Slik ser du IPL 2018 Live Online gratis streaming i India, Australia, Storbritannia, USA

Ord som ikonisk, glamourøst, underholdende er ikke noe å gire denne ekstravagante cricketligaen; IPL (Indian Premier League). Den 11. utgaven av det mest populære cricketligaen globalt startet for å være siden siden, og hypen om denne turneringen er på det nåværende. IPL-fans over hele verden senere etter måling å se IPL i sitt hjem og kontorer ved å bruke kodetillegg.


Vi vet at hva som er best for Kodi VPN-fans, og det er grunnen til at vi har laget og veilede som hjelper deg. Hvordan se IPL på Kodi.

Advarsel!! Du kan streame IPL-kamper på IPL-kanaler fra hele verden. For å få tilgang til geobegrensede IPL-kringkastere må du fjerne blokkering av IPL-kanaler med VPN.
CTA

IPL 2018-lytt over kanaler / kringkastere

Land / regionkringkastere
IndiaStar Sports

Hotstar

AfrikaSuperidrett
forente staterESPN
StorbritanniaSky Sports
CanadaSportsnet
AustraliaCricket Gateway
New ZealandSky Sports

Slik ser du IPL på Kodi krypton versjon 17.6 eller skrevet

Det er mange tillegg for live sports streaming, men vi har valgt ZEM TV Kodi addon for deg, ettersom det gir HD-streaminglink for live streaming av IPL. Følg disse trinnene for å installere ZEM TV for å se IPL live på Kodi.

 1. Åpne Kodi > Gå til Kodi hovedmeny > Klikk på Innstillinger-ikonet > En penn Filbehandler > Dobbeltklikk nå Legg til kilde.hvordan du ser ipl
 2. Klikk der det står ‘INGEN’ > Skriv inn dette URL jeg adressefeltet http://kdil.co/repo/ > Klikk nå OK > Navngi det ‘Kodil Repo’  og klikk deretter OK > Dobbeltsjekk begge URL og Navn og Klikk ok igjen for å lukke dialogboksen.hvordan du ser ipl på kodi krypton versjon 17.6 eller skyld
 3. Gå tilbake til Kodi Hovedmeny > En penn Legge tilons -menyen fra venstre kolonne > Klikk på Boksikon.hvordan du ser ipl på kodi jarvis versjon 16 eller riktig
 4. Klikk nå på Installere FRA glidelås Fil > Bla ned og klikk på Kodil Repo > En penn Kodil.glidelås > Vent på varselet.hvordan du ser ipl på kodi firestick
 5. Etter at varselet vises, klikker du på Installer fra depot > En penn Kodil Repository > Gå til Video-tillegg.IPL 2018 Kodi Sist ned
 6. Bla nedover og første Zem TV > klikk Installere > Vent på varslingen som er aktivert for tillegg.

Slik ser du IPL 2018 på Hotstar i USA

Der har du det, nå er installert installasjon og nå kan du enkelt se dine favoritt IPL-spill live i Kodi.

Hvordan se IPL på Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. Launch Kodi Jarvis V16 > Klikk på System.
 2. Gå til Filbehandler > Dobbeltklikk nå Legg til kilde.
 3. Klikk der det står <INGEN> > Skriv inn dette URL http://kdil.co/repo/ > klikk Ferdig.
 4. Gi et navn til dette URL som ‘Kodil Repo ” > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Gå tilbake til Startskjermen > klikk System.
 6. En penn Add-ons > Klikk på Installer fra zip-fil > En penn Kodil Repo> Klikk på Kodil.zip.
 7. Gå tilbake til Startskjermen.
 8. Gå til Tilleggsinstallatør > En penn Kodil Repo > Video-tillegg og velg Zem TV.
 9. klikk Installere.

Hvordan se IPL på Kodi Firestick

 1. En penn Kodi på Fire Stick. Hvis du ikke har installert Kodi, eller installer Kodi på Fire Stick.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 3. Følg den valgte trinnene som er nevnt ovenfor for tilleggsinstallasjon på Kodi Krypton V17.6.

