Афдах-Коди-аддон

Додатак Афдах Коди омогућава корисницима да стримују своје омиљене филмове скраћивањем веза кроз Афдах.ТВ стреам на Коди у ХД квалитету. Најбоља ствар је да Афдах можете да одблокирате на Кодиу помоћу Коди ВПН-а и користите га колико год желите.

Contents

Шта је Афдах.ТВ ?

Афдах.ТВ је био глобални интернетски сервис за стриминг који су гледаоци бингеја веома волели јер су могли да гледају ХД филмове на Афдаху.

Апликација за бесплатне филмове Афдах покренута је пре неколико година, али због проблема пиратерије веб страница Афдах филм; Апликација за бесплатне филмове Афдах.ТВ и Афдах кажњена је и због тога су апликација Афдах ТВ и веб локација Афдах Мовие блокирани.

Међутим, Афдах.ТВ се вратио и променио домену у Афдах.то, а корисници су поново имали приступ бесплатној апликацији за филмове Афдах..

Зашто и где је блокирана апликација Афдах ТВ?

Афдах.ТВ је блокиран првенствено у Великој Британији, јер је много корисника добило обавештења када су покушали да приступе веб локацији. Ево снимака екрана са званичног рачуна друштвених медија Афдах, постављајући питање да ли је веб локација Афдах Мовиес блокирана у Великој Британији или не:

Зашто и где је блокирана апликација Афдах ТВ?

Како деблокирати апликацију Афдах ?

Ако желите да деблокирате Афдах, требаће вам добра ВПН услуга да бисте заобишли гео-ограничење које се на њу подразумева. УК даватељи интернетских услуга блокирали су приступ Афдах и на мрежи је доступно много проки сервера који ће вам помоћи да приступите програму Афдах ТВ, али увек постоји ризик да ћете користити такве интернетске сервере јер би вам један пропуштање ДНС-а могао створити озбиљне проблеме.

Афдах Коди Репозиториј

Афдах Коди је претходно био доступан у складишту Муцки Дуцкс, али складиште Муцки Дуцк више није функционално. Међутим, она је сада доступна у складишту Коди Исраел. У овом смо водичу пружили комплетну процедуру инсталације додатка Афдах Коди и на њега се можете обратити како бисте уживали у ХД филмовима на Афдах Коди додатку и имали исто сјајно искуство апликације Афдах ТВ на вашем Коди.

Како инсталирати Афдах на верзије Коди Леиа и Криптон

 1. Покрените Коди на свом уређају > Кликните на Подешавања икона.како инсталирати афдах на коди
 2. Кликните на Филе Манагер > Дупли клик Додај извор.како инсталирати афдах на коди криптон верзије 17.6 или старије
 3. Кликните на ‘Ниједан’ и откуцајте хттп://лазикоди.цом/ > Кликните на ок.како додати афдах на коди фирестицк
 4. Дајте овом УРЛ-у име: „Лази Коди“ и Кликните ок > Кликните на ок поново и оквир за дијалог ће се затворити.афдах.тв аддон он коди јарвис
 5. Врати се Главни мени Коди > Кликните на Додаци > Кликните Кутија-икона.сетуп афдах на коди
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција.афдах Аддон не ради
 7. Сада одаберите Лази Коди доступне опције.довнлоад афдах коди аддон
 8. Кликните на РЕПОСИТОРИЈИ > Кликните на АНДРОИДАБА > Отвори спремиште > Изаберите репозиториј.кодил-104.зип.афдах репозиториј
 9. Сада кликните на опцију Инсталл фром Репоситори.афдах.то за бесплатне филмове на мрежи
 10. Отворите Кодил репозиторијум > Идите на Видео додатке > Изаберите Афдах > Кликните на Инсталирај

инсталирај афдах лази репоситори 2023

Како инсталирати Афдах на Коди Јарвис в16 и новије верзије

 1. Преузмите Кодил репозиториј Зип датотека.
 2. Отвори Коди Јарвис В16.
 3. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Прегледајте систем и отворите преузета датотека > Сачекајте обавештење.
 4. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Отвори Кодил Репозиториј.
 5. Отвори Видео додаци.
 6. Кликните на Афдах > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Како подесити Афдах на Фире Стицк-у ?

 1. Отвори Коди на Ватрени штап. Ако нисте инсталирали Коди на Фире Стицк, прво га инсталирајте.
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Сада следите методу инсталације разрађену раније за верзије Коди Леиа и Криптон јер неће бити разлике.

Да бисте деблокирали његов садржај, можете да користите бесплатни ВПН за Фирестицк Коди 2023.

Афдах грешке / проблеми / исправке

Афдах Аддон не ради

Ова грешка може се појавити на вашем Коди-ју када покушате да приступите Афдах Коди додатку за снимање филмова. Разлог за ову грешку може бити застарјели извор додатка или је додатак можда застарио.

Поправи

Инсталирајте додатак Афдах Коди из спремишта Кодил као што је раније споменуто у овом водичу. Додатак је претходно био доступан у складишту Муцки Дуцкс, али то спремиште више не ради, што узрокује проблеме при приступу овом додатку.

Муцки Дуцк Репо не ради

Складиште Муцки Дуцк било је једно од најпопуларнијих додатака за Коди додатак и у њему су се налазили многи популарни Коди додаци. Међутим, како је то било складиште додатака треће стране, стога је било рањиво да се затвори.

Поправи

Складиште Муцки Дуцк је затворено, а сви додаци које је он домаћин сада су доступни у другим спремиштима. Овакав додатак Афдах био је доступан у складишту Муцки Дуцк, али сада је доступан у складишту Кодил.

Афдах Коди Рецензије

Додатак Афдах Коди и складиште Муцки Дуцкс имао је велику репутацију у Коди заједници, али откад се угасио, многи корисници су подигли обрве због тога:

Коментар из расправе коментар бурнт_вицк из дискусије "Да ли су све Муцки Дуцкс додане додаци? Имам проблема са додавањем додатака Муцки Дуцкс за рад на новој Коди 17 инсталацији. ВПН нема помоћи, детаљи у тексту испод.".

Завршне речи

Афдах.ТВ је невероватна веб локација за стриминг на мрежи која је побољшана када је развијен његов додатак за Коди. Међутим, ова веб локација је и сама била укључена у пиратерију, па је тако и њен додатак. Репозиториј који је домаћин додатка је искључен, али додатак је сада доступан у спремишту Кодил. Испробајте овај филмски додатак јер има пуно тога за понудити, али обавезно користите ВПН да заштитите своју приватност.