Да ли је Коди законит? Овде одговарате на најкомплексније питање

Коди није само још један медијски плејер; али то је комплетан забавни пакет. Корисници могу да стримују све што желе и где год желе. Замислите слободу коју корисници имају са овом апликацијом, али њен углед је био јако мрљан.


Због испадања свих пиратских права и кршења ауторских права, Коди / КСБМЦ је била тема о којој се много расправља на мрежи. Ове расправе и вести подигле су многе обрве и људи су се почели питати је ли Коди законит или не? која је легалност коди додатака и коди впн

Не брините, знамо ваше забринутости и зато смо одлучили да једном и заувек рашчистимо ваздух заблуда.

Шта је Коди КСБМЦ?

Коди је софтвер отвореног кода за медиа плаиер који је у ранијим данима био познат под називом КСБМЦ. КСБМЦ означава Ксбок Медиа Центер који је објављен 2004. године, али је променио име у Коди 2014. Изворно кодирање ове апликације засновано је на Питхон и Ц ++ који се врло лако могу копирати, јер је апликација отвореног кода.

Коди се користи за стреаминг филмова, ТВ емисија уживо, Паи-пер-виев догађаја, Цртани филмови, Аниме, Спортски догађаји и врхунски догађаји, Музичке емисије, итд. То је високо хваљена, препоручена и пожељна апликација међу свим посматрачима бингеја и стримљенима.

Је Коди Легал?

је коди легално или незаконито

Стреаминг нообови и нови корисници постављају ово питање време након времена. Одговор на то је; Да, Коди је потпуно легално. Случај законитости у Кодијевом случају је субјективан додацима и изворима које користите за стриминг садржаја. Медијски садржај који Коди пружа преко свог званичног складишта додатака није ни на који начин укључен у кршење ауторских права или пиратство, па га чини легалним за употребу.

Однос незваничних додатака са Кодијем

Стреаминг који нуди Коди је несумњиво диван, али очигледно је да корисници морају да плате за садржај који желе да стримују. Додаци који су у Кодију подразумевано доступни су сви плаћени додаци, што очигледно није нешто што не поздравља сваки љубитељ струје.

Због тога су неки независни програмери направили треће стране неслужбене Бест Коди додатке који стругају линкове за стриминг и бесплатно их пружају корисницима. Ове незваничне додатке Коди не охрабрује, не подржава или препоручује пошто су укључени у кршење приватности.

На мрежи су доступне стотине незваничних додатака које милиони корисника користе само зато што су бесплатни. Многи додаци трећих страна се затварају свакодневно, али се поново појављују на мрежи, хостирани кроз друга спремишта.

Је ли Коди илегалан?

Не, сам Коди није противзаконит! Међутим, коришћење неслужбених додатака (Код трећих страна) на Коди-ју је незаконито јер је садржај који пружају додаци трећих страна пиратски и ова пракса је у супротности са ДМЦА смерницама. Једноставност подешавања на више платформи као што су коди на андроид, иОС, Линук и још много тога чини га чак популарним.

Да ли је Коди безбедан? – Однос службених додатака са Кодијем

У службеном складишту додатака Коди по дефаулту је доступан број додатака који су категорисани према врсти садржаја који стримују. Ако користите понуђене званичне додатке, онда је сигурно користити.

Поред тога, корисници такође могу да преузму више додатака директно са званичног сајта Коди, у складу са својим потребама и жељама. „Ови додаци су фазе легалне јер су у потпуности у складу са смерницама о ауторским правима и анти-пиратерији које пружа ДМЦА.

Службени пример додатака Коди

Ево неких званичних додатака Коди који су легални за употребу:

 1. Плек
 2. Плуто.ТВ
 3. ТубеЦаст
 4. НБЦ Спортс Ливе Ектра
 5. Ливестреам
 6. Фок Спортс ГО
 7. Породица АБЦ
 8. Лази ТВ
 9. ББЦ иПлаиер ВВВ
 10. ТВДБ

Пример незваничног Коди додатка

Ево неких незваничних; Коди додаци које се на Коди нелегално користе:

 1. Споразум
 2. Екодус
 3. Некодирано
 4. Гурзил
 5. Нептуне Рисинг
 6. Посеидон
 7. Ултимате ИПТВ
 8. Титанијум
 9. Фантастичан
 10. Бенну

Је Коди Легал у САД-у?

Коди је легалан у САД-у, али додаци трећих страна нису легални за употребу у земљи. У ствари, неколико обавештења је објављено корисницима због коришћења незваничних Коди додатака. Предлог закона, тачније С. 978, представљен је у САД-у који подразумева кршење ауторских права као озбиљно кршење. Међутим, овај закон је касније распуштен, али САД су део одбора за борбу против пиратерије који имају велике земље.

