Коди репозиторији су збирка канала која својим корисницима фасцинира сате забаве и онлајн стриминга. Неке од најбољих Коди-ових складишта могу садржавати велику базу података, док се друге могу састојати од једног или два канала.

Постоје одређена спремишта која су ограничена у одређеном, а која могу од вас захтевати да користите плаћени ВПН на Коди-у или чак и најбољи бесплатни ВПН за Коди. Прочитајте да бисте прегледали нашу листу најбољих Коди-ових складишта!

Најбоља Коди репозиторија су она која не садрже само велику базу канала, већ и оне који имају велику популарност код Коди корисника..

10 најновијих рекордера Коди – Ажурирано априла 2020

1. Коди Исраел Репозиторијкоди исраел топ коди репозиториј

Коди Исраел је велика библиотека у којој можете пронаћи све популарне и најбоље Кодијеве додатке за стриминг филмова, ТВ емисија, цртаних филмова, анимеа, спорта уживо, вести, ИПТВ, музику, садржај за одрасле и још много тога. Неки од најбољих Коди додатака доступних у складишту Коди Исраел су Екодус, Цовенант, Посеидон, Ливе Хуб, Кицк-офф, Гурзил, Спортс Ворлд, Инцурсион, иПлаиер ВВВ, ИПТВ Бонанза, Кидс Тубе, Кисс Аниме, УСТВнов, ДеатхСтар, ФиреЦат итд.

Коди Исраел је недавно пао, али убрзо се вратио са новом УРЛ адресом и сада функционише одлично. Садржи све додатке до данас, а још неколико сјајних додатака је додато у његову библиотеку.

2. Маверицк репозиториј за Кодимаверицк коди репозиториј

Маверицк спремиште углавном угошћује сопствени додатак Маверицк Коди који корисницима омогућава пребацивање филмова и ТВ емисија. Међутим, она има и нека друга популарна имена попут Јокер Спортс, додатак Чаробни змај Коди итд. Маверицк репо тестирали су и препоручили многи корисници широм света.

3. Сва Коди репозиторија Еиез Он Меалл еиез на мене коди репозиторијум

Све складиште Еиез он Ме постало је популарно због додатка Алл Еиез он ме Коди који омогућава стриминг за ТВ уживо, ТВ емисије, филмове, документарне филмове, дечји садржај, музику, спорт и још много тога. Поред овог, ово складиште садржи и неке од најбољих Коди додатака попут Индиго, Генесис Реборн, ФилмОН, УКТВ Плаи, ИоуТубе, Диснеи јуниор итд..

4. Коди БаеКоди бае репозиториј 2018

Репозиториј КодиБае зарадио је слатко место у Коди индустрији убрзо након објављивања због својих главних Коди додатака у којима се налази. Има ограничену количину Коди додатака у својој библиотеци, али сви су они сјајни Коди додаци које многи корисници воле да користе попут Ултимате ИПТВ, ПримеВире, 9Аниме, Спортие, Спортс365, цЦлоуд ТВ итд..

Коди Бае спремиште непрестано ажурира своје додатке, што га чини поузданим спремиштем.

5. Надређено складиште Кодинајбољи надмоћ коди репо

Супремаци Коди репозиториј почео је да угоштава сопствени додатак, али је постепено постао дом неких сјајних Коди додатака. Супремеци Коди репозиториј има неке од најбољих Коди додатака попут Плане ММА, СпортсДевил, Нигхт Террорс, Аспис, Атриок итд. Који омогућавају корисницима да гледају филмове, Спортс, ИПТВ и још много тога.

6. Једноставно Цаз Репо Једноставно Цаз-коди-репозиториј

Неколико месеци од његовог представљања, Симпли Цаз Репо је олујом заузео свет Коди-ја. Разлог због којег је једноставно Цаз Репо постао најбоље Коди репозиториј је због његове колекције великих канала које широко користе Коди корисници. На пример, у његовом складишту можете пронаћи Екодус, Цаставаи, СпортсДевил и друге најбоље додатке.

7. ДК-КСБМЦ репозиторијДК_КСБМЦ

ДК-КСБМЦ Репозиториј је сјајно ново складиште које садржи различите додатке на којима је језик искористио. Можете да приступите додацима који садрже садржај различитих језика као што су енглески, тајландски, индијски, кантонски итд. Ови додаци су такође ретко, али сигурно су забавни. Ти додаци укључују анимего, анимехере, АсианХоррор, бхаратмовиес, цартоонго, Дкевентс, ДрамаЦрази, Драма Го, Филипино Он Деманд в3, видицс итд..

8. Зомбоидед репозиториј Зомбоидед коди репозиториј

Зомбоидед Репоситори такође је недавно додат у ново Коди репозиториј који има јединствен, али користан канал који је вредно инсталирати. ОпенВПН Коди менаџер се налази у овом Коди репозиторијуму где пружа платформу за Коди кориснике да инсталирају ВПН услугу на свом Коди софтверу где могу са лакоћом да користе илегалне додатке.

