Varför Kodi-användare borde oroa sig för regelnätet om neutral neutralitet

Uppdatering: Nätneutralitet ner! Jag upprepar, Net Neutrality ner!


FCC gjorde det vi alla var rädda för, de återkallade Net Neutrality för Kodi-användare, och vi vet att det är hjärtskärande. Spekulationerna om det har ökat mer intensitet och alla online-guruer har börjat hälla sina åsikter på olika forum. Åldern för gratis internet, lika stor bandbredd distribution och obegränsad tillgång är över. I ISP: s ögon är användarna inte längre lika. Det är en online social klyftan i sig.

Trots allt upprörelse som sågs online mot detta beslut föreställde sig ingen att det skulle hända. Detta har påverkat många onlinemiljöer och kodi-användare. De största offren för hela denna fiasko är de små onlineföretagen och kodiga strömningsnördar. En sak som vi vet är att det är ett allvarligt slag för Kodi-användare. Strömmande bandbredd, sekretess och säkerhet för Kodi-användare är i fara. ISP: er kommer nu att spänna bandbredd för de föredragna kunderna, medan andra lider.

Kodi-användare måste använda ett VPN för Kodi, eftersom det inte längre är ett alternativ utan snarare ett behov. Eftersom det döljer din plats och gör att du kan komma åt Kodi-strömmar med bättre bandbredd. Du kommer också att kunna komma åt de begränsade strömmarna.

Net Neutrality Kodi Trend 2017

netneutralitet kodi

Att upphäva Net Neutrality kommer att påverka Kodi-användare direkt eftersom de måste betala för att strömma online. Snabb och gratis online-strömning går ut ur ekvationen och användarnas integritet kommer att stå på spel. Internetleverantörerna kommer att kunna begränsa Kodi-användarnas åtkomst utan någon anledning alls eller överbelasta dem för att prenumerera på vissa innehållssidor. Det värsta som kan hända är att Kodi-användare kan blockeras från att komma åt strömmarna.

Röstningen för att upphäva nettoneutralitet kommer att äga rum den 14 december 2017 bland FCC: s medlemmar. Upprörelsen mot den har spridit sig över hela världen och alla netborgare har talat emot den. Men skriket har inte lyckats med att ändra kommitténs ställningstagande när det gäller att ta fram denna plan.

Det spelar ingen roll hur mycket du analyserar det, vi kan bara lista några resultat av denna plan. Den exakta intensiteten av dess förgreningar är ännu inte analyserbar. En sak som vi vet är att det inte bara kommer att påverka användare utan också de små eller tillväxtorganisationerna.

Om Pai gör ett steg mot netneutralitet skulle det finnas fyra sätt att internet kommer att förändras:

Gratis dataplaner

Bredbandsleverantörer skulle tillåta konsumenter att få åtkomst till viss innehåll utan att räkna dem mot datagränser. Till exempel får Verizon-konsumenter strömma några NFL-spel med datakostnader.

Även om gratis dataplaner verkar vara en populär idé bland låginkomstkonsumenter, eftersom de skulle få se mer av gratisinnehållet, men som den tidigare FCC-ordföranden Tom Wheeler säger argument, kommer det att göra det svårare för mindre innehållsskapare att få uppmärksamhet.

Kodi-användare är å andra sidan användare av det kostnadsfria innehållet som kan behöva möta begränsningar när det gäller att se allt innehåll som finns på Kodi. Internetföretag som Netflix och HBO kommer att betala en enorm summa pengar för snabbare internethastigheter, medan Kodi-användare måste strömma på lägre internethastigheter.

Internet Snabbfält

Bredbandsföretag kommer att kunna ge snabbare internethastigheter till företag som betalar ett högre belopp medan det kommer att bromsa internethastigheterna för företag som inte hade råd.

Det är känt som betald prioritering där videoströmmande jättar som Netflix måste betala stora pengar för att säkerställa starka nedladdningshastigheter.

Ökning av utmaningar för små företag

Att överge nätneutralitet kommer att gynna dominerande företag som Google, Verizon och Comcast. Som ett resultat har hundratals investerare och nystartade företag skrivit ett brev till Pai och rådgivit honom om de skador som hans förslag kommer att ha för branschen.

