Tubi TV Kodi: Hur man installerar Tubi.TV på Kodi Leia, Krypton, Jarvis & FireStick

tubi-tv-on-kodi


Tubi TV Kodi-tillägg är ett stopp för all underhållning eftersom det har alla de senaste och populära filmer och TV-program från hela världen. Detta tilläggserbjudande Filmer och TV-program från alla genrer som Action, Comedy, Horror, Drama, Stand-up Comedy och mycket mer.

Att använda ett VPN på Kodi rekommenderas starkt för att säkerställa din integritet online och för att ge dig åtkomst till det geobegränsade innehållet.

Tubi TV Kodi-tillägg har varit känt för att tillhandahålla högkvalitativa strömmar för varje innehållstitel och det gör inte sina användare besvikna genom att krascha eller visa fel och därför bland de bästa kodi-addonna.

Tubi Kodi Addon Repository

TubiTV Kodi-tillägg är tillgängligt via Diamond Wizard Repository, som är värd för några andra populära Kodi-tillägg som Cartoon Network, Vortex och den nya gaffeln av Exodus; Movie Theatre Butter Kodi tillägg. URL-adressen till förvaret är: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Hur man installerar Tubi TV på Kodi Leia och Krypton

Tubi TV Kodi addon kan enkelt installeras på Kodi Krypton version 17.6 på bara 2 minuter genom att följa dessa steg:

 1. Öppen Kodi på din enhet > Klicka på Gear ikon (inställningar) från den vänstra kolumnens översta rad.hur man installerar tubi tv på kodi krypton 17.6
 2. Ett nytt fönster visas, Klicka på Filhanterare alternativ.hur man lägger till tubi tv kodi addon på kodi krypton 17.6
 3. Nu, dubbelklicka på Lägg till källa > En dialogruta med adressfält och namnfält dyker upp, Klicka <Ingen> och skriv detta URL “http://repo.rubyjewelwizard.com/” och klicka sedan på OK > Ge ett namn till denna URL som “Diamant’ och Klicka OK > Klicka nu Ok och dialogrutan stängs.ladda ner tubi tv kodi addon
 4. Gå tillbaka till Kodi-huvudmenyn > Klicka på Lägg tillons från vänster kolumn.installera tubi kodi addon-arkivet
 5. Klicka på “rutan ikon”Närvarande i det övre vänstra hörnet > Ett nytt fönster med en lista med alternativ visas, Klicka Installera från zip-fil > Välj Diamant > Klick INSTALL_DIAMOND_REPO / > Klicka sedan på repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Vänta tills meddelandet visas.ladda ner zip-fil för tubi tv
 6. Klicka på Installera från arkivet > Välj Diamond Wizard Repo > Klicka på Video-tillägg > Klicka på TUBITVinstallera tubi tv från diamantförvaret
 7. Träffa Installera och vänta tills tillägget är aktiverat ser du ett meddelande när installationen slutar.

inställ tubi på eldstick kodi

Hur man installerar Tubi TV Kodi på Jarvis version 16 eller högre

Om du använder Jarvis verison av Kodi, följ dessa steg för att installera Tubi TV-gratis filmer som strömmar Kodi addon:

 1. Öppen Kodi.
 2. Klicka på Systemet.
 3. Klicka på Fil Chef.
 4. Dubbelklicka Lägg till Källa.
 5. Klick Ingen och skriv detta URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Klick Gjort > Skriv namn ‘Diamant’ > Klick Gjort > Klicka på OK.
 6. Återgå till Kodi Huvudmeny.
 7. Klick Systemet på nytt > Klicka på Lägg tillons.
 8. Klicka på Installera från Blixtlås Fil.
 9. Rulla ner och välj ‘Diamant’ > Klicka påDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Klicka nu på Installera från Repository.
 11. Öppen Diamond Wizard Repo > Gå till Video Lägg tillons
 12. Klicka på TUBITV.
 13. Träffa Installera > Vänta på meddelandet.

Hur man installerar Tubi TV Kodi på Fire Stick

Du kan också använda det fantastiska Tubi TV Kodi-tillägget på din FireStick-enhet, men du måste installera Kodi på FireStick.

Avsluta till att installera Kodi på FireStick, gå igenom dessa steg och installera Tubi.TV Kodi-tillägget för att strömma det bästa innehållet med den bästa strömningsenheten med den bästa vpn för eldsten.

 1. Öppen Kodi applikation på Fire Stick
 2. Öppen Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.

Följ sedan installationsproceduren för TubiTV på Kodi Krypton version 17.6, som nämnts tidigare i den här guiden. Förfarandet från denna punkt på avdelningar är liknande.

Tubi TV Kodi Ladda ner

 1. Ladda ner zip-filen till Tubi TV Kodi på din enhet
 2. Springa Kodi > Öppen Lägg tillons
 3. Klicka på “Box-ikonen” > Välj Installera från zip-fil alternativ > öppna nedladdat zip-fil genom att surfa på ditt system > Vänta på meddelandet.
 4. Välj Installera från arkivet > Öppen Diamond Wizard Repo > Gå till Video-tillägg mapp > Välj
 5. Klick Installera >Vänta på meddelandet.

Detta är direkt nedladdningsproceduren för Tubi TV för Kodi Leia version krypton version 17.6 och Kodi Leia version 18. Det är verkligen den enklaste installationsproceduren för alla tillägg från tredje part.

Tubi TV Down / Fungerar inte / fel / fixar

Tubi TV är ett utmärkt tillägg när det gäller prestanda och inte många problem har uppkommit av användare angående fel och problem. Du kan dock möta två fel när du använder dessa tillägg och du bör veta hur du ska hantera dem.

Kontrollera loggfel

Ett kontrollloggfel dyker vanligtvis upp när systemcachen och backenddata är höga. Det är inte ett fel att vara rädd för och det kan åtgärdas ganska enkelt.

Fixera

Om du möter detta fel, rensa systemcachen och annan backend-data från inställningsmenyn och starta om din Kodi. Om detta inte löser problemet kan du försöka installera tillägget igen.

Inga strömmar finns tillgängliga

Detta är ett vanligt fel som har noterats i nästan varje videoströmning av Kodi-addon. Det här felet dyker upp när du försöker komma åt en innehållstitel från vilken innehållskategori som helst. Det här felet visas eftersom antingen innehållstiteln som du försöker komma åt är en ny utgåva, det är därför strömmarna inte är tillgängliga online eller tillägget misslyckas med att skrapa länkar från leverantörerna.

Fixera

Rätta till det här felet genom att uppdatera Kodi-tillägget, för när du uppdaterar ett tillägg uppdateras dess bibliotek tillsammans med dess leverantörer. När du har uppdaterat tillägget, rensar du tilläggscachen så att tillägget kan skrapa länkarna bättre. Detta bör åtgärda felet No Streams.

Slutsats

Tubi TV är ett fantastiskt Kodi-tillägg för binge watchers på grund av den innehållssortiment den erbjuder. Endast ett fåtal Kodi-tillägg ger oavbruten underhållning med så fantastiska funktioner. Jag testade tillägget själv och jag har kommit fram till slutsatsen att detta tillägg är fantastiskt vad gäller hastighet och tillgänglighet.

Tillägget installeras smidigt och fungerar bra, inga problem eller släparingar upplevdes. Sammantaget är det ett bra tillägg att ha i ditt Kodi-tilläggsbibliotek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map