Har du någonsin märkt liknande leverantörer av streaminglänkar i olika Kodi-tillägg och undrat om alla tillägg har samma värdar??

Skälet bakom dessa återkommande streaminglänkar är Kodi URL Resolver som fungerar i bakgrunden och ger dig de bästa strömningslänkarna genom att kasta bort de svaga eller oanvändbara länkar. Du kan använda URL-upplösare med den bästa Kodi VPN-appen och säkerställa en smidigare strömning. Lär dig mer om det och dess installationsförfarande genom att gå igenom den här korta handboken.

Vad är Kodi URL Resolver?

Kodi URL Resolver är ett skriptverktyg som fungerar i bakgrunden och hämtar strömningslänkar från mediahemsidorna. Det förbättrar och förbättrar strömningsupplevelsen på Kodi genom att tillhandahålla högkvalitativa och pålitliga streaminglänkar.

Nästan varje tillägg har en URL-upplösare som gör att den kan erbjuda bättre värdar för strömmande innehåll. URL-upplösare sparar tiden för tilläggsutvecklare eftersom utan det kommer utvecklarna att behöva sammanställa alla upplösare av sig själva, vilket kommer att vara en hektisk sak att göra.

Varför behöver jag URL-lösaren?

Om du vill förbättra din streamingupplevelse och bli av med länkar som inte fungerar, behöver du URL-upplösaren. Det kommer inte bara att ta bort dessa dysfunktionella länkar, utan det kommer också att ge dig pålitliga arbetslänkar genom bra källor.

Kodi URL Resolver installationssteg

 1. Börja med att ladda ner Kodi URL Resolver Zip-fil från denna URL
 2. Öppna Kodi.
 3. Klicka på tilläggsfliken från vänster-menyn.
 4. Klicka på rutaikonen ovan i det vänstra hörnet.
 5. Välj Installera från Zip-filalternativ.
 6. Bläddra till sökvägen där du laddade ner zip-filen och öppna den.
 7. ZIP-filen laddas och installeras.

Hur man uppdaterar URL-resolver i Kodi

 1. Öppna Kodi
 2. Klicka nu på Inställningar (kugghjulsikon)
 3. Klicka på Systeminställningar.
 4. Gå till expertläge
 5. Klicka på fliken Tillägg
 6. Klicka på hantera beroenden.
 7. Klicka på URL Resolver för att gå till Kodi URL Resolver inställningar och klicka på Update.

Vad är några av den populära URL-upplösaren

URL Resolver är en av de största anledningarna till att många förvar och tillägg är framgångsrika i Kodi-gemenskapen. Några av de populära URL-lösarna är:

1. SuperRepo URL Resolver

SuperRepo är ett av de mest populära förvaren på grund av dess tilläggssortiment och kvalitet på tillägg. SuperRepo har URL-upplösare integrerad med sina tillägg och det är anledningen till att dess tillägg fungerar så bra.

2. Neptune stigande URL-upplösare

Neptune Rising är bland de bästa Kodi-tillägg som använder URL Resolver Kodi för förbättrad användarupplevelse. Många Kodi-tillägg som fungerade utan URL-upplösaren kunde inte överleva i branschen.

3. Placenta URL Resolver

Placenta är verkligen den bästa gaffeln för Exodus Kodi-tillägg som fungerar med URL-upplösare som körs i sin bakgrund. Inte många gafflar är utvecklade tillräckligt bra för att fungera perfekt med sådana plugin-tjänster och verktyg.

4. TVAddons URL Resolver

TV Addons är den äldsta och den största spelaren i Kodi-gemenskapen och faktiskt den bästa tilläggsleverantören hittills. Det ger all den senaste informationen relaterad till Kodi och dess tillägg trots dess vloggar och forum. TVAddons hade dessutom ett eget förvar, med namnet ”Fusion”, som skedde av DMCA för en tid sedan.

URL-resolver-tillägg har varit ett viktigt verktyg för många Kodi-användare genom hela tiden, men när det nyligen togs bort blev användare oroliga. Men liksom andra populära Kodi-tillägg kom snart en gaffel med URL-lösare ut och tog över samhället. Det heter “ResolveURL” och det utvecklades på samma kod som för URL Resolver.

TVAdd-ons har ResolveURL lagt till i sitt arkiv och det tillhandahåller det via deras GitHub-länk.

Sista ord

Kodi URL Resolver var aldrig framträdande och populär bland många Kodi-användare eftersom den körs i bakgrunden. Användare vill bara strömma genom pålitliga och högkvalitativa streaminglänkar utan att inse det kärnverktyg som skrotar dessa länkar för dem.

URL-upplösare fick mycket uppmärksamhet när den stängdes av och användare måste möta beroendesproblem. URL-upplösare har varit huvudingrediensen i framgången för många Kodi-tillägg och utan den blev överlevnaden för dessa tillägg tvivelaktig.

Ändå fungerar URL Resolver-tillägget nu bra och dess installations-zip-fil finns på Github. Vi har kort behandlat några av de viktiga fakta som är relaterade till URL Resolver för att upplysa om dess viktiga. För dig som letar efter en Kodi URL Resolver-fix kan du välja ResolveURL Kodi-tillägg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me