Brevet behandlar frågan att internetleverantörerna utan nätneutralitetsregel kommer att kunna välja branschens vinnare och förlorare. ISP: er föredrar då de användare som kan betala för det betalda innehållet eller dess premiumanvändare. Kodi erbjuder tillägg från tredje part som kommer att förbli under ISL: s rampljus. Resultatet skulle leda till begränsad användning av Kodi-användare.

Ny förordning för telekomföretag

Bredbandsföretag kommer inte längre att kontrolleras av FCC men det skulle kontrolleras av Federal Trade Commission FTC som inte har förtroende för att reglera telekommunikationsföretag.

Kritiker har nämnt att FTC inte har den önskade myndigheten att göra ändringar i regler, och det har inte heller kapacitet att hantera stora mängder data.

Kan en VPN komma runt Netneutralitet på Kodi?

Det är uppenbart att alla Kodi-användare just nu är upprörda över detta utvecklingsscenario. Varje användare är bekymrad över hur man går förbi nätneutralitet.

Vi har alltid rekommenderat att använda en Kodi VPN-tjänst för att skydda din integritet när du strömmar online. Vid upphävande av netneutralitet är VPN-användning inte bara en rekommendation, det kommer att bli ett behov.

Människor är oroliga; kan en VPN komma runt netneutralitet? Ja, det kan det. Användning av nätneutralitet VPN kommer att dölja din IP och därför kan din ISP inte begränsa dig längre. På det här sättet att återställa VPN för nätneutralitet är du den senaste räddaren.

Inga DNS-läckor och ingen loggning kommer att skydda användarnas integritet från din ISP och möjliggöra för Kodi-användare att strömma problemfri.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per månad

Specialerbjudande: 73% rabatt

Besök sida
Läs recension
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per månad

Specialerbjudande: 83% rabatt

Besök sida
Läs recension
Cyberghost $ 12,99 $ 2,75Per månad

83% rabatt

Besök sida
Läs recension
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per månad

35% rabatt

Besök sida
Läs recension

Hur man förbikopplar nätneutralitet med hjälp av TOR

TOR är ett peer-to-peer-nätverk som ger dig anonymitet från webbservrarna. Att använda TOR hjälper dig, om du fortfarande funderar på att en VPN kan komma runt netneutralitet, försök sedan TOR. Det kan hjälpa Kodi-användare genom att tillhandahålla p2p-tunnelanslutningar.

TOR har fortfarande några kryphål som kan visa sig vara riskabla för en användare.

Tor eller Net Neutrality VPN: er?

TOR har fördelen med att ge anonymitet bättre än VPN för nätneutralitet eftersom den ansluts via en serie parallellt anslutna tunnlar. VPN tillhandahåller dock en annan geo-server och ansluter direkt. Därför är DNS-läckor lägst. VPN har en fördel över TOR på grund av antalet servrar den har och krypteringsfunktionen.

Men om du vill stänga alla kryphål är det bästa valet att använda TOR med en VPN. Bättre kryptering, IP-anonymitet, omfattande antal servrar och integritetsskydd; allt kommer att täckas.

Kodi Net Neutrality Reddit Användares åsikter / recensioner

Hela denna trängsel har gett upphov till en stor diskussion över hela världen och Reddit har blivit ett hett diskussionsbord. Det finns människor som är för och mot denna rollback. En av användarna delade sin åsikt om denna situation:

netneutralitet

En annan användare delade en mycket legitim synvinkel:

netneutralitet reddit

Men användaren anser att implikationerna av Net Neutrality som alla förutspår inte är korrekta och att de inte har något att göra med Net Neutrality.

netto neutralitet reddit granskning

Implikationerna har ännu inte utvecklats och fram till dess har vi alla fingrarna korsade!

Slutgiltiga tankar

För närvarande har FCC ännu inte lagt fram ett förslag mot netneutralitet som skulle ta upp saken officiellt för debatt. Men trots dessa spekulationer vet ingen vad som kommer att hända när FCC föreslår ett steg mot netneutralitet.

Kodi-användare kommer faktiskt att vara på en radar när nätneutralitetsreglerna överges av FCC. Deras enda hopp är närvaron av stora internetföretag på deras sida som också hotas av de nya förordningarna som kommer att införas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map