22 најбољих Коди чаробњака из априла 2020. године са радним везама за преузимање

Зашто трчати за најбољим коди додацима и најбољим програмима коди-ја, један за другим, када за то можете имати најбољег чаробњака за коди? Повезали смо неке од њих најбољи Коди чаробњаци 2020 за кориснике у односу на најчешће коришћене платформе. Погледајте их и не заборавите да их испробате користећи најбољи ВПН за Коди.


Без ограничења је најбољи Коди чаробњак за април 2020. Према резултатима анкете КодиВПН

најбољи коди чаробњак за фебруар 2018

Најбољи Коди чаробњаци из априла 2020. године *** Радна листа ***

 1. СпинзТВ Визард
 2. Ман Цаве Визард
 3. Чаробњак без ограничења
 4. СтреамХуб Визард
 5. Гоодфеллас Визард
 6. Смасх Визард
 7. Ецхо Визард
 8. Бреттус Визард
 9. ЦелларДоорТВ Визард
 10. Дурек Визард

1) Чаробњак СпинзТВ-а

најбољи коди чаробњаци

Линк за скидање: Чаробњак СпинзТВ можете преузети овде.

СпинзТВ Визард има све своје мреже под једним кровом као што су СпинзТВ Премиум Лите, Харднок, 4кидс, СпинзФлик итд. СпинзТВ је несумњиво чаробњак који се препоручује, као и његови додаци за спинз. Има неке додатне функције као што су АПК, емулатори, игре итд.

Можете преузети СпинзТВ преко сопственог спремишта. Међутим, имајте на уму да ово није службени чаробњак и зато морате размислити о употреби Коди ВПН услуге. У случају да тражите бесплатно решење за деблокирање токова, користите ВПН за Коди фрее и будите заштићени и стримујте без икаквих ограничења.

2) Чаробњак човека

Чаробњак човекове пећине коди

Линк за скидање: Преузми чаробњака Ман Цаве

Чаробњак из пећине Ман сматра се једним од најбољих Коди чаробњака. То је чаробњак за програме и нуди мноштво функција као што су израде, алати итд. Упркос свим овим карактеристикама, обично се назива Коди особа за одржавање (Погледајте наше детаљне алате за одржавање коди на попису). Разлог је његова изванредна употреба за брисање предмеморије и сличица, истовремено стварање резервних копија итд.

Ман Цаве Визард је нешто што сваки Коди геек спомиње да чува у својој библиотеци. Такође се може назвати и једним од најбољих Коди чаробњака 2018.

3) Чаробњак без ограничења

Нема ограничења коди чаробњака

Кликните овде да бисте преузели чаробњака без ограничења.

Ако сте тражили најбоље Коди чаробњаке 2018, како бисте могли пропустити чаробњака Но Лимитс. Но Лимитс Магиц Визард има атрактиван интерфејс који је такође врло брз у испуњавању команди. Сви ови чаробњаци који долазе уз њега су потпуно ажурирани и поуздани. Има категорије за свакога и све, било да се ради о филмовима, ТВ емисијама или чак садржајима за одрасле, чаробњак Но Лимитс има све.

4) СтреамХуб Виз

Стреамхуб коди чаробњак

Преузмите СтреамХуб Виз кликом на овај линк.

СтреамХуб Виз је међу најбољим Коди чаробњацима. Оно што га чини одличним чаробњаком је широк спектар програмских категорија. Наћи ћете коди додатке за спорт, емисије уживо, филмове и дечје емисије итд. Има сјајне скинове такође са упечатљивим интерфејсом.

Не пропустите најбоље Коди чаробњаке 17.6.

5) Чаробњак ГоодФеллас

Гоодфеллас коди чаробњак

Најновију верзију ГоодФеллас-а можете преузети и инсталирати са овог линка.

Гоодфеллас Коди Визард могао би бити мало тежак, али не успорава систем. У себи има неке од најпопуларнијих додатака. Можете имати све програме за спорт, ИПТВ и филмове итд. ГоодФеллас је међу најпопуларнијим Коди Визардс-има.