IPL 2018 Kodi Sist ned

 1. Siste zip-fil > En penn Kodi på enheten din > En penn Add-ons Meny > Klikk på Pakkeinstallasjonsikon.
 2. Klikk på Installer fra zip-fil > Bla og En penn de lastet ned zip-fil.
 3. Klikk på Installer fra depot > En penn Kodil Repository > En penn Video-tillegg > Klikk på Zem > Truffet Installere.

Slik ser du IPL 2018 på Hotstar i USA

Slik ser du IPL 2018 på Hotstar i USA

HotStar er et indisk program som brukerne bruker sin IPL-kamper, men det er jern som bare er tilgjengelig i India. Derfor må brukerne bosettes i utlandet få tilgang til dette programmet på Android-enheter og Apple-enheter til å bruke en Kodi VPN-tjeneste.

Gjennom VPN-tjenesten må brukes til å velge den første indiske region-serveren og få tilgang til applikasjoner. Når du har lastet ned applikasjoner gjennom Play Store og iTunes, kan du enkelt se IPL live.

Hvordan se IPL Live Free Online Streams

For brukerne bosatt i Afrika og Midt-Østen og ønsket å se IPL-håndtering av ubegrenset tilgang og gratis tjeneste, kan de velge disse femmene:

 1. Cricingif (over hele verden)
 2. Cricketgateway (over hele verden)
 3. IPL Live 2018
 4. SuperSport (for brukere i Sør-Afrika)
 5. OSN Play (For brukere i Midt-Østen)
 6. Smartcric-app
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbytes
 11. CricHD
 12. DD Sports
 13. Suvarna Plus

Cric In Gif

Hvordan se IPL Live Free Online Streams

Cricingif er et sportsnyttsted som gir ball-for-ball siste oppdateringer av hele cricket-kamper rundt om i verden. Besøkende kan se høydepunktene i hvert spill og sjekke de siste nyhetene fra cricket-ordet. En annen flott funksjon om Cricingif er at den har en dedikert seksjon for brukere som ønsker å se IPL T20 live.

Cricket Gateway

cricket gateway for ipl

Cricket gateway mobilapplikasjon lar brukerne holde seg oppdatert med den siste crickethandlingen. Bruker kan se alle høydepunktene på kampene og se på målkortene når de vil. En flott funksjon som dette nettstedet har, er arkiv-del som gjør det mulig å bruke en tur gjennom noen nylige cricket-begivenheter fra hele verden. Brukere kan også se siste og trending nytt om favorittlagene sine gjennom denne appen.

IPL Live 2018

ipl live 2018

IPL Live 2018 er et dedikert nettsted som kun kan tilby strømmetjeneste online for IPL. Kvaliteten på strømningene som dette nettstedet gir, er av høy kvalitet, og serveren som dette nettstedet har, er sømløse. Den tilbyr tre forskjellige servere for strømmingskamper og gir detaljer om andre strømmetjenester.

Superidrett

supersport for ipl

SuperSport er uten tvil og av de mest anerkjente sportskringkastingstjenestene i verden. SuperSport ga navnet sitt ved å kringkaste live sport på TV, og nå har det begynt å fokusere på online streamingtjeneste av live cricket og andre sportsbegivenheter. Brukere kan se alle de nyeste resultatene og tidsplanene for kampene til IPL når strømmen. SuperSport vil streame IPL for Sør-Afrikansk-regionen menn videoene deres er tilgjengelige fra hele verden.

OSN Play

OSN Play for ipl

OSN Play tilbyr sportsstrømmer på arabisk for Midtøsten-publikummet. Det er en geobegrenset tjeneste som kan fjære fra andre land ved å bruke en VPN-tjeneste av gud kvalitet. Det beste med OSN Spill på applikasjoner for Android og iOS er også tilgjengelig i respektive plattformbutikker. Brukere som har abonnement på OSN-tjenestene, kan få tilgang til sitt favorittidrett uten å betale noen ekstra avgifter.

Smartcric-app

Smartcric-app for ipl

SmartCric er et flott program for å streame live cricket-kamper fra hele verden på smarttelefoner. Ingen av de mest vanskelige med denne smarte appen for smarte telefoner er nå tilgjengelig, og det er ikke tilgjengelig i Google Play Store. Bruk som ønsket å installere denne appen, må laste ned apk-filen fra den tredje delen og den installerte den. Annet enn dette er applikasjoner og flott å bruke, ettersom den har et flott vennlig grensesnitt, og det fungerer bra.

