Slik ser du HotStar utenfor India i USA, Storbritannia, Canada og andre

Er du en streaming-elsker og lurer på hvor du kan streame alle de nye Bollywood- og Hollywood-filmene sammen med indisk TV-serier, Netflix-innhold og Live Sports? Du kan ha det hele på en enkelt plattform, din HotStar. Følg denne guiden for å se hvordan du ser på HotStar og nyt den beste streamingopplevelsen. Ikke glem å lese de ultimate kodi-addonsene og kodi vpn guider.


Hva er HotStar?

CTA

HotStar er den mest populære og største indiske plattformen for online VOD-streaming. Den har populære film, TV-serier og sport fra hele verden. Det store antall online strømmer i India som bruker HotStar til å streame IPL-spill, se på film og andre indiske TV-serier. Det er veldig begrenset pålitelig og høy kvalitet på mobile underholdningsplattformer nå til dags. Det har valgt tre år siden HotStar ble lansert og hittil har vært vellykket med å tiltrekke online streaming publikum.

Visst innhold kan lastes ned fra HotStar-nettstedet. Med det personlige innhold kan vi ikke se det gamle innholdet. For å forstå hvordan video fra HotStar bare kan lastes ned på mobilenheter og nettbrett, ikke på noen bærbar PC eller PC.

Du kan se favorittfilmene dine på forespørsel på HotStar i India, USA og Canada. Nylig var tilgjengelig i alle regioner, menn har nå vært den geobegrenset.

Hvilke land er HotStar tilgjengelig i ?

Som nevnt tidligere er HotStar tilgjengelig i India, Canada og USA. Imidlertid, hvis du bruker en VPN-tjeneste, kan du få tilgang til det der er den første verden, menn bare ved å koble til en server fra det ovennevnte land.

hvordan du ser hotstar

Hvordan fjerne blokkering / se HotStar utenfor India med VPN

HotStar er et geobegrenset nettsted, og innholdet som er tilgjengelig på dette nettstedet, kan ikke finnes fra andre steder i India, USA og Canada. Derfor, hvis du skal bruke tilgang til Hotstar fra andre regioner, vil en VPN-tjeneste være nødvendig for å begrense begrensninger.

En VPN-tjeneste kan brukes til å servere i den ubegrensede regionen, og dermed vil IP-en bli skutt, og produsere den med ovennevnte lander IP-adresse. Å bruke en VPN er veldig enkelt, ettersom alt du trenger å gjøre er å koble til en ekstern server og velge surfe på nettet for å få tilgang til alt som er begrenset.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Spesialtilbud: 73% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per måned

Spesialtilbud: 83% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 per måned

83% rabatt

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse

Hvordan ser HotStar i USA uten VPN

HotStar var tidligere ikke tilgjengelig i andre regioner enn India, men nylig har utvidet sinusregioner som USA og Canada. Derfor kan brukere som vil få tilgang til HotStar i USA enkelt gjøre det uten å bruke noen VPN. HotStar kan enkelt nås i USA uten VPN ved å gå til URL-adresser “us.HotStar.com”. Dette er den offisielle domeneforlengelsen levert av HotStar for USA-regionen.

Slik ser du HotStar utenfor India på PC

Følg disse trinnene for å se HotStar utenfor India på PC:

 1. Åpne VPN-Applikasjon > Logg Inn til VPN-tjenesten din.
 2. koble til en India-regionserver.
 3. En penn nettleseren din > Skriv inn dette URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Logg inn til din HotStar-konto og begynn å se på favorittfilmene og TV-programmene i HD-kvalitet.

Slik strømmer du HotStar på iPad og iPod

Den beste med HotStar er på den har en dedikert applikasjon for iOS. Derfor kan brukeren av enkelt se HotStar på iPad og iPod.

 1. Åpne iTunes-app butikk > SOK for HotStar > Klikk på HotStar-Inte > Last det ned.
 2. Etter at installasjonen er fullført, en penn Appen.
 3. Logg Inn applikasjoner ved å bruke HotStar-legitimasjonen > Strøm nå hva du vil se på iPad og iPod.

Se HotStar i Canada

HotStar ble nylig gjort tilgjengelig i Canada og et dedikert domene ble lansert for HotStar-brukere i Canada. Domenet som ble lansert for HotStar i Canada er “https://ca.HotStar.com/”. Det kreves ingen VPN- eller proxy-servere for å få tilgang til HotStar-nettstedet og appen i Canada. Bare første ovennevnte swebsite i nettleseren din og registrere deg for tjenestene til HotStar.

