Uranus Kodi 17.6 – Hvordan installere på Krypton And Jarvis versjon 16

Oppdatering: Blamo repository har stengt ned og addonet er ikke tilgjengelig i noe annet repository. Derfor kan det være lurt å sjekke uran-alternativ.


Uranus Kodi-tillegget er en gaffel til det berømte Elysium Kodi-tillegget. Dette tillegget har nesten alle de samme funksjonene som Elysium som filmer, TV-serier og direktesendt TV-streaming. Det har fått et stort rykte mens alle andre populære Kodi-tillegg. I tillegg er kvaliteten på strømforsyningen av dette tillegget virkelig lagret som både SD og HD.

Du kan følge guiden vår for å se hvordan du installerer Uranus Kodi-tillegget på enheten din. Strømming gjennom slikt tillegg er alltid risikabelt, så pass på at du bruker og pålitelig Kodi VPN-tjeneste for å beskrive ditt personvern på nettet.

Hvordan installerte Uranus Kodi på Krypton versjon 17.6 eller nyere

 1. En penn Kodi > Klikk på Gearikon > En penn Filbehandler > No dobbeltklikk på Legg til kilde alternativet fra venstre kolonne.hvordan du installerer uranus kodi
 2. Et nytt vindu dukker opp, klikk på området der det står og type http://repo.mrblamo.xyz/ > Klikk på ok > Gi et navn til denne kilden som Blamo Repo > klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.hvordan installerer du uranus-kodi i krypton versjon 17.6 eller nyere
 3. Gå tilbake til Startskjermen > Klikk på Add-ons tab > Et nytt vindu åpnes.hvordan du installerer uranus kodi i versjon 16 eller nyere
 4. Klikk på Boksikon til byene i øverste venstre hjørne > Klikk på Installer fra zip-fil alternativ.hvordan du installerer uranus kodi på ildstedet
 5. Nå bla og velg Blamo Repo fra lytte > Plukke ut repository.griffin-0.0.6.zip > Det vises og varsel som sier “Tillegg aktivert”.nedlasting av uranus kodi
 6. Etter at varselet vises, klikker du på Installer fra depot alternativ > En penn Griffin Repositoryuranus kodi addon
 7. Gå til Video-tillegg mappe og velg Uranus fra lytte > klikk installere og vente til tillegget varer ned og installeres > Det vises og vises etter installasjonen er fullført.

uranus kodi depot

Hvordan installere Uranus Kodi på Jarvis versjon 16 eller skrevet

 1. En penn Kodi Jarvis V16.
 2. Klikk på System > Klikk på Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk Legg til kilde > Klikk på ‘INGEN’ > Skriv inn URL http://repo.mrblamo.xyz/ > klikk Ferdig.
 4. Navngi denne mediekilden som Blamo Repo > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Tilbake til Kodi Hjem > Klikk på System > Klikk på Add-ons.
 6. Plukke ut Installer fra zip-fil > En penn Blamo Repo > Klikk på repository.griffin-0.0.6 > Vent på varselet.
 7. Velg nå Installer fra depot > En penn Griffin Repo.
 8. Gå til Video-tillegg.
 9. Klikk på Uranus > Truffet Installere > Vent på varselet.

Hvordan installere Uranus Kodi på Fire Stick

 1. En penn Kodi på Fire Stick. Hvis du ikke har installert Kodi på Fire Stick, installer den første.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 3. Følg den valgte trinnene som er utarbeidet ovenfor for å installere Uranus på Kodi Krypton-installasjonen. Fremgangsmåten fra denne tiden og fremover er den samme som for Kodi Krypton..

Uranus Kodi Sist ned

 1. Siste zip-fil på enheten din.
 2. Åpne Kodi > Klikk på Gear-ikonet > Gå til File Manager > Dobbeltklikk Legg til kilde
 3. Gå tilbake til startskjermbildet > Klikk på tillegg.
 4. Klikk på boksikonet > Klikk på Installer fra zip-fil.
 5. Bla gjennom systemet og det første nedlastede zip-filen > Vent på varselet.
 6. Klikk Installer fra depot > Velg Griffin Repo.
 7. Klikk på videotillegg > Klikk på Uranus > Klikk på Install > Vent på varselet.

Uranus Kodi feil / ikke fungerer / problemer

Kontroller loggfeil

Her du kan installere et tillegg, har du kanskje brukt denne feilen. Denne feilen vises hvis det ikke finnes noen filer som mangler i tilleggslageret du vil installere tilleggsprogrammet fra. En annen årsak bak denne feilen er å ha en utfyllende cache eller back-end-data.

Fastsette

Du kan fikse denne feilen ved først å prøve å tømme hurtigbufferen på Kodi. Hvis cache-tømming hjelper, er depotet fint. Ellers kan prøve å bruke et annet og pålitelig depot for å installere tilleggsprogrammet. Tilleggsdatabasen vi har nevnt på bloggen vår er prøvd og testet.

Kunne ikke koble til depot

Denne feilen kan dukke opp når du er på trinnet der du skal prøve å installere fra depotet. Denne feilen vises når depotet du bruker oppdaterer.

Fastsette

Vent til depotet blir oppdatert, eller velg et annet depot for å fikse denne feilen.

Uranus Kodi Anmeldelser

Vanligvis kommer det opp anmeldelser når det er noen problemer med tillegget. Imidlertid har det ikke blitt rapportert noen problemer med dette tillegget. Derfor har vi ikke nevnt noen anmeldelser, fordi det ikke er mulig å delta i tilleggsprogrammet.

Avsluttende ord

Uranus Kodi er et fantastisk Kodi-tillegg som har erstattet Elysium ganske bra. Tillegget har noen gode funksjoner som Trakt-konto, i tillegg til bare filmer og TV-serier. Dette tillegget er rangert blant de mest populære tilleggene fordi det er en gaffel av, pleide å være veldig populært i Kodi-samfunnet. Jeg viser hvordan vi installerer Uranus Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map