29 најбољих Коди кожа за верзије Леиа, Криптон, Јарвис (18,17,16)

Contents

Шта је Коди Скин?

Коди Скин мења начин на који ваш Коди изгледа. Коди скинови дају вашем Коди-ју нови изглед и осећај где можете да мењате боје, теме, положај менија и тако будете чврсти користећи нови Коди Скин. Укратко, помоћу Коди Скин-а можете унети нову искру у своју Коди верзију искричавих боја и огромну количину прилагодљивих опција.


У овом водичу вам пружамо искуство различитих Коди Скинова који су доступни за сваки ваш уређај.

Аеон Нок је најбоља Коди кожа за март 2019, према резултатима анкете КодиВПН

најбоља коди кожа за фебруар 2018

Најбоље Коди коже за март 2019

Сваке године Коди се пуни новим Скиновима који преузимају Коди свет. Неке од најбољих Коди Скинс 2018 су наведене доле:

 1. Аеон Нок
 2. Арктички Зефир
 3. Титан
 4. Блацк Гласс Нова
 5. Пеллуцид
 6. Аеон МК5
 7. Амбер
 8. Бацк Ров (Преузми Бацк Ров хттп://срп.ну/криптон/репоситориес/суперрепо/)
 9. АппТВ
 10. Кспериенце 1080

29 најбољих Коди Криптон скинова верзије 17 или више

1. Аеон Нок

аеон нок је најбољи коди кожа за криптону верзију 17 или новије

Аеон Нок је на врху листе наших најбољих Коди Скинова за 2017. Главни разлог је широк спектар прилагођених поставки које можете изводити, укључујући боје, тему коже, па чак и фонтове. Промјена изгледа главног менија је оно што се свиђа већини Коди корисника у програму Коди Скин. Ово је вероватно најбоља Скин за нове и искусне Коди кориснике.

2. Црна чаша Нова

црна стакла коже коди

Када погледате Коди Скин Блацк Гласс Нова, то би вас подсетило на Виндовс Виста због стаклених прозора. Открићете да постоје два начина рада, тј. Режим црног стакла где се тема Коди претвара у црно стакло. Други мод назива се Блацк гласс Нова мод у коме су плочице много мање.

3. Кутија

Бок коди коже

Бок Коди Скин има мноштво прилагодљивог главног менија, подменија и много различитих виџета за избор. То додатно мења боју боја Коди коже, што тему чини још привлачнијом. Ова кожа се може користити на многим уређајима јер нуди подршку на додир. То је напредни Коди Скин и највероватније је да ћете га наћи у овој категорији.

4. Омни

омни коди коже

У многим случајевима се истинска карактеристика било ког производа или услуге скрива иза његовог имена. Слично томе, главна карактеристика ове Коди Скин углавном лежи преко њених свеприсутних менија. Међутим, на почетку ћете можда наћи контрастну сличност са Мимиц Коди Скин. Међутим, нема много прилагођених опција подешавања него што их има за Мимиц. Њеном главном менију и подменију може се приступити из сваког прозора што је нова додата функција.

5. Пеллуцид

Пеллуцид Коди коже

Пеллуцид је једноставна, а опет елегантна Коди Скин. Коди Хоме мени ове коже садржи постере који се налазе у дну екрана и блиједи са анимацијом. За људе који често користе Коди за потребе гледања уживо на ИПТВ каналима Коди морају испробати ову кожу јер ће вам се то сматрати најзабавнијим. Корисници Коди Јарвис морају да чекају јер је Пеллуцид доступан само у Коди Криптон-у.

6. Јединство

јединство-коди-скин

Унити Коди кин је помало исти као код коже Цонфлуенце Коди, осим што има свој интерфејс. Има врло једноставан хоризонтални мени, али и даље изгледа одлично због филмских постера који се појављују на почетном екрану. Корисници који воле да имају врло пристојну кожу; овај се за њих топло препоручује. Кожа се користи за побољшање опћег Коди интерфејса и ова кожа је начинила корак даље у томе што је и мало олакшала.