Hvordan se HotStar i Storbritannia

Selv om HotStar er tilgjengelig i USA og Canada, annet enn India, er det fortsatt ikke offisielt tilgjengelig i Storbritannia. Til tross for at de har noen gode online streamingtjenester som kan sammenlignes med HotStar som Netflix og Hulu tilgjengelig i Storbritannia, er dette begrenset til strømmen i denne regionen. Noe av det mest fantastiske faktum å være oppmerksom på når det er et stort antall hvis det er bosatt i Storbritannia. Så hvis du vurderer det faktum, kan du lokke på hvor mye de ville elske å strømme sitt opprinnelige innhold, og ikke bare det, mange engelske mennesker som liker å se Bollywood-innholdet akkurat som indianerne elsker Hollywood.

Du får bare tilgang HotStar i Storbritannia, ved å bruke en VPN. For å se favorittinnholdet ditt i HotStar i Storbritannia, bare endre din nåværende IP-plassering fra Storbritannia til den indiske regionen og få tilgang til HotStar enkelt.

cta 3

Derfor, for å få tilgang til HotStar i Storbritannia, må du bruke en VPN-tjeneste for å bruke innholdet om å prøve å streame uten IP fra Storbritannia. Likevel, hvis du har en VPN-tjeneste som aktiv og du kobler til en indisk server, vil du kunne se favorittinnholdet ditt på HotStar. VPN-tjenestene du velger skal være pålitelige og raske til å hjelpe deg med strømmen til innholdet i sømløst.

Hvordan se HotStar-app i arabiske land

HotStar er en flott mediastreamingsplattform som har fått nye og trendende innhold. Akk, det er ikke tilgjengelig i de arabiske landene. Land som UAE, Dubai, Saudi, Oman og Qatar forutser å strømme det indiske innholdet, men de vil ikke stå til det på grunn av geo-begrensninger på dette nettstedet. HotStar-fans i disse landene kan enkelt se HotStar TV-serier ved å bruke HotStar-proxy- eller VPN-tjeneste.

Ved å bruke proxy eller VPN vil de kunne glede seg over HotStar live streaming og HotStar TV-serier (som det så er hypet over hele verden).

Hvordan se HotStar i Pakistan

Fans av HotStar TV-serier er et stort antall i nabolandet India, ditt Pakistan. Folket i Pakistan elsker å se Bollywood-film og indisk TV-serier. Dessverre er HotStar begrenset i Pakistan, og den eneste muligheten til å se HotStar live-streaming eller film og TV-serier er å omgå geo-begrensninger gjennom VPN eller HotStar Proxy.

HotStar Last ned

HotStar-applikasjoner er tilgjengelige for flere mobile plattformer som Android-enheter og iOS-baserte enheter, f.eks. iPhone. For Android-enheter og mobiltelefoner kan du enkelt laste den ned via Google Play Store, og du kan også laste ned apk-filene til HotStar som er tilgjengelige online. Herre kan du laste ned for iOS-baserte enheter som iPhone og iPad, og du kan laste den ned via iTubes App store fra enheten din.

HotStar-Registrering

Innholdet er tilgjengelig på HotStar er av høy kvalitet og strømforsyning bufferfritt uten etterslep. Imidlertid har alt godt og pris, og det er grunnen til at brukerne kan registrere seg først ved å velge en betalingsplan. HotStar er bare konkurrerende til Netflix og Hulu, og det er grunn til å sende innholdet til avsenderen ikke gratis.

Hvilke land er HotStar tilgjengelig i?

HotStar tilbyr tre forskjellige betalingsplaner å velge mellom, og det er det beste med disse betalingsplanene som er på alle felter. Følg disse trinnene for å registrere deg for HotStar-tjenesten:

 1. Gå til “https://www.HotStar.com/subscribe/payment”.
 2. Velg perfekt betalingsplan.
 3. Skriv inn detaljene dine, din Navn, E-postadresse og passord.
 4. Angi kredittkortinformasjonen din.
 5. Bekreft detaljene.
 6. Kos deg med å se favorittprogrammene dine på HotStar.