Willow TV

WillowTV å streame ipl

Willow TV er en ledende amerikansk sports dedikert kringkastingskanal som kringkaster live cricketarrangementer og høydepunkter, som skjer over hele kloden. Basert i California, avsender denne kanalen Indian Premier League live på nettet, og brukeren har enkel tilgang til strømmer.

Jio TV

jiotv gratis ipl-streaming

Jio TV tilbyr sine brukere og spekter av kanaler fra forskjellige regioner over hele kloden og forskjellige språk også. Det tilbyr mer enn 350 TV-kanaler, hvorav 50+ HD-kanaler. Jio TV-applikasjoner kan lastes ned fra Google Play Store og Apple App Store for respektive enheter.

En av de beste funksjonene som denne appen har, kan brukerne pause og live-kamp når de vil spille og fortsette fra samme punkt. Brukere kan også se favorittprogrammene sine ved å velge det sendte innholdet fra de siste 7 dagene. Kan du abonnere på eksklusive mobile tjenester for Jio så lavt som? 49.

jio plan for ipl

Vivoipl

Vivo å streame ipl

Vivo er den offisielle sponsoren for den indiske Premier League 2018, og den vil kringkaste all action fra IPL 2018 live på sin hjemmeside. Brukere vil se alle kampene til IPL 2018 på VivoIPL nettsted. Nettstedet har også komplett turneringsplan og pints fortelling som lett kan se.

Cricbytes

se ipl online på cricbytes

Cricbytes er faktisk et blogg som publiserte nyheter og bloggere om alle nåværende og siste nyheter og resultater fra cricketverdenen. Brukerne kan ikke se spillet live på dette nettstedet, men de kan holde seg oppdatert med resultatkort og alle nyheter og ting på banen. Brukere kan enkelt holde seg oppdatert med alle de siste nyhetene om cricket-begivenhetene og spillerne.

CricHD

se ipl oncrichd.tv

CricHD er et fantastisk streaming-nettsted som gir live streaming på et enkelt klikk for en rekke idretter som fotball, cricket, rugby, amerikansk fotball, bryting, UFC, boksing, golf osv. Det gir strøm av høy kvalitet fra noen av de beste kringkastingsnettverk som BT Sport, ESPN HD, Euro Sport, PTV Sports og Sky Sports osv. Denne streamingtjenesten har ingen geo-begrensninger i hele tatt, og slik kan du glede deg over gratis streaming av favorittrettene dine hvor det første og når som helst..

DD Sports

dd sport for å se ipl gratis

DD sport er faktisk et indisk sports-telekasting nettverk som fokuserer på de fleste av de innenlandske sportsarrangementene i India. Imidlertid vil IPL 2018 være tilgjengelig, og strømforsyningen vil være tilgjengelig online på nettstedet “GoHelloTV.in” sportssider. Brukere som ønsker å gratis streame IPL 2018 live, kan streame det gjennom DD Sports. Ikke desto mindre er det aktuelle punktet i dette saken når det kan være en geobegrenset strøm, og du kan kanskje bruke en VPN-tjeneste for å få tilgang til den.

Suvarna Plus

Star-Suvarna-plus

Suvarna Plus er også kjent som Star Suvarna Plus er en indisk underholdningskanal eid av Star Networks. Den avsenderen nyeste og vintage Bollywood-filmer og internasjonale og innenlandske sportsbegivenheter. IPL er en fascinerende global rost innenriks cricketliga og vil bli sendt direkte på Suvarna Plus. Derfor, hvis du ikke vil se det hjemme på TV, kan du enkelt se det via Suvarna Plus online stream.

Avsluttende ord

Indian Premier League er en av de største cricket-ligaene i Sør-Asia, men også i verden. Det er millioner av fans over hele verden som elsker å se denne fantastiske cricketligaen. Brukere som ikke kan se IPL på TV eller bor i utlandet, kan enkelt se IPL på Kodi, eller de kan også streame det live gjennom streamingkoblingene av oss.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map