Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi Live Online Gratis

Merk: Vinter-OL 2018 er avsluttet med Norge som mest vinner av gullmedaljer, mens neste vinter-OL-begivenhet venter på at du kan se FIFA live streaming på nettet og også se FIFAs åpningsseremoni.


Vinter-OL starter 9. februar 2018 og hypen er allerede i lufta. De beste utøverne fra nesten alle verdens land vil prøve i PyeongChang, Sør-Korea for å konkurrere mot hverandre. Alle utøveres øyne vil være preget av disse gullmedaljene, som de ville ha øvd så hardt på. Se vinter-OL 2018 på Kodi live gratis online, hvor du kan glemme av disse avslappende og spennende 16 dager med intens konkurranse.

Vinter-OL 2018 Kodi Official Addons

Vi har listen over noen av de beste vinter-OL 2018 Kodi Official Addons for deg:

 1. iPlayer WWW
 2. SportsNet nå
 3. Zattoo Box
 4. Sports Illustrated
 5. Sportube

Viktig varsel! Hvis du streamer vinter-OL 2018 med noen tillegg uten å koble til en VPN, så pass på! Du går på akkord med personvernet og sikkerheten din. Det er henne a Kodi VPN beskytter identiteten din & beskytter deg mot beskjed om brudd på opphavsrett og DMCA mens du blokkerer geo-begrenset innhold.

 CTA

Vinter-OL 2018 Kodi Unofficial Addons

Hennes her noen uoffisielle (tredjeeparts tillegg) for enkelhets skyld:

 1. Strøm motor
 2. Live Mix
 3. SportsMania
 4. Sløyfen
 5. Boom-tillegget

Hvis du leter etter flere tilleggsprogrammer, kan du bruke den beste guiden til tillegg til kodi!

Vinter-OL 2018 Kodi Repository

Av alle disse tilleggene har vi valgt Boom Repository på grunn av kvalitetsstrømmer og rask hastighet. Dette depotet er pålitelig og fungerende fint, jeg legger opp til noen andre depoter som fortsetter å gå ned. Boom repository er et av de beste kodi repository.

Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

Du kan se vinter-OL 2018 Live online på Kodi Krypton ved å følge disse trinnene:

 1. Launch Kodi Applikasjon > Klikk på Gearikon (Innstillingsikon) til byene i øverste venstre rad.Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi Live Online Gratis
 2. Når vinduet åpnes, åpnes Filbehandler > Dobbeltklikk på fra venstre kolonne Legg til kilde > Hans vil være om et nytt vindu.Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi krypton versjon 17.6 eller skyld
 3. Klikk på adressefeltet som sier ‘INGEN’ > Så skriv inn dette URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > klikk OK > Gi nå denne medisinen ‘Boom Repo ‘> klikk ok > Sjekk begge URL og Navn og klikk deretter ok igjen.hvordan du kan se vinter-OL 2018 på kodi jarvis versjon 16 eller riktig
 4. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons del fra menyen > Klikk på Boksformet ikon forhåndsinnstilt i øverste venstre hjørne.vinter-OL 2018 kodi addon
 5. Klikk på Installer fra zip-fil > En penn Boom Repository > Klikk på repository.boom-1.5.zip > Vent på varselet.vinter-OL 2018 kodi repository
 6. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted og første ‘Boom! Oppbevaringssted’ > En penn video legge tilons > Nå har du tre alternativer, velg ‘BOOM!’> klikk Installere og vent til tillegget blir installert.hvordan du kan se vinter-OL 2018 på kodi firestick
 7. For å få tilgang til dette tillegget, gå til Add-ons seksjon > Klikk på video Legge tilons > Velg Bom fra lytte og strøm gratis ditt favoritt sportsarrangement.

hvordan legge til vinter-OL 2018 kodi addon

Slik ser du vinter-OL 2018 på Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

Du kan se vinter-OL 2018 Live online på Kodi Krypton ved å følge disse trinnene:

 1. En penn Kodi.
 2. klikk System.
 3. Klikk på Filbehandler.
 4. Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 5. Klikk på ‘INGEN’ > Skriv inn dette URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > klikk Ferdig.
 6. Gi denne mediekilden navnBoom Repo ‘> klikk Ferdig > klikk ok.
 7. Tilbake til hovedmeny > Klikk på System > klikk Add-ons.
 8. klikk Installer fra zip-fil > Klikk på Boom Repository > Klikk på repository.boom-1.5.zip > Vent på varselet.
 9. Plukke ut Installere FRA Oppbevaringssted > En penn Boom! Oppbevaringssted > klikk video legge tilons > Plukke ut ‘BOOM!’> Truffet Installere > vent på varselet.

