13 нових Коди додатака за верзије Леиа и Криптон (такође ради на Фирестицк-у)

Једна ствар која држи Коди испред осталих онлајн стреаминг платформи је разноликост његових додатака. Коди додаци су различитих врста, који корисницима омогућавају да струју скоро све на њему. Међутим, проблем са којим се суочавају многи корисници је тај што неки додаци Коди-ју који су некада функционисали сјајно, почињу да руше или искачу грешке. Ово подстиче кориснике да потраже нешто боље и они непрестано бораве на локацији у потрази за новим Коди додацима.


Не брините више; издвојили смо неке од најбољих нових додатака Коди за вас како се не бисте суочили са гомилом прегледавања више веб локација.

Коди додаци су различитих врста и природе. Под врстама, мислим да могу бити за стриминг филмова, ТВ емисија, ТВ уживо, музику, документарне филмове итд., Или могу бити додаци за одржавање и подршку.

Једна ствар коју овдје треба схватити је да мислим на неслужбене додатке Коди-а који су слободни за употребу. Инсталирање или коришћење таквих додатака сматра се незаконитим у многим регионима, зато вам препоручујем да користите стриминг ВПН.

13 најновијих додатака Коди за 2019. годину

1. Фладнаг

Фладнаг Коди додатак је посластица за све кориснике Коди који воле стреаминг ТВ емисије. ИТ има разне ТВ емисије из целог света и све су то организоване у различите категорије. Ове су категорије у тренду, ТМДБ најбоље оцијењене, Акција и авантура, Популарне емисије итд.

фладнаг филмова коди аддон

Овај додатак можете преузети и инсталирати из Т2К спремишта, које се недавно пребацило на нови домен. Особно сам испробао овај додатак и нисам се суочио ни са једном грешком приликом инсталирања. Додатак се инсталира на мање од једног минута и ради глатко, без икаквих заостајања или рушења.

2. Направите ради поправке Коди Аддон

Ако сте чест корисник Коди-а који не воли тражити исправке и ствари путем интернета док мрзите прегледавање, онда је овај додатак за вас. ДИИ Фик Коди додатак јединствен је Коди додатак који нуди решења за уобичајене проблеме живота, као што су башта, поправка електронике, кућни љубимци, поправка аутомобила итд. ДИИ Фик Коди додатак доступан је у спремнику Буттер Фингерс.

Дии-Фик-Коди-Аддон-Репо

Имајући овај додатак олакшат ће вам живот јер ћете на једном мјесту имати водич за рјешавање својих нормалних животних проблема. Такве ствари више нећете морати да тражите преко интернета или ИоуТубеа; једноставно можете да користите овај додатак за помоћ. Можемо рећи да Коди не само да побољшава стреаминг путем интернета већ и пружа свакодневницу у нашем свакодневном животу.

3. Модус Операнди

Модус Операнди је потпуно нов додатак за Коди спорт који нуди опције стриминга за рвање, борбене спортове, кошарку и тркачке догађаје. Овај додатак Коди могао би бити нови подухват у индустрији, али сигурно има пуно потенцијала.

МОДУС-ОПЕРАНДИ-нови-Коди-Аддон

Корисници могу испробати линкове за стриминг који су предвиђени за њихов жељени спортски догађај, јер пружа бројне линкове за стреаминг за један догађај. Ако било која од пружених веза за стриминг не ради, корисници могу да користе функцију претраге за проналажење нових веза. Преузмите и инсталирајте додатак Модус Операнди Коди из иТзМе Репоситори.

4. Серен Коди додатак

Серен је један од најбољих Коди додатака за све стреаминг штреберке који имају Реал Дебрид или Тракт налог. Невероватни додатак Коди који има на располагању све најновије филмове док снима везе кроз бујице.

Овај додатак доступан је у складишту Ник капија и можете га лако преузети и инсталирати одатле. Можете да погледате наш водич „Како инсталирати Серен Коди Аддон“ да бисте сазнали више о овом додатку.

серен нев коди аддон

5. ВатцхНикТоонс2

ВатцхНикТоонс2 је нови Коди додатак који садржи све најновије филмове, ТВ емисије, цртане филмове, аниме садржаје и још много тога. Овај додатак садржи наслове садржаја који су добро категорисани у различите одјељке.

никтоонс коди аддон

Сучеље овог додатка је прилично једноставно, а сам додатак је врло малих димензија. Због тога инсталирање и коришћење овог додатка уопште није гњаважа. Овај додатак је доступан у Доко Репозиторијуму.

6. Веном

Веном је нова вилица за легендарни додатак Екодус Коди који има сличан изглед али побољшани квалитет. Има боље и ажуриране сцрапперс који пружају боље везе за стриминг. Раније смо видели бројне Екодус вилице на индустрији, али нису сви имали потенцијал да пруже квалитетно искуство.

отров нови коди аддон

С друге стране, Веном је одличан форк који прилично добро функционише и не пружа прекинуте линкове за стриминг. Можете преузети и инсталирати додатак Веном Коди из свог наменског складишта Веном.

