Sports Matrix Kodi addon tillhandahåller liveströmningsfärger för American Sports och Fifa World Cup. Detta tillägg är faktiskt en improviserad form av det populära Pure Sports Kodi-tillägget, som var tillgängligt via Pure repo och Pure Repo var värd av Blamo Repository.

Blamo-förvaret gick dock ner och tog alla dessa tillägg med sig. Kodi-sporttillägg är mycket bakom och det är därför Sports Matrix har stor betydelse bland användarna, vilket är att föredra med en vpn på kodi.

Sports Matrix Kodi Addon Repository

Sports Matrix Kodi Addon är tillgängligt via MasterZd Repo, som har alla fantastiska Kodi-tillägg som Neptune Rising, Uranus och Planet MMA etc. Tidigare var det tillgängligt via det berömda Blamo-förvaret men som stängdes för några veckor sedan och sedan dess lämnades Kodi-användare hjälplösa.

Här är förvarets URL: http://kodimatija.eu/repo/

Hur man installerar Sports Matrix på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre

Följ stegen som nämns nedan för att installera Sports Matrix Kodi-tillägget på din enhet:

 1. Öppen Kodi > Klicka på Inställningar (Gear ikon) > Ett nytt fönster öppnas och du ser några alternativ > Välja Filhanterare från tillgängliga alternativ > Dubbelklicka på Lägg till källa alternativ.Hur man installerar Sports Matrix på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre
 2. En dialogruta öppnas, klicka där den står  > Typ http://kodimatija.eu/repo/ > Klick OK > Namnge detta URL som “MasterZd”Och klicka OK > Dubbelkontrollera den angivna URL och namn och klicka på OK igen för att stänga dialogrutan.Ladda ner Sports Matrix Kodi addon
 3. Gå tillbaka till Kodi-huvudmenyn och klicka på Add-ons fliken från den vänstra menyraden > Klicka på Låda ikon.konfigurera sportmatris på kodi jarvis
 4. Klicka nu på Installera från zip-fil alternativ > Välj MasterZd > Klicka på repository.masterzd-1.1.5 > Vänta på meddelandet.sportmatris zip-fil
 5. När meddelandet visas klickar du på Installera från förvaret > Välj MasterZDRepo > Öppna Video-tillägg mapp > Bläddra i listan och välj Sportmatris > Klick Installera och vänta på meddelandet.

sportmatrisförvar

Sport Matrix Kodi Ladda ner

Direktnedladdning är det enklaste sättet att installera ett tillägg och om du vill välja den här proceduren, följ dessa steg:

 1. Ladda ner MasterZd-arkiv Zip fil. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Öppna Kodi.
 3. Klicka på Add-ons flik
 4. Klicka på Låda ikon.
 5. Klicka nu på Installera från zip-fil alternativ.
 6. Bläddra i ditt system och ladda den nedladdade zip-filen > Vänta på meddelandet.
 7. Klicka på Installera från förvaret.
 8. Välj MasterZd Repo.
 9. Öppna Video-tillägg mapp.
 10. Välj Sportmatris.
 11. Klick Installera > Vänta på meddelandet.

Sportmatris ner / fungerar inte / fel / korrigeringar

Inga strömmar finns tillgängliga

Ett av de vanligaste felen med tillägg från tredjepartsströmmar är felet “Inga strömmar tillgängliga”. Det visas när du försöker komma åt strömmen från tillägget.

Det grundläggande skälet bakom detta fel är leverantörernas eller strömningslänkarnas tillgänglighet. En annan anledning är att på grund av den fördunklarade cachen misslyckas skrotarna med att skrapa streaminglänkar.

Fixera

För att åtgärda detta fel rensar du tilläggs-cache och leverantörer och tillägget kommer att kunna hämta strömningslänkar enkelt. En annan sak att kontrollera, om ditt tillägg är uppdaterat eller inte. Om det finns en uppdatering kan du göra det.

Det gick inte att installera beroende

Många användare av Sports Matrix Kodi-tillägg har rapporterat detta fel eftersom denna ad-on tidigare var tillgänglig med Pure Repo, värd av Blamo Repository.

Blamo-förvaret har stängts nyligen och alla Kodi-användare som försöker installera detta tilläggsformulär från den tidigare källan står inför beroende.

Det här problemet uppstår när förvaret har några saknade filer eller om förvaret är föråldrat.

Fixera

Installera Sports Matrix Kodi tillägg från MasterZd Repository (som nämnts ovan i installationsproceduren). Eftersom det inte finns någon annanstans än detta förvar och den har den uppdaterade versionen av Sports Matrix.

Slutsats

Ace Streams är mycket föredragna av Kodi-användare på grund av deras sömlösa streamingupplevelse. Endast ett fåtal Kodi-sporttillägg som ger kvalitetsupplevelse och Sports Matrix har deltagit i tävlingen vid rätt tidpunkt.

Streaminglänkar som tillhandahålls av detta tillägg fungerar perfekt och det är det som är viktigt. Det faktum att detta tillägg uppdaterar tid att tome är en stor sak att se eftersom det visar att detta tillägg är här för att stanna.

Att använda ett Kodi-tillägg från tredje part för streaming är dock inte säkert alls på grund av sekretessproblemen. Använd därför ett VPN för att skydda din online frihet och att strömma utan rädsla för några krångel eller avbrott.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me