Sports Matrix Kodi addon gir live streaming blekk til American Sports og Fifa World Cup. Dette tillegget er faktisk en improvisert form av det populære Pure Sports Kodi-tillegget, som var tilgjengelig gjennom Ren repo og Pure Repo ble arrangert av Blamo Repository.

Imidlertid gikk Blamo-arkivet ned og tok alle disse tilleggene med seg. Kodi sportstillegg er veldig bra, og det er grunn til at Sports Matrix har stor betydning blant brukerne, noe som forutsier med en vpn på kodi.

Sports Matrix Kodi Addon Repository

Sports Matrix Kodi Addon er tilgjengelig gjennom MasterZd Repo, som alle har lagret Kodi-tilleggene som Neptune Rising, Uranus og Planet MMA osv. Tidligere var tilgjengelig gjennom det berømte Blamo-depot, menn som ble lagt ned for noen uker siden og helt siden da ble Kodi-brukere forlatt brukervennlige..

Hennes nettadresse til depotet: http://kodimatija.eu/repo/

Slik installerer du Sports Matrix på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

Følg trinnene nedenfor for å installere Sports Matrix Kodi-tillegg på enheten din:

 1. En penn Kodi > Klikk på Innstillinger (Gear ikon) > Et nytt vindu åpnes, og du vil se noen alternativer > Velge Filbehandler fra de tilgjengelige alternativene > Dobbeltklikk på Legg til kilde alternativ.Slik installerer du Sports Matrix på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet
 2. En dialogboks åpnes, klikk der den står  > Type http://kodimatija.eu/repo/ > klikk OK > Navn dette URL som “MasterZd”Og klikk OK > Dobbeltadresse angitte URL og navn, og klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.Sist ned Sports Matrix Kodi addon
 3. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen og klikk på Add-ons -fanen fra venstre rute > Klikk på Eske ikon.oppsett sportsmatrise på kodi jarvis
 4. Klikk nå på Installer fra zip-fil alternativ > Plukke ut MasterZd > Klikk på repository.masterzd-1.1.5 > Vent på varselet.sportsmatrise zip-fil
 5. Når varselet vises, klikker du på Installer fra depot > Plukke ut MasterZDRepo > Åpne Video-tillegg mappe > Bla gjennom lytte og velg Sportsmatrise > klikk Installere og vent til varselet.

idrettsmatriseoppbevaring

Sports Matrix Kodi Sist ned

Direkte nedlasting er den enkle måten å installere og tillegg til, og hvis du vil velge denne prosedyren, send disse trinnene:

 1. Sist ned MasterZd repository Zip fil. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Åpne Kodi.
 3. Klikk på Add-ons tab
 4. Klikk på Eske ikon.
 5. Klikk nå på Installer fra zip-fil alternativ.
 6. Bla gjennom systemet ditt og sist lastet ned zip-filen > Vent på varselet.
 7. Klikk på Installer fra depot.
 8. Plukke ut MasterZd Repo.
 9. Åpne Video-tillegg mappe.
 10. Plukke ut Sportsmatrise.
 11. klikk Installere > Vent på varselet.

Sportsmatrise ned / ikke fungerer / feil / rettigheter

Ingen strømmer tilgjengelig

En av de vanligste feilene med tredjeparter tilleggsstrømmer for videostreaming er feil “Ingen strøm tilgjengelig”. Det vises mens du skal bruke tilgang til strømmen fra tillegget.

Den grunnleggende årlige årsaken bak denne feilen er brukt til å levere leverandører eller streamingkoblinger. En annen årsak er på grunn av den tåkelagte Cachen, unnlater skraperne å skrap streamingkoblinger.

Fastsette

For å fikse denne feilen, tillegge tilleggsbufferen din og leverandørene og tillegget kan enkelt hente streamingkoblinger. En annen ting å sjekke, om tillegget ditt er oppdatert eller ikke. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, kan du gjøre det.

Kunne ikke installere avhengighet

Mange brukere av Sports Matrix Kodi-tillegg har rapportert denne feilen fordi denne annonsen tidligere var tilgjengelig med ren repo, som er vert av Blamo Repository.

Blamo-arkivet har stått nylig, og alle Kodi-brukere som kan prøve å installere dette tilleggsskjemaet fra kilogram, får problemer med avhengighet.

Dette problemet oppstår når depotet har noen manglende filer eller hvis depotet er foreldet.

Fastsette

Installer Sports Matrix Kodi tillegg fra MasterZd Repository (som nevnt ovenfor i installasjonsprosedyren). Fordi det er ikke tilgjengelig andre steder enn dette depotet, og det har den oppdaterte versjonen av Sports Matrix.

Konklusjon

Ace Streams er veldig forespeilet av Kodi-brukere på grunn av deres sømløse streamingopplevelse. Bare noen få Kodi-sportstillegg som gir kvalitetsopplevelse og Sports Matrix har deltatt i konkurranse til rett tid.

Streamingkoblinger levert av dette tillegget fungerer perfekt og det er det som betyr noe. Det faktum på dette tillegget oppdaterer tid til tome er en flott ting å se fordi dette viser på dette tillegget er henne for å bli.

Å bruke og tredjeparter Kodi-tillegg for å streame ikke prøve på grunn av personvernproblemene. Bruk derfor en VPN for å beskrive din online frihet og til å streame uten frykt for problemer eller styring.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me