Pro-tips: Hvis du møter Geo-Restriction i live streaming, bruk a VPN å fjerne blokkering av addons for å streame uten problemer.

CTA

Slik ser du vinter-OL 2018 på Fire Stick

Vinter-OL i Sør-Korea, PyeongChang, kan også strømme på Fire Stick. Alt du trenger å gjøre er å installere Kodi den første og den nye Boom-tillegget. Installer Kodi on Fire Stick ved å bruke vår guide.

Når Kodi er installert, åpner du Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Nå åpner Kodi og segg Trinnene som ikke er nevnt ovenfor for å installere dette tillegget på Kodi Krypton. Fremgangsmåten er helt lik.

Vinter-OL 2018 Offisielle kringkastere / kanaler

Den offisielle TV-programmene for Storbritannia, USA, Canada, Europa og Australia er:

 1. Canada: CBC / Radio-Canada Bell Media Rogers Media
 2. Europa: Discovery Communications Eurosport
 3. Storbritannia: BBC Eurosport
 4. USA: NBCUniversal

Hennes er nå noen av nettkringkasterne fra vinter-OL 2018:

 1. BBC iPlayer (Storbritannia)
 2. Channel 7 (Australia)
 3. CBC (Canada)
 4. ARD (Tyskland)
 5. ZDF (Tyskland)
 6. RTVE (Spania)
 7. Star Sports (India)
 8. NBC Sports (USA)
 9. BeIN Sports (Midt-Østen)
 10. Sky Sports (New Zealand)

Merk: Hvis du er lokalisert utenfor Storbritannia, USA, Canada, Europa og Australia for å streame i kanaler nevnt ovenfor, bruk a VPN for å omgå Geo-begrensning & Stream med dedikerte streaming-servere

Spill å se etter i vinter-OL 2018

Vinter-OL vil helt sikkert bli fylt med mange spennende sportsbegivenheter og rivaliseringer. Når vi snakker om vinter-OL, hvordan kan vi se de mest spennende spillene i vinter-OL, ishockey og alpint? Fire nye spill er imidlertid også lagt til i vinter-OL:

 1. Curling blandede dobler
 2. Maskinstart med hurtigløp
 3. Lagarrangement for alpint ski nationer
 4. Snowboard big air

Dette er en annen grunn til årets vinter-OL er spesiell.

Hvor vil fremtidige vinterlek holder?

Det neste vinter-OL blir arrangert i 2022 i Kina. Det blir det tredje OL-arrangementet som blir arrangert i Øst-Asia etter Pyeongchang vinter-OL 2018 og Tokyo sommer-OL 2020.

Vinter-OL 2018-plan

Tilbrakt på vinter-OL? Klikk henne for å se timeplanen.

Sørg for at du ikke går glipp av et eneste spill, hold deg oppdatert og se vinter-OL 2018 live online på Kodi.

Avsluttende ord

Vinterspill er henne, og i år er det større enn før. Det beste med årets vinterleker er det mange spill som har sitt beste og du alle vet hva det betyr; jo mer søle, jo større er moroa!

Å streame XXIII Olympic på Kodi er noe som vil være morsomt for alle idrettsstrømmingens geeks. Derfor har vi gitt en detaljert innsikt for dere alle. Vi kjøper nå OL-live stream på XBMC, jeg vil ikke være noe problem for noen brukere. Selv om det oppstår noen problemer, gi oss beskjed i kommentarer, så kommer vi tilbake til deg. Vi har gitt en guide for deg om hvordan du kan se vinter-OL 2018 på Kodi.

Likevel, hvis du planlegger å bruke uoffisielle tilleggene, kan du bruke en gud Kodi VPN-tjeneste for å beskrive ditt private liv og få tilgang til geobegrensede strømmer. Vær smart, vær trygg!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map