Stream Hot Star med undertekster

HotStar tilbyr ikke noe selskap for hver video som er tilgjengelig på plattformene, men noen videoer har allerede undertekster på dem. Du kan fortsatt sjekke for undertekster ved å gå til videoalternativene og sjekke CC-alternativet, ved å aktivere det kan du aktivere undertekster.

Slik ser du HotStar med Jio TV Live-app

Bruk av Jio sim og Jio TV Live-apper kan enkelt brukes HotStar live-streaming og filmfunksjoner, men dette er bare begrenset til det indiske innholdet. En ting til, Jio-brukere vil fortsatt være abonnert på HotStar India før de kan begynne å strømme på HotStar.

Gratis VPN for HotStar

Det er mange gratis VPN-er og HotStar-proxy-servere som er tilgjengelige online, men vi anbefaler at du ikke bruker noen prøve for å prøve disse gratis VPN-ene på grunn av deres sårbarhet. Et gratis VPN vil påvirke strømmen din når de gratis VPN-serverne brukes av millioner av mennesker over hele verden. Derfor er responstid for strømming av resultatet i mye buffering. Hennes er noen noen forslag til deg:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Hola
 4. HideMyAss
 5. Spyoff
 6. Tunnelbjørn
 7. Security Kiss
 8. ProtonVPN
 9. Speedify
 10. X-VPN

Hvordan laste ned filmer og TV-programmerer fra HotStar

HotStar India tillater ikke brukere å laste ned filmer og TV-serier fra sin plattform. En spesiell trend som varer ned fra HotStar. Når du åpner eller søker i video, vil du se et skaftikon over det. Klikk på det vil du ha nedlastingsalternativet foran deg.

For å forstå henne over at du ikke kan laste ned noen videoer fra HotStar på PCen; du kan bare gjøre det på din mobile enhet eller nettbrett.

Se siste HotStar TV-serier / serier og filmer

se Hotstar utenfor India

HotStar India tilbyr alle de nyeste TV-programmene, filmer og sportsaksjoner på en enkelt plattform til et veldig rimelig pris og høy kvalitet. Bare abonner på HotStar, så kan du se hva du vil etter og hva som er nytt og trending. Den har både det indiske innholdet og det vestlige innholdet i tillegg til filmer fra Bollywood og Hollywood.

Slik ser du HotStar på TV

Du kan se HotStar på TV-en din med en metode som heter sidelading, men mannen fungerer bare på Android TV. Følg disse trinnene for å komme i gjengen:

 1. Gå til ES File Explorer (Installer ES-filutforsker først hvis du ikke allerede har installert den).
 2. En penn Play Store på TV-en din > Søk på “Sideload Launcher for Android TV” og installer den.
 3. Gå til Hjem-skjermen > Åpne apper > Åpne Sideload Launcher-appen.
 4. Klikk på ES File Explorer.
 5. Gå til nettverk > Klikk på Remote Manager > Slå på for å motta FTP-adresser.
 6. Fra PCen eller den bærbare datamaskinen din skriver du FTP-adresser i en nettleser > TV-en og datamaskinen din vil nå være koblet sammen.
 7. Overfør nå APK-fil fra datamaskiner til TV-en.
 8. Etter det, Slå av nettverksdeling > Åpne nedlastinger.
 9. Klikk på HotStar fra lytte > klikk Installere > Nyter å bruke HotStar.

Se HotStar Vijay TV

For å se Vijay TV-serier på HotStar, bare gå til kanalseksjonen og velg Vijay TV. Der borte vil se alle programmene som sender i Vijay TV, og du kan enkelt velge fra dem og streame. Det er så enkelt å bruke HotStar!

HotStar på Roku

Roku er en avansert strømapplikasjonsapparat utviklet og produsert av Roku Inc. For alle HotStar-fans som lurer på HotStar er tilgjengelig n Roku, bør du være glad for at den er tilgjengelig i Roku kanalbutikk. Bare gå til Roku-kanalbutikken, installer HotStar-kanalen på Roku-enheten og nyt strømming.

Avsluttende merknader

Streamingtjenester som Netflix, Hulu, Amazon og HotStar er det noen underholdnings- og streaming-geeks elsker å ha. HotStar er en fantastisk strømmetjeneste, den har sikkert ikke gitt konkurranse til Netflix og Hulu, menn har gitt seg og skritt videre til å promotere indisk innhold. Variasjonen den har gitt er sikkert større enn andre strømmetjenester. Det tilbyr til og med live sportsstreaming, noe som er en flott ting.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map