Најбоље Коди Леиа скинови верзија 18 Бета

7. Аеон МК5

Аеон МК5 је најбољи коди Леиа коже за верзију 18 бета

Постоји само неколико Коди Скинова који добро иду уз Коди Леиа, а Аеон МК5 је један од њих. Коди Леиа је и даље у верзији Бета и подвргава се различитим експериментима, али Аеон МК5 је једноставан Коди Скин који ће се савршено уклопити или са новом или са најновијом верзијом. Има овлашћења да модификује сваки део коже због чега је то детаљан Коди Скин јер можете унети много промена.

8. Решетка

решетка-коди-скин

Нема много Коди скин-ова који се покрећу на Коди Леиа Алпха 1 јер је у питању нова верзија и није направљено много развоја. Међутим, Грид Коди кожа једна је од најбољих Коди кожа за обликовање интерфејса Коди Леиа 18 и побољшање њеног изгледа. Има врло атрактиван и елегантан кориснички интерфејс који Коди искуство чини много узбудљивијим. Иако имају ограничен број функција, програмери Грид-а су добро радили на квалитети његове функционалности у односу на број функција.

9. Рапиер

Рапиер коди коже

Често се каже да је овај Коди Скин често комплетна верзија коже коју ћете икада наћи. Значајка која га чини тако потпуним је широк спектар опција спортске конфигурације који су распоређени по вашем екрану, али ове опције нећете бити загушене. Међу најстаријим је Коди Скин доступан и одлично се слаже са готово сваком Коди верзијом.

10. РеФокус

РеФоцус коди коже

Овај Коди Скин често представља најбољи избор за Коди кориснике који Коди користе на екрану осетљивом на додир или на својим паметним телефонима. Поред тога, стално вас информише о ТВ емисијама и филмовима које сте тренутно гледали, а на основу тих медијских садржаја пружиће вам сличне препоруке.

11. Еминенција

Еминенција коди коже

Еминенција има једноставно корисничко сучеље, али истовремено ћете пронаћи много малих икона које се налазе на дну екрана. Иако кожа можда није подесива као и друге, али је брза попут муње. Такође делује пуно глађе од било које друге коже и препоручује се корисницима који су свој Коди пунили многим додацима коди.

12. ФТВ

фтв-коди-скин

Да ли сте икада замишљали да интегришете Коди и Амазон Фире ТВ, не? Да, онда искусите додир корисничког интерфејса Фире ТВ на Коди Леиа 18 сада са ФТВ Коди Скин који пружа изглед и осећај Фире ТВ на Коди. Кожа је доступна у службеном складишту додатака Коди и зато није потребно сувишно преузимање.

Најбоље Коди Јарвис скинови верзије 16 или ниже

13. Цхрома

цхрома је најбоље коди коже за јарвис верзије 16 или старије

Цхрома Коди Скин прилагођава боје своје теме према елементима који су присутни на екрану. Неке Коди-ове коже користе исте фолије у позадини, што резултира тиме да неки елементи нису јасно видљиви. Хрома, дакле, прилагођава боје позадине и умирује очи.

14. КОвер

Ковер коди коже

КОвер Коди Скин је потпуно прилагођена кожа која омогућава Коди корисницима да сами праве кожу по својој жељи. Можда се неће сматрати пожељном кожом за Коди кориснике, јер би многи желели да гледају медије избегавајући нереде. Међутим, потпуно је вредно користити ову Коди Скин.

15. Мимиц

Мимиц коди коже

Мимиц је доступан у скоро сваком уређају, који је лакше тежине и брзо се преноси. Има додатну функцију која вам омогућава да прилагодите неке боје и уредите почетну страницу помоћу обожавалаца. Међу мноштвом функција, Мимиц Скин има уграђену подршку за уређаје са екраном осетљивим на додир.

16. Еуникуе

Еуникуе коди коже

Као што име сугерира, Еуникуе пружа јединствено искуство Коди корисницима, укључујући свијетле боје и лако доступан медијски садржај. Има скоро све присутно у Коди Хоме-у што га чини једноставним корисничким интерфејсом.