6) Чаробњак за смасх

Смасх коди чаробњака

Преузмите га одавде.

Смасх Визард је добио све, додатке, алате за одржавање, коже, састављања и још много тога. У својој библиотеци има неколико познатих грађевина попут Скиллар, Цолоссус, Хоризон, Роллинг Стеел итд.

Чаробњак Смасх мора да се налази у вашој Коди библиотеци.

7) Чаробњак за одјек

Ецхо коди чаробњак

Кликните овде да бисте преузели Ецхо Визард-а.

Ецхо чаробњак има пуно цоол додатака, атрактивних тема и надоградњи. Једноставно можете инсталирати додатак који желите и преносити филмове, ТВ емисије и спортске догађаје. Осим ове функције, има и неких алата за одржавање перформанси вашег Кодија.

8) Чаробњак за Бретте

чаробњак за бреттус коди

Преузми Бреттус Визард-а

Бреттус Визард корисници препоручују и уважавају због састава које нуди. Осим што Коди гради, има велику палету додатака који су категорисани за све пола и узрасте.

9) Чаробњак ЦелларДоорТВ

чаробњак подрумске телевизије коди

Преузми чаробњак ЦелларДоорТВ

ЦелларДоорТВ Визард је комплетан пакет за најбоље израде и скинове. Чаробњак је брз и једноставан за употребу који има и много популарних додатака. Најбоља ствар о чаробњаку ЦелларДоорТВ је његова компатибилност са више платформи.

10) Дурек Визард

Дурек коди чаробњак

Да бисте преузели Дурек Визард кликните овде.

Дурек Визард је заправо програмски додатак који у њему има популаран Дурек аддон и Дурек. То је један од најпоузданијих и препоручених чаробњака, међу осталим. Нема сумње да је реч о једном од најбољих чаробњака Коди-ја.

Најбољи Коди чаробњаци за Фире Стицк

11) Чаробњак за еволуцију

Најбољи Коди чаробњаци за Фире Стицк

Преузмите Еволуцију чаробњака

То је један од најбољих Коди чаробњака који имају на Фире Стицк-у јер омогућава корисницима да инсталирају своје омиљене додатке и надоградње. Има додатке за стриминг спортова уживо, канале вести, филмове и дечје емисије.

Међутим, њен претходни фокус је на породичној забави. Чак је и сопствена еволуциона градња лепа конструкција за породичну забаву.

Погледајте наш детаљни водич о томе како инсталирати коди на фирестицк.

12) Халов ТВ чаробњак

халов тв коди чаробњак

Кликните овде да бисте преузели чаробњак за Халов ТВ

Халов ТВ Визард обезбеђује сопствени додатак; Халов ТВ, који је један од добрих додатака за стреаминг спортских догађаја. Такође можете да преносите филмове, ТВ емисије и нећете бити разочарани због великог квалитета стриминга. А ако се суочите са било којим гео-ограничењем, покушајте да употребите Фирестицк ВПН да бисте инсталирали чаробњака Халов ТВ.

13) ХиперТТ Визард

чаробњак за хипертрт тт коди

Преузмите чаробњака ХиперТТ за Коди

ХиперТТ чаробњак пружа сопствену ХиперТТ верзију која садржи све популарне и веома тражене додатке попут Боб Унлеасхед, Пирамид, УК Турк плаилисте итд. Сада имате идеју да је овај чаробњак забава..

14) Дечји чаробњак

дечији коди чаробњак

Преузмите Дечји чаробњак преко СуперРепо-а

Име говори само за себе јер је то невероватно чаробњак за децу која воле да емитују своје омиљене емисије и цртане филмове на Коди-ју. Има све најбоље коди додатке за дечју забаву.

15) Чаробњак за Коди Буилд ИЛ

ИЛ Коди Визард

Преузмите Коди Буилд ИЛ чаробњака преко Кодил Репо.

