Lurer du fortsatt på om du kunne se YouTube på FireStick?

Nei! De dagene er for lengst borte.

Helt siden Google og Amazon har blitt involvert i en rivalisering, har hun blitt ganske vanskelig for online streamere. Som et resultat av denne feiden, tok google ned YouTube-apper fra Amazon Firestick-appbutikken, noe som virkelig har skadet brukere fra brukere.

Varsel: Ikke bruk noen app uten å bruke vpn til ildsted.

Kan jeg se YouTube på FireStick?

Google og Amazon kan komme til å svare, og bare i fjor ble rivaliserende bitter da Google startet å trekke av applikasjoner som er fra Amazon-butikken som YouTube-apper selv.

Amazons avslag på å velge Googles produkter og presentere Amazon Prime Video som Chromecast-app ser ut til å være den virkelige årsaken som ble lagt bak denne feiden mellom bransjens tyranner..

Amazon-kutter uten tvil utvalg som en skarp dolk, og dette skadet Googles eksistens og inntekter. Amazons markedsandel begynte å vokse mens bruker av Google begynte å slippe.

Disse bekymringsfulle provoserte Google for å ta noen butikk, og det er grunn til å begynne på Google til å motvirke strategien til Amazon. Google har gjort noen improvisasjoner til Shopping-handlingene sine for å rute Amazonas nettbutikker. For å improvisere det andre kartet, slik at spill og apputviklere kan bruke applikasjonsfunksjonene sine ved å integrere Google maps.

Over det hele var det største slaget til å se appene som Google fra Amazon-butikken, og jeg kalder dette trekket og stort slagg for det har rystet Amazon-brukerne som forutslo YouTube for å se videoer uten jailbreak.

Ofte stilte spørsmål for YouTube på Fire TV

Hennes er noen av de mest stilte spørsmålene fra FireStick og FireTV-brukere:

Hvilke enheter kan du se på YouTube TV på

YouTube TV kan se på datamaskiner, mobile enheter, nettbrett og smart-TV-er. Hennes er en spesifikk oversikt over alle enhetene som YouTube TV kan nå på:

 1. Chrome
 2. iPhone og iPad
 3. Smarttelefoner (Android-mobiler) og nettbrett
 4. Android TV
 5. AirPlay for Apple TV
 6. Xbox
 7. Samsung Smart TV
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Kan jeg kaste til FireStick

Ja, du kan enkelt kaste YouTube på FireStick begrensningene som er implementert av Google. Casting YouTube på FireStick er ikke lenger, slik at det ikke kan brukes siden Google fjernes fra Amazon-butikken, ble Silke-nettlesere introdusert som et alternativt verktøy for å avgjøre YouTube på FireStick.

Det er den beste som støper YouTube på FireStick fra en hvilken som helst iPhone eller Android-enhet som nå har blitt enklere.

Hvorfor fjernet Google YouTube-appen fra Amazon app store

Google fjernet YouTube-apper fra Amazon-appbutikker fordi Amazon ikke får tilbud om å presentere Amazon Prime Video som en Chromecast-app. Amazon nektet også å utvide salget av Google-produkter, noe som noe mer synes.

Som et gjengjeldelsestrekk fjernet Google sin videostreaming-app fra Amazon app store, og etter mange tusenvis av brukere som inviterer.

Amazons forretningsmodell fungerer ikke som Google, kanskje det er derfor disse til bransjegigantene som ikke kan finne en felles grunn. Amazon lanserer Apple TV-apper for å holde fast ved sin forretningsmodell om å bare ville selge og begrense antall. Amazon gir ingen spesiell fordel for noen.

Hvordan installere YouTube TV på Amazon FireStick

 1. Koble FireStick-enhet til TV-en.
 2. Gå til ‘Innstillinger’ -menyen.
 3. Klikk på ‘Enhet’.youtube på ildsted og brann-tv
 4. Klikk på ‘Utvikleralternativer’.hvordan du installerer YouTube på ildstedet
 5. Slå på “apper fra ukjente kilder”.hvordan se YouTube på brann-tv
 6. Sist lastet ned “Downloader” -appen ved å gå til søkemenyen og søke etter “Downloader”. Når du har lastet ned appen, installerer du den.hvordan få YouTube på amazon firestick
 7. Hvis du allerede har en installasjon av YouTube-apper på FireStick på enheten din, avinstaller den.
 8. Åpne Downloader-appen og skriv denne URL-adressene: https://smartyoutubetv.github.io i adressefeltet > Klikk på Gå.youtube på stedet ikke fungerer feil
 9. Når appen er lastet ned, kan du gå til Nedlastinger og den nye nedlastede lenken > Klikk på ‘Stabil versjon’ > Vent til filen varer ned.smart youtube github io
 10. Når nedlastingen er fullført, klikker du Installere > Når systemet skal brukes til å installere apper, klikk på Installere.smart YouTube-tv på ildsted
 11. Klikk på Åpne når installasjonen er fullført.youtube på firestick nedlasting
 12. Der har du YouTube-appen lastet ned på FireStick eller FireTV (Uansett hvor enhet du bruker).

Hva gjør jeg når jeg har installert YouTube TV Fire Stick

Når du har installert YouTube-apper i FireStick, må du konfigurere den for bedre funksjonalitet. Følg disse trinnene for å konfigurere YouTube-apper på FireStick raskt:

Åpne YouTube-appen. Du vil se ild forskjellige alternativer:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV og andre
 4. 4K: Alt versjon

Velg fra de tilgjengelige alternativene 720p.

youtube versjon 4k på ildsted

 1. Nå må du installere Crosswalk Project Service. Hvis du ikke har installert denne tjenesten allerede, kan du se denne feilen:crosswalk-prosjekttjeneste ikke funnet
 2. Klikk på Få Crosswalk > Klikk på installasjonsprogrammet.xwalkcorelibrary
 3. Når det er installert, klikker du på Ferdig.
 4. Nå kan du enkelt bruke YouTube-apper på FireStick og FireTV-enheten.

Den beste / enkle måten å se på YouTube TV på FireStick

Hvis jeg var en naysayer ville jeg anbefale deg å hoppe over YouTube TV og bare se gjennom YouTube online og se videoer.

Menn hvorfor være en pessimist når det er et hack i lommen!

Hvis installasjonsprosedyrer utdypet ovenfor ser ut til å være komplekse for deg, kan du prøve det beste og enkle programmet til å se YouTube på FireStick, som gjennom Mozilla Firefox og med VPN i Firestick.

Det er riktig!

Mozilla lanserte nylig en oppdatert versjon av Firefox på FireStick, som har muligheter for å gi FireStick-brukere tilgang til YouTube TV. Denne versjonen av Mozilla Firefox kan lastes ned og installeres direkte fra Amazon app store uten problemer.

Dette versjonen av Mozilla Firefox er det og dedikert bokmerke som brukeren går til YouTube ved å klikke på det. Denne funksjonen har virkelig lettet liv til Amazon FireStick-brukere og YouTube-elskere.

Er det ikke så enkelt?

Konklusjon

Jeg bilder rivaliseringer får sluttbrukerne av tjenestene det endelige tapet. Ingen justeringer eller midlertidige løsninger ville blitt bedt om disse til gigantene som ikke ville ha gjort så langt mot hverandre. Nå må brukere stole på å laste ned APK-filene for installasjon av YouTube TV.

Google ville trodd på å trekke gjennom YouTube TV fra app-butikken ville fraråde Amazon-brukere, menn som ting som Google glemte at det er overstige seere og online strømmer alltid finner et hack for alt som er kodet på ildstedet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me