Undrar du fortfarande om du kan se YouTube på FireStick?

Nej! De dagarna är länge borta.

Ända sedan Google och Amazon har engagerat sig i en rivalitet har saker och ting blivit ganska svåra för online-streamarna. Som ett resultat av denna fejd tog google ned YouTube-appen från Amazon Firestick-appbutiken, vilket verkligen har skadat användarnas känslor.

Varning: Använd inte någon app utan att använda vpn för eldstick.

Kan jag titta på YouTube på FireStick?

Google och Amazon kommer ansikte mot ansikte var avsedda att hända och just förra året blev rivaliteten bitter när Google började ta bort sina applikationer från Amazon-butiken som YouTube-appen själv.

Amazons vägran att sälja Googles produkter och presentera Amazon Prime Video som Chromecast-app verkar vara den verkliga anledningen bakom denna fejd mellan branschens tyranner.

Amazon skär ingen tvekan genom marknaden som en skarp dolk och detta skadade Googles existens och intäkter. Amazons marknadsandel började växa medan Google-användare började sjunka.

Dessa problem orsakade Google att ta några stora steg och det är därför Google började motverka strategin från Amazon. Google gjorde några improvisationer till sina Shopping-åtgärder för att skaka Amazon-butikerna. För det andra improviserade det sina kartor, vilket möjliggör för spel- och apputvecklare att förbättra sina applikationsfunktioner genom att integrera Google maps.

Framför allt var det stora slaget att ta bort apparna som ägs av Google från Amazon-butiken och jag kallar detta drag ett stort slag eftersom det har skakat Amazon-användare som föredrog YouTube för att titta på videor utan jailbreak.

Vanliga frågor för YouTube på Fire TV

Här är några av de vanligaste frågorna från FireStick och FireTV-användare:

Vilka enheter kan du titta på YouTube TV på

YouTube-TV kan ses på datorer, mobila enheter, surfplattor och smarta TV-apparater. Här är en specifik uppdelning av alla enheter på vilka YouTube TV kan nås:

 1. Chromecast
 2. iPhone och iPad
 3. Smarta telefoner (Android-mobiler) och surfplattor
 4. Android TV
 5. AirPlay för Apple TV
 6. Xbox
 7. Samsung Smart TV
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Kan jag kasta till FireStick

Ja, du kan enkelt kasta YouTube på FireStick de begränsningar som implementeras av Google. Men casting av YouTube på FireStick är inte längre, som det brukade vara för när Google tog bort YouTube från Amazon-butiken, introducerades Silk-webbläsaren som ett alternativt verktyg för att casta YouTube på FireStick.

Det bästa är att casting av YouTube på FireStick från alla iPhone- eller Android-enheter nu har blivit enklare.

Varför tog Google bort YouTube-appen från Amazon app store

Google tog bort YouTube-appen från Amazon-appbutiken eftersom Amazon vägrade sitt erbjudande om att presentera Amazon Prime Video som en Chromecast-app. Amazon vägrade också att förlänga försäljningen av Google-produkter, vilket ökade denna fejd mer.

Som en hämndsförflyttning tog Google bort sin videoströmningsapp från Amazon app store och lämnade tusentals användare utan uppmärksamhet.

Amazons affärsmodell fungerar inte som Google ville, kanske det är därför dessa två industrigiganter inte kunde hitta en gemensam grund. Amazon lanserade Apple TV-appen genom att hålla fast vid sin affärsmodell att den bara skulle sälja en begränsad mängd. Amazon ger ingen speciell fördel för någon.

Hur man installerar YouTube TV på Amazon FireStick

 1. Anslut din FireStick-enhet till din TV.
 2. Gå till menyn “Inställningar”.
 3. Klicka på ‘Enhet’.youtube på eldstick och eld-tv
 4. Klicka på “Utvecklaralternativ”.hur man installerar YouTube på firestick
 5. Slå på “appar från okända källor”.hur man tittar på YouTube på brand-tv
 6. Ladda ner nu “Downloader” -appen genom att gå till sökmenyn och söka efter “Downloader”. När du har laddat ner appen installerar du den.hur man får YouTube på amazon firestick
 7. Om du har någon YouTube-appversion installerad på din FireStick redan på din enhet, avinstallera den.
 8. Öppna Downloader-appen och skriv denna URL-adress: https://smartyoutubetv.github.io i adressfältet > Klicka på Gå.youtube på firestick fungerar inte fel
 9. När appen har laddats ner, gå till nedladdningar och öppna den nedladdade länken > Klicka på “Stabil version” > Vänta tills filen laddas ner.smart youtube github io
 10. När nedladdningen är klar klickar du på Installera > När systemet ber om tillstånd att installera appen klickar du på Installera.smart YouTube-tv på eldstick
 11. Klicka på Öppna när installationen är klar.youtube på firestick nedladdning
 12. Där har du nedladdat YouTube-appen på din FireStick eller FireTV (vilken enhet du använder).

Vad du ska göra När jag har installerat YouTube TV Fire Stick

När du har installerat YouTube-appen på FireStick måste du konfigurera den för bättre funktionalitet. Följ dessa steg för att konfigurera YouTube-appen på FireStick snabbt:

Öppna YouTube-appen. Du kommer att se fyra olika alternativ:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV och andra
 4. 4K: Alt-version

Välj från tillgängliga alternativ 720p.

youtube version 4k på firestick

 1. Nu måste du installera Crosswalk Project Service. Om du inte har installerat den här tjänsten redan kan du se detta fel:crosswalk-projektservice hittades inte
 2. Klicka på Get Crosswalk > Klicka på Installera.xwalkcorelibrary
 3. När appen är installerad klickar du på Klar.
 4. Nu kan du enkelt använda YouTube-appen på din FireStick och FireTV-enhet.

Bästa / enklaste sättet att titta på YouTube TV på FireStick

Om jag var en naysayer skulle jag ha rekommenderat dig att hoppa över YouTube TV och bara bläddra på YouTube online och titta på videor.

Men varför vara en pessimist när det finns ett hack i fickan!

Om installationsproceduren som beskrivs ovan verkar vara komplex för dig kan du prova det bästa och enklaste sättet att titta på YouTube på FireStick, som är via Mozilla Firefox och med en VPN på Firestick.

Det stämmer!

Mozilla lanserade nyligen en uppdaterad version av Firefox på FireStick, som har förmågan att underlätta för FireStick-användare att komma åt YouTube TV. Denna version av Mozilla Firefox kan laddas ner och installeras direkt från Amazon app store utan problem.

I denna version av Mozilla Firefox finns det ett dedikerat bokmärke som låter användare gå till YouTube genom att helt enkelt klicka på det. Denna funktion har verkligen underlättat livet för Amazon FireStick-användare och YouTube-älskare.

Är det inte så lätt?

Slutsats

I sådana rivaliteter står slutanvändarna av tjänsterna för den ultimata förlusten. Inga justeringar eller lösningar skulle ha begärt om dessa två jättar inte skulle ha gått så långt mot varandra. Nu måste användare lita på att ladda ner APK-filerna för installation av YouTube TV.

Google skulle ha trott att att dra bort YouTube TV från app-butiken skulle avskräcka Amazon-användare men en sak som Google glömde är att binge watchers och online streamers alltid hittar ett hack för allt som kodi på eldsten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me