Шта је додатак за Коди НФЛ Нетворк?

Национална фудбалска лига (НФЛ) предсезона је коначно започела и мечеви ће почети од 10. септембра за сезону НФЛ 2020/2021. Догађај започиње с 32 тима која се боре за НФЛ круну. НФЛ Нетворк је званични канал који структује НФЛ на Кодиу са шибицама уживо на вашем екрану.

НФЛ токови можда неће радити у вашој регији због Гео ограничења. Најбољи начин да гледате НФЛ уживо без икаквих ограничења или је пребацивање ИСП-а помоћу ВПН-а на Коди-ју. То ће шифровати ваш саобраћај и заштитити ваш идентитет.

У овом водичу смо разговарали о томе како гледати НФЛ на Коди-ју. Даље смо разговарали о званичним додацима Коди и додацима треће стране Коди који би се могли инсталирати на Коди Криптон и Јарвис. Уз доле наведене додатке, гледајте НФЛ Нетворк на Коди 2020.

 1. Коди НФЛ Сундаи Тицкетс 2020
 2. Како гледати НФЛ на званичном НФЛ-у Аддон
 3. Како гледати НФЛ на Фрее НФЛ Аддон-у
 4. Како гледати НФЛ на Коди 16
 5. Како гледати НФЛ Хигхлигхтс / Репризе на Коди-ју
 6. Како гледати НФЛ на Коди Фирестицк-у
 7. Како добити Коди НФЛ ГамеПасс Бесплатно

Како гледати НФЛ на Коди Криптон верзији 17 или вишој

Као што смо раније расправљали, за гледање НФЛ-а на Коди-у или спорта на коди-у, пружају вам се две могућности. Можете или гледати НФЛ са службеним додацима за који је потребна претплата или можете гледати НФЛ са додацима треће стране без претплате. Са званичником смо разговарали о претплати и о трећој страни без начина претплате.

Како гледати НФЛ игре на Коди (званични додаци)

1) НФЛ игра Пасс на Коди

 1. Отвори Коди > Иди на Додаци > Сада се померите надоле и кликните на Преузимања картицу.Како гледати НФЛ на коди
 2. Сада кликните на Видео додаци.Како гледати нфл на коди криптон верзији 17 или новијој
 3. Овде ћете видети листу додатака који су доступни на вашем Коди-у > Помичите се према доле да бисте га пронашли НФЛ Гаме Пасс додатак и кликните на њега > Сада кликните Инсталирај.нфл игра пролази коди
 4. Да бисте видели додатак, вратите се на Коди Почетни екран > Кликните на Додаци > Видео додаци > НФЛ Гаме Пасс > Унесите Корисничко име и Лозинка.нфл о подешавању коди-ја
 5. НФЛ можете претплатити ОВДЕ. Постоји једнократна уплата у САД-у$ 124,99, док можете и да плаћате на рате у САД44,99 УСД / рата.

нфл званични коди аддон

2) НФЛ.цом на Коди

 1. Отвори Коди > Кликните на Додаци картицу која се налази у вертикалном менију са ваше леве стране > Сада кликните на Преузимања картицу.
 2. Изаберите Видео додаци опција са листе.
 3. Постоји листа додатака који ће се појавити по абецедном реду > Пронађите и кликните на НФЛ.цом > Кликните на Инсталирај.Како гледати НФЛ на НФЛ.цом аддон-у
 4. Врати се Коди Почетни екран > Иди на Додаци > Онда Видео додаци > На десној страни екрана видећете листу додатака, померите се према доле и кликните на НФЛ.цом и Уживати!нфл.цом на коди криптон верзије 17 или новије
 5. НФЛ.цом додатак Коди не приказује уживо НФЛ мечеве већ само истицања и анализе.

Како гледати НФЛ игре на Коди-у без претплате (додаци трећих страна)

1) Електра трезор за НФЛ

Електра Ваулт има више од само НФЛ мечева или било којег другог спорта који желите да погледате. Нуди филмове, ТВ емисије и документарне филмове. Ево нашег водича за инсталирање Електра трезора на Коди-ју.

 1. Једном када инсталирате Електра Ваулт, Отвори додати на > Померите се према доле да бисте кликнули на Спортски догађаји уживо.Како гледати НФЛ на Коди-у без претплате
 2. Кад год је емисија уживо, на овој листи ће се појавити баш као и слика испод.

како гледати нфл на трезору електране

2) Спортски свет

Спортс Ворлд је посебно дизајниран за спортске фанатике на којима можете погледати више канала који приказују уживо НФЛ утакмице. Инсталирајте додатак Спортс Ворлд из нашег водича.

 1. Једном када инсталирате Спортски свет Коди додатак, отвори га > Сада кликните на Спортски канали.Како гледати НФЛ на Спортс Ворлд
 2. Овде ћете видети листу канала које тренутно приказује Ворлд Ворлд > Кликните на НФЛ Нетворк или Ски Спортс јер оба ова канала приказују НФЛ мечеве. Уживати НФЛ на Коди 2018.

