7 непознатих чињеница о Кхабибу Нурмагомедову које нико не зна

Кхабиб Нурмагомедов, упркос томе што је шампион и велико име индустрије, многи људи широм света нису добро познати у поређењу са Цонором МцГрегором. Међутим, откако је прошлог месеца најављена борба против МцГрегора против Кхабиба, људи су почели више да претражују Кхабиба Нурмагомедова да виде ко је Орао у ствари. То је повећало много фанова који траже најјефтинију опцију за плаћање по приказу.


Слободно смо вас упознали са неким од најзанимљивијих чињеница о Кхабибу Нурмагомедову.

1. Грубо детињство

КРУГ-ДЕЦЕ --- Кхабиб-отац

Кхабиб Нурмагомедов рођен је и одрастао у изузетно тешким и оштрим окружењима, како географски, тако и политички. Рођен је у хладним и грубим планинама Дагестана, места близу Русије, које је било жртва тероризма и сиромаштва.КРУГ-ДЕЦЕ

Отац Кхабиб Нурмагомедов и сам је био самбо шампион, борилачки уметник и рвач слободним стилом. Имао је властиту теретану и просторију за тренинг где је и сам тренирао Кхабиба.

2. Одлично је уређен спортиста

Кхабиб не само да је постигао УФЦ осмерокут, већ је и ове ствари освојио:

 1. Била је двострука златна медаља на светском самбо шампионату.
 2. Два пута златна медаља на руским државним самбо шампионатима.
 3. Освојио два Но-Ги грапплинг турнира у Северној Америци
 4. Победник европског првенства у војсци
 5. Европски првак у панкрацији

Кхабиб има историју победе у сваком спорту у којем је учествовао и то је оно што га чини правим ратником.

3. Постао је отац на дан своје борбе против УФЦ-а 219

ПОСТАНИТЕ ОТАЦ

Ноћ УФЦ-а 219 није била само одлучујући тренутак његове УФЦ каријере, већ и његов лични живот. На УФЦ-у 219, направио је велики скок у каријери победом над Барбозом, а исте вечери постао је отац само неколико сати пре меча.

Иронично је било видети га како се понаша тако успутно када су га питали о својим емоцијама и да ли жали што са њим није породица, на шта је имао хладан одговор.

4. Никада нисам изгубио ниједну рунду

НИКАДА-ГУБИТАК-КРОГ

Да! Тачно је да Кхабиб Нурмагомедов није победио само у свим биткама, већ никада није изгубио нити један круг. То је оно што га разликује од других бораца и зато је његов победнички низ 26-0 тако посебан.

Ово је интригантна чињеница коју би Цонор МцГрегор требао имати на уму јер је Кхабиб одлучан борац који не допушта да га ишта заустави.

5. Један је од најпопуларнијих спортиста у Русији

Схарапова-инста

Можда се сећате времена када је Кхабиб хвалио своју домовину Ирцима (МцГрегор) у после меча на УФЦ 205 разговору после борбе говорећи: „Ирци 6 милиона, Русија 1250 милиона“ Па, Кхабиб није тврдио географију класе, али радије је говорио о броју људи који стоје иза њега.

кхабиб-инста

Кхабиб је национални херој у овом спорту за руски народ, и где год да оде, Руси су ту да га подрже. Друго велико име које нам пада на памет када помислимо на светски познату руску спортисткињу је Марија Шарапова, која је тениска звезда и шампионка на многим етапама. Број обожавалаца Кхабиба Нурмагомедова оставио је далеко иза себе чак и њену популарност на друштвеним медијима. Можемо рећи да је Кхабиб Нурмагомедов тренутно најпопуларнији спортиста у Русији.

6. Суочио се са само двојицом главних противничких играча Барбоса и РДА

УМЈЕРЕНО-САМО-ДВЕ-ТОП-АТЛЕТЕ-2

Једна ствар коју треба приметити током анализе каријере Кхабиба Нурмагомедова у УФЦ-у је да се током целе каријере такмичио само против два велика имена.

ФАСИРАН-САМО-ДВА-ТОП-АТЛЕТА - кхабибн-барбоза-уфц-219

Едсон Барбоза из УФЦ-а 219 и Рафаел дос Ањос су једина два истакнута имена на списку Кхабибових такмичара која се могу назвати тврдим противником. Међутим, Цонор МцГрегор ће бити нешто далеко изнад тих бораца. Цонор МцГрегор је тиранин који има свој јединствени стил борбе. Ово ће сигурно бити најтежи противник Кхабибу Нурмагомедову током целе каријере.

7. Повратио се са повреде после две године паузе

АЛМОСТ-РЕТИРЕД

Кхабиб воли овај спорт и то је видљиво по његовој одлучности у рингу и ван њега. Међутим, једна ствар коју многи људи нису свесни је да је Кхабиб био удаљен од УФЦ-а две године; Од априла 2014. до априла 2016. Двогодишња пауза коју је узео је због понављања каријере која је претила повредама од којих је претрпео током тренинга.

Према изворима, у једном тренутку замало је одустао и одлучио се повући из УФЦ-а, али његов отац је разлог због којег се вратио у осмероструку.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map