlinger uten problemer. Ikke glem å sjekke hvordan du kan se fifa verdensmessige åpningsseremoni blogg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me