Против ове акције САД је против трећих корисника додатака и људи који продају потпуно напуњене Кутије са инсталираним додацима треће стране, сада је на врхунцу и стекао је неки интензитет у последњих неколико месеци.

Да ли је Коди илегално у Великој Британији?

Милиони становника Велике Британије користе Коди у својим домовима и тај број се постепено повећава. Међутим, Коди није незаконит за употребу, али главна брига је употреба незваничних додатака других произвођача. Власти су биле активне у предузимању мера против трећих корисника додатака.

Будући да у Великој Британији има пуно фудбалских фанова, корисници додатака за стриминг трећих произвођача су се значајно повећали. У овом случају, УЕФА и Премијер лига су донијели судску наредбу у Великој Британији да зауставе незваничне додатке и илегалне протоке. Извршено је више хапшења против људи који продају пуњене андроид кутије.

Је Коди Легал у Канади?

Коди је легалан у Канади, али употреба додатака трећих страна није дозвољена ни у ком случају. Канадске власти схватају пиратерију на мрежи као озбиљну бригу и имају строге законе у погледу бесплатног прегледавања ауторских права.

Да ли је Коди безбедан за употребу у Аустралији?

Аустралија је такође међу земљама које су оформиле савез против борбе против пиратерије. Слично свим члановима тог савеза, Коди је законит у Аустралији, али је употреба коди кутија опремљених додацима треће стране строго забрањена.

Зашто је Коди легалан?

Коди је легалан јер се ради само о отвореној апликацији за репродукцију медија која се користи за пребацивање садржаја путем додатака. Додаци које Коди има у свом спремишту нису укључени у кршење приватности и стога их је легално користити. Питање недозвољености усредсређује се на додатке трећих страна само зато што су они умешани у кршење ауторских права.

Сам Коди је против ових додатака других произвођача јер су нанијели озбиљну штету репутацији Кодија у глобалу. Коди је подржао власти у гашењу неких великих спремишта трећих страна попут Цолоссуса, Арес Визарда и Супер репо итд..

Је бесплатна онлајн бесплатна стреаминга?

Ово је субјективни случај; одговор на ово питање зависи од природе потока.

Вишеструке интернет странице за стриминг пружају легалне бесплатне токове догађаја. Лике Реел Гоод; који извлачи токове из других правних извора попут МТВ, Црацкле итд., такав мрежни пренос је легалан.

Међутим, ако покушавате да стримујете из извора који обезбеђује пиратске токове било ког канала или извора без права на стриминг, онда је то нажалост незаконито.

Да ли је Коди кутија Легал?

Да, Коди кутију је законито користити као и сам Коди, али брига и границе легалности које подразумевају Коди, слично се односе и на Коди кутије. Коди кутије имају подразумеване званичне додатке Коди у свом складишту који су легални за употребу.

Ипак, на тржишту постоје и неки Коди пакети напуњени додацима других произвођача, који су очигледно нелегални за употребу. Недавно је објављена још једна превара да постоје трговци који додатно наплаћују додатке који су подразумевано инсталирани, чинећи будалу од јавности.

Је ли Коди Екодус Легал

Не, Коди Екодус није законит јер је додатак треће стране који пружа стреамове за филмове и ТВ емисије. То је један од најпопуларнијих додатака Коди на мрежи, а у глобалу га преферира стреаминг штреберка.

Бројне Екодус вилице такође присутне на мрежи, које су објављене након заустављања ажурирања. Једна од најпознатијих вилица Коди Екодуса је Савез.

Да ли је Коди Генесис легалан

Највећи конкурент Екодусу био је Генесис; један од најцењенијих додатака Коди треће стране за стриминг филмова, ТВ емисија и ТВ уживо. Када је генеза Коди угашена пре годину дана.

Да ли су Коди легална често постављана питања

Можете ли добити вирус од Коди-ја?

Да, рањиви сте због вируса само ако користите сумњиво складиште. Осим тога, немате шта да бринете.

Да ли је Коди незаконит на ватри?

Не, Коди је легалан за све уређаје који укључују ватру, осим ако не користите незваничне додатке трећег дела.

Да ли је илегално гледање филма на мрежи бесплатно?

Незаконито је гледање филмова на мрежи ако су потоци пиратски из неког извора без икаквог стицања права. Постоје легални сајтови за стриминг онлине филмова као што је Реел гоод који корисници могу да користе.

Завршне речи

Коди је невероватан развој у дигиталном свету, али негативност коју је примио због додатака трећих страна нешто је што није заслужила. Они су заиста резултирали нарушавањем репутације Кодија широм света.

С друге стране, донесени су многи строги закони и власти против програмера предузимају ефикасне кораке. Сачекајмо и гледамо шта будућност предвиђа Коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map