Uppdatering: Blamo-förvaret har stängts av och tillägget är inte tillgängligt i något annat förvar. Därför kanske du vill kolla på Uranus-alternativ.

Uranus Kodi-tillägget är en gaffel till det berömda Elysium Kodi-tillägget. Detta tillägg har nästan alla samma funktioner som Elysium som filmer, TV-program och direktuppspelning av live-tv. Det har fått ett stort rykte bland alla andra populära Kodi-tillägg. Dessutom är kvaliteten på strömmar som tillhandahålls av detta tillägg riktigt bra som inkluderar både SD och HD.

Du kan följa vår guide för att se hur du installerar Uranus Kodi-tillägget på din enhet. Strömning genom ett sådant tillägg är dock alltid riskabelt, så se till att du använder en pålitlig Kodi VPN-tjänst för att skydda din integritet online.

Hur du installerar Uranus Kodi på Krypton version 17.6 eller högre

 1. Öppen Kodi > Klicka på Växelsymbol > Öppen Filhanterare > No dubbelklicka på Lägg till källa alternativet från vänster kolumn.hur man installerar uranus kodi
 2. Ett nytt fönster dyker upp, klicka på området där det står och typ http://repo.mrblamo.xyz/ > Klicka på Ok > Ge ett namn till denna källa som Blamo Repo > Klick OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutan.hur man installerar uranus kodi på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Återgå till Hemskärm > Klicka på Add-ons flik > Ett nytt fönster öppnas.hur man installerar uranus kodi på jarvis version 16 eller högre
 4. Klicka på Box ikon närvarande i det övre vänstra hörnet > Klicka på Installera från zip-fil alternativ.hur man installerar uranus kodi på eldsten
 5. Bläddra nu och välj Blamo Repo från listan > Välj repository.griffin-0.0.6.zip > Ett meddelande visas med “Tillägg aktiverat”..uranus kodi nedladdning
 6. När meddelandet visas klickar du på Installera från arkivet alternativ > Öppen Griffinförvaruranus kodi addon
 7. Gå till Video-tillägg mapp och välj Uranus från listan > Klick Installera och vänta tills tillägget laddas ner och installeras > Ett meddelande visas efter installationen.

uranus kodi förvar

Hur du installerar Uranus Kodi på Jarvis version 16 eller lägre

 1. Öppen Kodi Jarvis V16.
 2. Klicka på Systemet > Klicka på Filhanterare.
 3. Dubbelklicka Lägg till källa > Klick ‘Ingen’ > gå in i URL http://repo.mrblamo.xyz/ > Klick Gjort.
 4. Namnge denna mediekälla som Blamo Repo > Klick Gjort > Klick OK.
 5. Återvänd till Kodi Home > Klicka på Systemet > Klicka på Add-ons.
 6. Välj Installera från zip-fil > Öppen Blamo Repo > Klicka på repository.griffin-0.0.6 > Vänta på meddelandet.
 7. Välj nu Installera från arkivet > Öppen Griffin Repo.
 8. Gå till Video-tillägg.
 9. Klicka på Uranus > Träffa Installera > Vänta på meddelandet.

Hur du installerar Uranus Kodi på Fire Stick

 1. Öppen Kodi on Fire Stick. Om du inte har installerat Kodi på Fire Stick, installera den först.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 3. Följ sedan stegen som beskrivs ovan för installation av Uranus på Kodi Krypton-installationen, proceduren från och med denna punkt är densamma som för Kodi Krypton.

Uranus Kodi nedladdning

 1. Ladda ner zip-filen på din enhet.
 2. Öppna Kodi > Klicka på kugghjulsikonen > Gå till File Manager > Dubbelklicka på Lägg till källa
 3. Återgå till hemskärmen > Klicka på Tillägg.
 4. Klicka på rutaikonen > Klicka på Installera från zip-fil.
 5. Bläddra i systemet och öppna den nedladdade zip-filen > Vänta på meddelandet.
 6. Klicka på Installera från arkivet > Välj Griffin Repo.
 7. Klicka på Video-tillägg > Klicka på Uranus > Klicka på Installera > Vänta på meddelandet.

Uranus Kodi fel / fungerar inte / problem

Kontrollera loggfel

När du försöker installera ett tillägg kanske du har stött på det här felet. Det här felet visas om det finns några filer som saknas i tilläggsförvaret från vilket du försöker installera tillägget. Ett annat skäl bakom det här felet är att ha en fylld cache eller back-end-data.

Fixera

Du kan åtgärda det här felet genom att först försöka rensa cache på Kodi. Om cache-rensning hjälper är förvaret bra. I annat fall kan du försöka använda ett annat och pålitligt arkiv för att installera tillägget. Tilläggsförvaret som vi har nämnt på vår blogg är testat och testat.

Det gick inte att ansluta till arkivet

Det här felet kan dyka upp när du är på steget där du försöker installera från arkivet. Det här felet visas när förvaret som du använder uppdateras.

Fixera

Vänta tills förvaret ska uppdateras eller välj ett annat arkiv för att fixa det här felet.

Uranus Kodi Recensioner

Vanligtvis kommer recensioner när det finns några problem med tillägget. Det har dock inte rapporterats några problem relaterade till detta tillägg ännu. Därför har vi inte nämnt några recensioner eftersom det bara verkar partisk att berömma tillägget.

Sista ord

Uranus Kodi är ett fantastiskt Kodi-tillägg som har ersatt Elysium ganska bra. Tillägget har några fantastiska funktioner som Trakt-konto och andra än bara filmer och TV-program. Detta tillägg är rankat bland de mest populära tilläggen eftersom tillägget det är en gaffel av, brukade vara mycket populärt i Kodi-gemenskapen. I den här guiden diskuterade vi hur du installerar Uranus Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me