9. Перфлик ТВПерфлик ТВ Коди Репозиториј

Перфлик ТВ је такође ново складиште Коди које садржи само видео канале. Ово складиште не би имало шта да приказује уживо, али оно забавља своје кориснике најбољим спотовима широм света са боксерске арене, паранормалним активностима, круговима комедије и ИоуТубе-ом.

10. Спремиште мјехурића стрим мехурима Аддон на коди

Бубблес Репоситори је ново складиште Коди-ја у граду које може заменити Екодус. Одржава телевизијске емисије и филмове, а нуди неколико листа програмских канала за Коди софтвер и кутије.

6 старих и најбољих складишта Кодија

1. Супер РепоНајбоље Коди репозиторије

Не постоји Коди-ово складиште које би могло надмашити ненадмашни Супер Репо. То је највеће светско складиште Коди са преко 3.000 канала. Од спорта уживо до филмова, играња игара до гледања цртаних филмова, Супер Репо има све. Потребни су Коди фанатици преко 6 месеци да сурфају свим њеним каналима и остану збуњени.

2. Нообс анд НердсНообс анд Нердс коди репозиториј

Нообс анд Нердс је најбоље складиште за Коди после Супер Репо-а које ће вам засигурно осмехнути лице уз мноштво канала. То је стабилно складиште, иако је недавно из непознатих разлога променило свој УРЛ, али то не мења чињеницу да је комплетан пакет за забаву за вашу породицу. Репозиториј такође садржи неке канале за децу на којима би могли уживати у својим омиљеним емисијама.

3. Коди службено складиштеКоди складиште додатака

Коди има своје службено складиште које се може пронаћи у Коди-ју и може се лако преузети. Пошто је то службено складиште, можда нећете наћи ниједан канал који би преносио филмове или ТВ емисије. Међутим, ипак приказује велику базу података о каналима на мрежи где можете гледати вести, спортове уживо, играти игрице, слушати музику и многе сјајне ствари за провод квалитетног времена.

4. Басс Фок РепоситориБасс Фок Коди репозиториј

Басс Фок Репозиториј ће вам омогућити приступ каналима на којима можете лако да преносите филмове и ТВ емисије. Својим корисницима такође нуди струјање живих спортова које многи популарни канали не би успели да пруже. Без сумње је једно од најбољих Кодијевих складишта за породичну забаву.

5. Гение ТВ репозиторијГение Талк ТВ Коди Репозиториј

Гение ТВ постоји већ неколико година, али то су често чули чак и неки озбиљни Коди фанови. О овом Коди-овом складишту вреди испричати због својих канала који нуде ТВ емисије, филмове, документарне филмове и још много тога.

6. К3л3вра РепозиторијК3л3вра коди репозиториј

Ово складиште можда има најмању базу података међу најбољим пописима Коди-ових спремишта, али је и најефикасније. Садржи неке од најкласичнијих канала на које вреди угасити светла. Точи филмове, ТВ емисије и спорт.

Преузимање Коди Репозиторија Зип датотека

Везе за Коди спремишта зип датотека су наведене у наставку:

 • Супер Репо веза за преузимање: хттп://срп.ну
 • Нообс анд Нердс Линк за преузимање: Преузмите Зип датотеку
 • Линк за преузимање репозиторија Ксунити Талк: хттп://бит.ли/2з2квуГ
 • Данди Медиа Линк за преузимање: Хттп://бит.ли/2кА4ЈОу
 • Басс Фок: хттп://бит.ли/2виМЗВу
 • Гение ТВ Линк за преузимање: хттп://гениетв.цо.ук/репо/
 • Линк за преузимање спремишта К3л3вра: хттп://бит.ли/2кдЗКСКв
 • Коди Типс Репоситори Линк за преузимање: хттп://репо.кодитипс.цом/
 • Добра Феллас Репозиторија Линк за преузимање: хттп://бит.ли/2дРЈк9Д
 • Арес: Преузмите Зип датотеку
 • Једноставно преузимање Цаз Репозиторија веза: Преузмите Зип датотеку
 • Зомбоидед: хттп://бит.ли/2цзмХФу
 • Мерлин Линк за преузимање: хттп://бит.ли/2з2ОХА9
 • Перфлик ТВ Линк за преузимање: хттп://перфлик.16мб.цом/репо/
 • Линк за преузимање мехурића: хттпс://бубблес4коди.цом/

Да замотавам ствари

Лакше је пронаћи најбоља Коди-ова спремишта из овог дела чланка где смо прегледали сва главна Коди-ова спремишта и ручно одабрали најбоља од њих. Због недавног напада на Коди-ју, нема гаранције да ће та складишта радити у будућности. Неке од најбољих Коди-ових складишта мистериозно су нестале у последњих неколико недеља, а нема чињеница да би се могло следити још.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me