7 разлога зашто вам је потребан ВПН коди Коди

до-требам-впн-за-коди

Много пута су ми постављали питање: „Треба ли ми ВПН за Коди“? А мој одговор је увек „Да“, требало би да користите ВПН приликом стриминга на Коди-ју.


То једноставно не значи да Коди неће трчати без ВПН-а. То само значи да много тога зависи од тога шта емитујете.

На пример, 70% Коди корисника преузима бесплатан садржај које су иначе доступне за много новца.

Али с обзиром да гледање бесплатног садржаја може да вас доведе у невољу, коришћење најбољег ВПН-а за Коди је проверени начин да сакријете своју интернет активност од ИСП-а и владе.

Да бисте то имали на уму, разговарао сам са 7 добрих разлога зашто вам је потребан ВПН са Коди-јем.

Шта је ВПН?

ВПН (Виртуал Привате Нетворк) је интернетски алат за заштиту приватности или софтвер који све ваше податке чува кодиране у тунелу који тече интернетом.

Једном када се повежете на ВПН, сви ваши подаци остају анонимни за даватеље интернетских услуга, хакере, владу и све аутсајдере.

Све почиње са вашом ИП адресом. ВПН потпуно скрива вашу ИП адресу и додељује вам ИП адресу са једног од његових сервера.

Истовремено, хиљаде корисника користи исти ИП. Дакле, немогуће је пратити шта радите на мрежи, што технички онемогућује хаковање.

7 разлога зашто вам је потребан ВПН за Коди

Разлог бр. 1 задржава приватно струјање

анонимно стримингКао што сам већ рекао, Коди вам помаже да бесплатно преносите филмове, ТВ емисије, ТВ уживо и спорт уживо са додацима треће стране који су креирали независни програмери.

Ако гледате било који бесплатан садржај, шта мислите да ће радити ваш Интернет провајдер? Наравно, послаће вам упозорења.

Да бисте задржали приватност стреаминга кодија, требаће вам ВПН. Једном када инсталирате ВПН и потом користите Коди, он ће се преносити као што је био раније, али овај пут само приватни.

Разлог бр. 2 будите анонимни на ономе што радите на мрежи

анонимно-на мрежиАко бесплатно преносите Коди, учините то са потпуном анонимношћу. Ако прегледавате Интернет, онда то учините уз потпуну приватност.

Укратко, зашто би неко знао шта радите преко интернета? Тако је! Преузмите контролу над својом приватношћу на мрежи и останите потпуно анонимни путем интернета.

Било да се ради о вашој мобилној, рачунарској или играчкој конзоли, ВПН вам је на располагању. Сурфсхарк ВПН има апликације за све уређаје и платформе.

Разлог бр. 3. Деблокирајте ТВ програм Коди Аддонс

унблоцк-аддонсПостоје додаци Коди који преносе филмове и ТВ емисије, а ту су и додаци за ТВ уживо који преносе канале уживо из целог света..

Иако су ови канали бесплатни за гледање, они су географски ограничени. На пример, ако желите да приступите каналима из Шпаније и да се налазите у САД-у, нећете моћи да стримујете.

За то ће вам требати ВПН. Ако се повежете са шпанским сервером, добићете приступ да бисте видели тај канал. Исто важи за сваки канал земље који желите да стримујете.

Разлог бр. 4 Уживајте у бољој брзини струјања

брзо брзинаОпште је познато да ВПН-ови успоравају вашу брзину интернета. Али зашто кажем да помаже у брзом преносу?

Па, чињеница је у томе да, када стримујете бесплатан садржај, ваш ИСП гаси брзину тако да можете да се суочите са проблемима пуњења.

Али ако користите ВПН, можете сакрити интернетску активност од свог даватеља интернетских услуга. Не би знали да ли гледате било који садржај, било да је бесплатан или не.

Ако не знају шта гледате, неће моћи да зауставе вашу брзину.

Разлог # 5 Заштита од злонамјерног софтвера

заштита од злонамјерног софтвераБудући да сте толико дубоко у инсталирању додатака треће стране, готово да заборављате да постоји вероватно да постоји злонамјерни софтвер или вирус који бисте могли да инсталирате помоћу ових додатака.

Једном када овај злонамерни софтвер уђе у ваш систем, све ваше информације биће угрожене.

Најбољи начин заштите од злонамјерног софтвера је набавка ВПН-а. ВПН неће дозволити да било који злонамерни софтвер уђе у ваш систем, било да је у облику додатка.

Разлог бр. 6 Заштита од хакера

заштита од хакераКад год инсталирате апликацију треће стране, ваш систем постаје рањив на хаковање. Прво оружје за било ког хакера је да уђе у ваш систем или уређај тако што вас заварава да кликнете или преузмете сумњиве ствари.

Једном када се домогне вашег система, ваши подаци се угрожавају, као и ваши лични подаци, банкарске информације и још много тога.

Да бисте спречили хакере, поново ће вам требати ВПН. ВПН ће створити заштитни зид у који неће бити могуће пробити чак ни искусан хакер.

Разлог бр. 7 Избегавајте правне обавештења

избегавање-правних обавештењаАко Коди користите са службеним додацима Коди, онда не бисте требали бринути о правним проблемима. Међутим, Коди корисници који користе додатке Коди треће стране могу се суочити са правним проблемима.

Већина додатака Коди треће стране пружа бесплатан садржај који је иначе доступан по цени, због чега је њихово коришћење значајан ризик.

Бројни корисници Кодија у Сједињеним Државама ухапшени су, док су неки добили правна обавештења. Да бисте избегли било шта од тога, само набавите ВПН и завршите с тим.

Да ли је сигурно користити бесплатан ВПН са Коди-јем?

Бесплатни ВПН-ови су свуда. Сви тврде да имају најбољу безбедност и тврде да деблокирају сваки додатак, али то није тачно.

Проблем са бесплатним ВПН-ом је што воде евиденције и продају ваше податке трећим лицима на размену новца.

Док користите Коди и покушавате да деблокирате ограничени садржај, требаће вам бесплатан ВПН за Коди који има врхунске безбедносне функције и не складишти ваше евиденције.

Препоручује се употреба ВПН-а који покрива све ваше потребе за сигурношћу и стримингом. Чак су и неки од бесплатних ВПН провајдера заправо плаћени ВПН провајдери, а имају бесплатан план са ограниченим могућностима.

Други бесплатни ВПН провајдери нису поуздани ни по коју цену. Они воде евиденције, имају ИП адресу и проблеме са цурењем ДНС-а и не могу приступити ограниченом садржају.

Такође би могли успорити ваш медиа плаиер или ТВ кутију, остављајући вас фрустрираним. Такође, не можете да користите Коди са инсталираним бесплатним ВПН додатком и увек ћете га морати покретати у позадини.

Можда ћете се суочити и са неким проблемима са медијским плејером јер би могао започети заостајање или пад сустава.

Кључне Такеаваис

Постоји све већа потреба за ВПН-ом као никад раније. Злочини против цибер-безбедности порасли су у изузетној мери, због чега је чување вашег интернет идентитета постало неопходно.

Коришћење Коди-а или струјање његовог садржаја обично не захтева ВПН, али ако желите остати заштићени на мрежи и држати скривену своју ИП адресу, потребан вам је ВПН.

ВПН чува ваш интернет саобраћај скривен у шифрованом тунелу и остаје заштићен од очију интернетских провајдера, хакера и владе.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map