Коди Сениор је развио овај Коди чаробњак и он има све најбоље алате, додатке и израде за вас у покрету. Преузмите и инсталирајте овај чаробњак и искусите огромну библиотеку додатака и најквалитетнијих и поузданих стреамова.

Бест Коди Визардс фор Андроид

Подешавање Коди чаробњака је лакше него подешавање коди-а на андроиду. Увек се предлаже да прођете комплетну инсталациону поставку за коди на андроиду како бисте избегли било какве проблеме.

16) Чаробњак за АПК Тантрум

Тантрум ТВ Коди чаробњак

Преузмите Тантрум АПК 

То је један од најпоузданијих и најузбудљивијих чаробњака за Андроид уређаје. Има све што вам је потребно, спорт, филмове, фитнес итд. Најбоље што ћете приметити код овог чаробњака је да се он с времена на време редовно ажурира. То је најбоље што имате коди Коди.

Преко Тантрум чаробњака можете преузети и инсталирати све своје омиљене Андроид апликације. Његова библиотека је пуна апликација за андроид. Заиста је један од најбољих чаробњака за подешавање Коди-ја.

17) Чаробњак Маверицк

маверицк коди чаробњак

Маверицк који је стекао велику репутацију кроз Маверицк аддон осмислио је чаробњака Маверицк Коди. То је постало чврсто тло за себе међу популарним чаробњацима. Заиста је невероватно чаробњак који поседује неке од најбољих програма, састављања и алата за одржавање.

18) Чаробњак митрополита

чаробњак метрополитанског кодија

Кликните овде да бисте преузели Метрополитан Визард-а

Бугатсинхо је развио овај чаробњак и има много додатака за стриминг ИПТВ-а и вести на Андроид уређајима. Оцењује се међу најбољим Коди чаробњацима за подешавање.

19) Чаробњак Гение

чаробњак гение тв коди

Преузмите Гение ТВ Визард-а

Други чаробњак међу најбољим Кодијевим чаробњаком је Гение ТВ Визард. Гение чаробњак постоји већ дуго времена и има неколико лепих додатака, игара и апликација за андроид уређаје. Овај чаробњак је поуздан и није нестао упркос тренутној ситуацији када се додаци трећих страна разруше.

20) Портал заједнице

чаробњак портала заједнице

Портал заједнице је сјајан програмски додатак који у својој библиотеци има већину популарних додатака. Још једна иновативна ствар овог чаробњака је да корисници могу да креирају сопствене прилагођене градње помоћу њега. Има леп одељак за одржавање и неке туторијале такође. Може се инсталирати путем Нообс и Нердс репозиторија.

Најбољи чаробњаци за подешавање Кодиа за Леиа верзија 18

21) Чаробњак КодиМастер

чаробњак кодимастер коди

Преузми КодиМастер Визард

Најбоља ствар овог чаробњака је његов атрактиван интерфејс; веома организовано и једноставно. Садржи додатке који су правилно категорисани за филмове, ТВ емисије, ТВ уживо, спорт итд.

22) Чаробњак Муцки Дуцк

Чаробњак Муцки Дуцк Коди

Муцки Дуцк је већ дуже време најпопуларнији чаробњак јер је дом најбољих додатака и модула. Корисници су увек веровали Муцки Дуцк-у због квалитета који је пружио. Нема шансе да је запоставите, високо је препоручљиво да је испробате. Чврсто је место међу најбољим Коди чаробњацима.

Завршне речи

Коди Визардс 17.6 је боља опција за избор, а не трчање након једног додатка. Разлог је тај што чаробњак пружа бројне опције за додавање које можете одабрати, штедећи време и труд. Навели смо неке од најбољих Коди чаробњака за подешавање за вас, не заборавите да их проверите. Да бисте сазнали о сигурном стримингу, посетите наш водич „Како инсталирати ВПН на Коди“.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map