Tubi TV Kodi: Hvordan installere Tubi.TV på Kodi Leia, Krypton, Jarvis & FireStick

tubi-tv-on-KODI


Tubi TV Kodi-tillegg er en stopper for all underhold, siden den har alle nyheter og film og TV-serier over hele verden. Dette tillegget tilbyr film og TV-serier fra alle sjangre som Action, komedie, Skrekk, drama, stand-up komedie og mye mer.

Å bruke en VPN på Kodi anbefalte sterkt for å sikre ditt personvern på nettet og for å gi deg tilgang til det geobegrensede innholdet.

Tubi TV Kodi-tillegget har vært kjent for å tilby strømmer av høy kvalitet for hver innholdstittel, og skuffen kan ikke brukes på sin side eller være feil, og hvorfor den beste kodi-tilleggsen.

Tubi Kodi Addon Repository

TubiTV Kodi-tillegg er tilgjengelig gjennom Diamond Wizard Repository, som er vert for noen få andre populære Kodi-tillegg som Cartoon Network, Vortex og de nye gaffelen til Exodus; Kino Butterfly Kodi-tillegg. URL-adresser til depotet er: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Slik installerer du Tubi TV på Kodi Leia og Krypton

Tubi TV Kodi addon kan enkelt installeres på Kodi Krypton versjon 17.6 på bare 2 minutter ved å følge disse trinnene:

 1. En penn Kodi på enheten din > Klikk på Gear ikon (innstillinger) fra venstre kolonne øverste rad.hvordan du installerer tubi tv på kodi krypton 17.6
 2. Et nytt vindu vises. Klikk på Filbehandler alternativ.hvordan legge til tubi tv koding addon på kodi krypton 17.6
 3. Dobbeltklikk nå Legg til kilde > En dialogboks med adressefelt og navnefelt vises. klikk <INGEN> og skriv dette URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ og klikk deretter OK > Gi et navn til denne URL-adressene som ‘Diamant’ og Klikk OK > Klikk nå ok og dialogboksen lukkes.sist ned tubi tv kodi addon
 4. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen > Klikk på Legg tilons fra venstre kolonne.installatør tubi kodi addon repository
 5. Klikk på “boksikon”Tilstede i øverste venstre hjørne > Et nytt vindu med en liste over alternativer vises. klikk Installer fra zip-fil > Å velge Diamant > klikk INSTALL_DIAMOND_REPO / > Klikk på siden repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Vent til varselet vises.sist zip-fil for tubi tv
 6. Klikk på Installer fra depot > Å velge Diamond Wizard Repo > Klikk på Video-tillegg > Klikk på TUBITVinstallatør tubi tv fra diamantlager
 7. Truffet Installere og vent til tillegget er aktivert, vil du se og varsel når installasjonen avsluttes.

oppsett tubi på firestick kodi

Slik installerer du Tubi TV Kodi på Jarvis versjon 16 eller riktig

Hvis du bruker Jarvis verison av Kodi, kan du se disse trinnene for å installere Tubi TV-gratis filmer som streamer Kodi addon:

 1. En penn Kodi.
 2. Klikk på System.
 3. Klikk på Fil sjef.
 4. Dobbeltklikk Legg til Kilde.
 5. klikk INGEN og skriv dette URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > klikk Ferdig > Skriv inn navnet ‘Diamant’ > klikk Ferdig > Klikk OK.
 6. Gå tilbake til Kodi Hovedmeny.
 7. klikk System en gjeng til > Klikk på Legg tilons.
 8. Klikk på Installere FRA glidelås Fil.
 9. Bla nedover og velg ‘Diamant’ > Klikk påDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted.
 11. En penn Diamond Wizard Repo > Gå til video Legg tilons
 12. Klikk på TUBITV.
 13. Truffet Installere > Vent på varselet.

Slik installerer du Tubi TV Kodi på Fire Stick

Du kan også bruke det fantastiske Tubi TV Kodi-tillegget på FireStick-enheten, men du må installere Kodi på FireStick.

Benytt deg av å installere Kodi på FireStick, gå gjennom disse trinnene og installereren Tubi.TV Kodi-tillegget for å streame det beste innholdet med det beste strømforsyningen med den beste vpn for ildstedet.

 1. En penn Kodi applikasjon på Fire Stick
 2. En penn Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Følg den første installasjonsprosedyren til TubiTV i Kodi Krypton versjon 17.6, som tidligere ikke var kjent i denne guiden. Fremgangsmåten fra dette punktet på avdelinger er lik.

Tubi TV Kodi Sist ned

 1. Siste zip-fil til Tubi TV Kodi på enheten din
 2. Lope Kodi > En penn Legg tilons
 3. Klikk på “Boksikon” > Å velge Installer fra zip-fil alternativ > Åpne lastet ned zip-fil ved å bla gjennom ditt system > Vent på varselet.
 4. Å velge Installer fra depot > En penn Diamond Wizard Repo > Gå til Video-tillegg mappe > Å velge
 5. klikk Installere >Vent på varselet.

Dette er den direkte nedlastingsprosedyren for Tubi TV for Kodi Leia versjon krypton versjon 17.6 og Kodi Leia versjon 18. Det er faktisk den installasjonsprosedyren som er installert for noen tredjeparter tillegg.

Tubi TV Down / Not Working / Feil / Reparasjoner

Tubi-TV er et utmerket tillegg i forhold til ytelse, og ikke mange bekymringer har reist av brukerne som er feil og problemer. Imidlertid kan det hende du står overfor å feil når du bruker disse tilleggene, og du bør vite hvordan du skal ta dem.

Kontroller loggfeil

En sjekk Loggfeil dukker brukt opp når systemets hurtigbuffer- og backend-data heves høyt. Det er ikke en feil å være redd for, og den kan løse ganske enkelt.

Fastsette

Hvis du får denne feilen, må du tømme systembufferen og andre backend-data fra innstillingsmenyen og starte Kodi på nytt. Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du prøve å installere innlegget på nytt.

Ingen strømmer tilgjengelig

Dette er en vanlig feil som jeg har blitt lagt til i nesten hver eneste videostreaming av Kodi-addon. Denne feilen dukker opp når du skal prøve å få tilgang til en innholdstittel fra en hvilken som helst innholdskategori. Denne feilen vises enten som innholdstittelen du kan bruke til å få tilgang til en ny utgivelse, det er grunnen til at strømmen ikke er tilgjengelig på nettet, eller i tilleggsprogrammet ikke er klar til å skrape koblinger fra leverandøren..

Fastsette

Løs denne feilen ved å oppdatere Kodi-tillegget, for når du har oppdatert et tillegg, blir biblioteket også oppdatert sammen med leverandøren. Når du har oppdatert tillegget, tøm du tilleggsbufferen slik på tilleggsprogrammet kan skrape koblingene bedre. Dette skal fikse No Streams-feilen.

Konklusjon

Tubi TV er et flott Kodi-tillegg for å overvære seere på grunn av innholdssorten som tilbyr. Bare noen få Kodi-tillegg gir uforstyrret underholdning med så flotte funksjoner. Jeg prøvde tillegget selv, og jeg har kommet frem til dette tillegget er utrolig med tanke på hastighet og tilgjengelighet.

Tillegget installerer jevnt og fungerer fint, det kan ikke opprettes feil eller hengende. Totalt sett er det og flott tillegg til å ha i Kodi-tilleggsbiblioteket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map