17. Транспарентност

Транспарентност коди коже

Транспарентност је фан арт кожа, што значи да се може прилагодити жељама Коди корисника. Подржава сваку нову функцију коју нуди Коди Јарвис и веома је једноставна за прилагођавање. Нови Коди Јарвис корисници који нису упознати са Коди Скинима такође могу користити Транспарентност Коди Скин.

Најбоље Коди скинови за Амазон Фире Стицк / Фире ТВ

18. Арктички Зефир

Арктички Зепхир је најбољи коди коже за амазонске фиретве и фирестицк

Арцтиц Зепхир је најбољи Коди Скин за Фире Стицк и Фире ТВ уређај јер нуди тако пуно информација на тако малом екрану. Има различите варијанте, лакшу и тамнију варијанту. Иако не нуди опцију додирног уређаја, али никад не забавља кориснике Фирестицк-а својим детаљним модификацијама и прилагођавањем.

19. Маглина

Небула коди коже

Маглина је Коди Скин која је грађена углавном за Смарт ТВ јер има подршку на додир. Музички центар је оно по чему се овај Скин истиче јер ће пружити све насумичне и препоручене опције за ваш укус музике. Такође нуди могућности прилагођавања вашем Фирестицк уређају.

20. Кспериенце 1080

Кспериенце 1080 коди коже

Овај Коди Скин дизајниран је за гледање у ХД резолуцији. Међу најбољим Коди додацима које сте инсталирали на свој Коди уређај, он ће прикупити све ХД везе за гледање и представити вам на вашем Коди Хоме. Такође је веома лагана кожа која ће учинити да сви ваши додаци постану лакши.

Најбоље Коди скинови за иОС / Мац уређаје

21. СиО2

Сио2 је најбољи коди кожа за иос / мац уређаје

Овај Коди Скин је тачна копија Аппле ТВ интерфејса и зато најбоље одговара за иОС. Надаље, нуди сличну функционалност јер су њени програмери осигурали да мора постојати неколико количина кликова између садржаја који желите гледати. Гледање омиљеног садржаја на Коди готово да не треба времена. Можда нема много могућности прилагођавања, али направљено је ради лакшег коришћења за Коди кориснике.

22. АппТВ

Апптв коди коже

АппТВ је још један препоручени Коди Скин за Апплеове кориснике који је посебно осмишљен с обзиром на коришћење посебних потреба корисника. Чак је икона и његов изглед сличан Аппле ТВ ГУИ-у. Одлика која задиви сваког корисника Коди-ја је брзи интерфејс. Даље се може прилагодити жељама Аппле-ових корисника.

23. Ас

Аце коди скин

Аце је свеобухватни Коди Скин који је такође погодан за Аппле иОС. Иако може подржати прилагодљиве функције, али је разочарање чињеница да не подржава ТВ уживо. Међутим, то је богата Коди Скин а такође је и једна од најбржих.

Најбоље Коди скинови за Андроид уређаје

Пре него што будете могли да инсталирате Скинс на свој коди, мораћете да подесите коди на андроид. Инсталирањем Кодија на андроид бит ћете изложени великом броју стреаминг садржаја са лакоћом неколико кликова.

24. Соточје

Конфлуенција је најбоља коди кожа за Андроид уређаје

Конфлуенција је можда подразумевана кожа за Коди, али сигурно је да је она погодна за Коди кожу када је реч о вашим Андроид уређајима. Уточје је разлог због којег многи још увек воле Коди Јарвис, а то је због његовог једноставног, али ефикасног интерфејса.

25. Титан

Титан коди коже

Титан Коди Скин је пун боја, али ипак је информативног карактера. С обзиром на медијске датотеке, пружа детаљну скицу струјећег садржаја. Стога вам омогућава да одаберете филмове или ТВ емисије у складу са вашим интересовањем. Савршен је за Андроид уређаје због свог једноставног корисничког интерфејса.

26. Титанијум

Титанијум коди коже

Титанијум није најновији Коди Скин, али сигурно делује на било којем Андроид уређају. Ради за све видео додатке, програмске додатке и музичке додатке. Доноси вам сјајно искуство када је реч о стримингу видео записа и музике.