Како гледати НФЛ игре на Коди Јарвис верзије 16 или испод

1) НФЛ игра пасс

 1. Отвори Коди Јарвис > Кликните на Систем Мени > Затим изаберите Додаци.
 2. Сада иди на Инсталирајте из спремишта > Пронађите и кликните на Коди складиште додатака.
 3. Кликните на Видео додаци > Затим се помичите према доље и потражите НФЛ Гаме Пасс > Инсталирај.
 4. Једном инсталиран, затражит ће ИД и Лозинка. Претплатите се на Веб локација НФЛ то кошта САД$ 124,99 једанпут се плаћа.

Како гледати најважније утакмице / понављања НФЛ игара на Коди-у

 1. Отвори Коди Јарвис > Изаберите Систем опција која се налази на предњој страни > Кликните на Додаци.
 2. Сада одаберите Инсталирајте из спремишта опција > Померите се према доле и изаберите Коди складиште додатака.
 3. Сада иди на Видео додаци > Пронађите и кликните на НФЛ.цом > Кликните на Инсталирај.
 4. Овај додатак је апсолутно бесплатно, али не приказује уживо НФЛ мечеве. Међутим, можете видети анализу, анализу пре меча и анализу после меча.

Како гледати НФЛ на Фире Стицк-у

Да бисте гледали НФЛ на Коди Фире Стицк-у, размотрит ћемо додатак Електра треће стране за који вам може требати подешавање Фирестицк ВПН-а. Следите доле наведене кораке да бисте гледали НФЛ на Коди Фире Стицк-у:

 1. Отвори свој Фире Стицк уређај > Иди на Подешавања > Онда Систем > Сада кликните на Опције за програмере > Овде морате укључити Отклањање грешака АДБ-а и УКЉУЧИТЕ Апликације из непознатих извора.
 2. Сада иди на Почетна страница Фире Стицк > Кликните на опцију за претраживање у горњем левом углу и потражите Коди > Отвори Коди.
 3. Сада следите кораке као што је истакнуто у нашем водичу за инсталирање Електра трезора на Коди-ју.

Коди НФЛ Сундаи Тицкетс 2018

ИПТВ Субс је врхунски Коди додатак који садржи многе ППВ-ове и ливе стреаминг популарних спортских догађаја. Међутим, недељна карта за бјекство из затвора је могућа, али није препоручљива.

Коди / КСБМЦ недјељна тикетна карта је канал који је наведен у овом додатку који приказује уживо НФЛ мечеве.

Изврсна карактеристика овог додатка су његови бројни канали за НФЛ Сундаи Тицкет који приказују НФЛ утакмице истовремено. Ако се истовремено играју 4 меча, они ће поделити своје канале на све те канале. Кораци за инсталирање ИПТВ Субс-а су наведени у наставку:

 1. Отвори Коди Криптон > Кликните на зупчаник Икона подешавања > Изаберите Филе Мангер > Дупли клик Додај извор.
 2. Славина ‘Ниједан’ и унесите УРЛ адреса хттп://гфсерверс.цом/репо/ > Кликните на ок > Унесите име „ГФ Сервер“ > Кликните на ок.
 3. Врати се Главни мени Коди > Иди на Додаци > Инсталлер пакета икону у горњем левом углу > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > ГФ Сервер > Затим изаберите репоситори.гфсервер.зип.
 4. Сада иди на Инсталирајте из спремишта > ГФ сервери > Видео додаци > ИПТВ Субс > Инсталирај > Претплатите се ОВДЕ за ИПТВ Субс са САД13 УСД месечно или САД132 УСД годишње претплата.

Како добити Коди НФЛ Гаме Пасс Бесплатно

Додатак за НФЛ Гаме Пасс захтева претплату коју морате једнократно платити да бисте гледали све НФЛ утакмице у сезони. Нема начина да бесплатно набавите Коди НФЛ Гаме Пасс, али можете да искористите услугу за 7-дневна бесплатна пробна верзија. Можете прекинути бесплатно пробно време кад год желите.

Како гледати Коди НФЛ репризе

Да бисте гледали како Коди НФЛ репродукује, истакнули светла и стручно мишљење, можете да инсталирате додатак НФЛ.цом Коди који је обезбеђен на овом блогу. Ово је службени додатак Коди и може се наћи у Коди додатном складишту. Овај додатак вам даје потпун увид у тимове, играче и њихове стратегије.

Тхе Врап Уп

Коди додаци који су истакнути на овом блогу успешно преносе НФЛ мрежу на Коди 2018. НФЛ је један од четири најпопуларнија спорта у целој Северној Америци и има велику обожаваоце који их прате. Овај блог садржи како гледати НФЛ на Коди и Фире Стицк-у. Зато уживајте гледајући НФЛ са Кодијем.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me