7. 13 Кловнови

13 Кловнови Коди додаци су сви за Коди додатак за ИПТВ, филмове, ТВ емисије, ИоуТубе видео снимке, спорт итд. 13 кловнова је ТВА недавно покренула и вратила се са новим доменом, али бољим скенерима и струјама. 13 кловнова има Цивитас Сцраперс, који су нови пакет ако су сцрапперс, далеко бољи од старих ламбда сцрапперс.

13-кловнови-коди

То је заправо додатак Екодус Редук Коди додатка, али лично сам га испробао и схватио да је боље. Има функцију претраживача која омогућава корисницима да траже своје омиљене наслове садржаја који нису присутни у његовој библиотеци. Додатак је доступан за преузимање и инсталирање у складишту од 13 кловнова.

8. Превелики

Још једна вилица Екодус Коди, објављена са неким ажурирањима и подешавањима за побољшање искуства. Добар је додатак за Коди за пренос филмова и ТВ емисија, а има и неколико корисних Коди алата.

овереаси коди аддон

Овај додатак је доступан у спремишту Еггман.

9. Коди МУЗИЦ

Коди Музиц је нови додатак за Коди музику који пружа све најновије музичке токове доступне преко ИоуТубе-а. Сцрапперс у додатку Коди Музиц повлачи линкове за стреаминг са ИоуТубе-а, омогућавајући корисницима да претражују и играју се једним кликом. И не само то, корисници такође могу да гледају најновије музичке спотове и концерте.

музиц коди аддон

Интерфејс овог новог Коди додатка је врло добро организован у различите категорије попут музикалија и свира уживо, радио концерте, документарне филмове итд. Можете преузети и инсталирати овај невероватни Коди додатак са Репозиториј маслаца за прсте.

10. КОДЗИ

Кодзи је потпуно нов и јединствен додатак за Коди услужни програм који никада не бисте ни замислили. Развијен је на такав начин да корисници више неће морати да пролазе кроз све дуготрајне кораке инсталирања складишта. Кодзи омогућава корисницима да једноставно унесу УРЛ везу извора извора у спремишту и она ће повући и инсталирати само спремиште. Значи, корисници се сада могу опустити и инсталирати било које Коди репозиториј без придржавања било ког упутства.

кодзи нови коди аддон

Уз додатак Кодзи, корисници више неће морати да гужвају свог фајл менаџера јер је овај додатак крајња уштеда времена и напора. Овај додатак можете лако да инсталирате са МрКодз репозиториј.

11. Темпест

Доста свих вилица додатка Екодус Коди, ова једна од вилица популарног додатка Цовенант Коди која је и сама била вилица Екодуса. Овај фијаско форки преко вилица једноставно не долази до краја, а најбоље је што су вилице развијене боље од својих претходника.

темпест-коди-додатак

Темпест додатак Коди је потпуно нова вилица додатка Цовенант Коди, али с бољим стругалицама и висококвалитетним везама за стриминг до 4К квалитета. Међутим, интерфејс је сличан додатку Цовенант Коди. Лично сам испробао овај додатак и верујте ми да делује невероватно добро. Овај додатак можете испробати тако што ћете га преузети и инсталирати са њега Темпест Репоситори.

12. Грид Ирон Легендс

Да ли сте љубитељ америчког фудбала? Ако је одговор да, онда је овај додатак сигурно посластица за вас. Грид Ирон Легендс је наменски додатак Коди за највећи амерички спорт јер можете да преносите мечеве уживо, репризе, документарне филмове и још много тога.

гридирон коди аддон

И не само то, можете преносити и друге дивизије Цоллеге Фоотбалл-а. Овај додатак Коди доступан је на Репозиториј планете Универзума.

13. Судбина

Дестини је додатак за Коди који пружа стреамове за готово све што корисник жели да гледа на Коди-ју. Корисници могу гледати филмове, ТВ емисије, дечји садржај, спортове уживо и још много тога кроз овај додатак. Још једна сјајна ствар око додатка Дестини Коди је да је ажуриран Ацестреам, који омогућава корисницима да уживају у забави уз квалитетну везу за стриминг..

Дестини-Аддон-Коди аддон

Једна од највећих нових функција коју ћете пронаћи у додатку Дестини Коди је Торрент стреаминг, који ради без потребе за неким проки-ом или ВПН-ом. Овај додатак је доступан у Еггман Репоситори и можете да га преузмете и инсталирате одатле.

Закључак

Нови додаци Коди-ја излазе из дана у дан јер се Коди заједница развија великом брзином. Корисници воле да испробају нешто боље и ново што би могло да побољша њихово искуство или што би им могло пружити бољу забаву. Међутим, једна ствар коју овде треба схватити је да се нови Коди додаци ослобађају, али са друге стране, многи Коди додаци умиру с времена на време. Ови новоотстављени додаци Коди заузимају место оних палих Коди додатака и циклус се наставља.

Коди додаци који се спомињу у овом водичу су сви неслужбени додаци за Коди. Ове Коди нове додатке могу се бесплатно инсталирати и преносити и таква врста стриминга се у многим регионима сматра незаконитом. Због тога вам препоручујем да одаберете поуздан ВПН за Коди који би вам могао помоћи у заобилажењу гео ограничења и помоћи у одржавању анонимности.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map