Најбоље Коди скинови за ТВ стреаминг кутије

27. Амбер

Амбер је најбоља коди кожа за пренос ТВ кутија

Амбер се засигурно не разликује од коже Естуарија Коди Криптон која је Коди Криптон подразумевана кожа. Међутим, инсталирате Амбер на кутије Коди, врло брзо ћете приметити лакши ефекат. Још једна карактеристика у коју ће се апсолутно заљубити Амбер је његово сучеље и избор боја које умирују очи.

28. Осигурајте Неуе Скин

Осигурач Неуе коди коже

Осигурач Неуе Коди Скин намењен је свим филмским фанатицима, који имају могућност да своје медијске датотеке представе на елегантан начин. Неће вам представити многе могућности прилагодбе, али је и даље далеко бољи од подразумеване коже Естуарија Коди Криптона. Топло се препоручује због своје једноставности.

29. Задњи ред

Бацк Ров коди скин

На први поглед можда ћете осећати да је интерфејс помало сличан иОС-у и ОС Кс-у, али сигурно је доступан за све оквире за стриминг. Најбољи корисници Коди Бокес ове коже могу сматрати јединственим због свог искуства у кућном биоскопу.

30. Максиминализам

макиминимализам-коди-скин

За Коди кориснике који желе да прилагоде свој кориснички интерфејс, али желе да га чине једноставним и без муке, ова кожа им је неопходна за покушај. Макиминимализам је врло лагана и глатка кожа која корисницима омогућава врло једноставну контролну таблу. Макиминималисм Коди кожу су многи препоручили коди Коди и препоручујемо је свим корисницима јер је добра опција.

Најбоље Коди Скинс Реддит критике

рецензија најбоље коди коже

Пре употребе Арцтиц Зепхир-а, МК Коди скинови били су популарни међу Коди корисницима. Међутим, након употребе Арцтиц Зепхир-а, имали су дивно искуство које им је омогућило да се држе одређеног Коди Скин-а. Апелира на многе Коди кориснике и очигледно је да је Арктик далеко супериорнији од МК Скинс-а.

бест коди скинс реддит рецензија

Титан Коди Скин је такође омиљена кожа многих корисника Коди-ја и разлог је њен интерфејс у ​​стилу Нетфлик. Нетфлик има глатко сучеље на коме можете видети листу филмова и ТВ емисија испред вашег екрана.

Како променити Коди коже

Да бисте променили Коди Скинс, потребно је да следите кораке у наставку:

 1. Отвори Коди > Иди на Подешавања (икона у облику зупчаника) > Кликните на Подешавања интерфејса.
 2. У левом менију кликните на Кожа > Сада изаберите десну страну Кожа опције испод Погледај и осети категорија.
 3. Појавиће се оквир са две опције, тј. Естоуцхи и Естуариј. Ово су две подразумеване коже Коди. Да бисте добили више Коди Скинса кликните на Узми још опција десно.
 4. Кликните на било који Коди Скин који вам се допада и промениће се.

Која је разлика између коже и састава?

Коди Буилдс су колекција додатака, док Коди кожа мења интерфејс и изглед Коди софтвера. Различити додаци се аутоматски инсталирају на ваш Коди оквир кад инсталирате Коди Буилд.

Коди Скинс мења мени, Коди позадину и теме Коди које ће бити немогуће препознати да ли је ваш стари Коди софтвер. Ако желите да промените начин на који Коди изгледа, боље набавите Коди Скин. Међутим, ако желите нова најбоља коди складишта, набавите себи Коди Буилд.

Омотавање свега

Коди Скин даје вашем Коди-ју потпуно нови изглед са свим новим темама, јарким бојама и невероватним положајима у менију. То омогућава да ваш Коди буде лако доступан јер доноси свој медијски садржај на Коди Хоме. У овом водичу смо детаљно објаснили сваки од набројаних најбољих Коди Скин за кориснике Коди-ја за уживање у најбољем искуству у стримингу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map