Арес Пројецт Репо

Ажурирање: Речено је да је Арес Визард затворен. Међутим, Арес Визард вратио се са новом УРЛ адресом и пуно нових градњи.

Арес Пројецт је складиште за Арес Визард-а које садржи мноштво медијског садржаја, укључујући коди додатке других произвођача и сопствене Арес-ове додатке. Чаробњак је у свом програмском додатку и преузимањем чаробњака добијате различите додатке и спремишта за свој Коди. У овом водичу ћемо дати упутства о томе како инсталирати Арес Визард на Коди у једноставним корацима. Дакле, читајте даље!

Имајте на уму да су неки додаци доступни у Арес Коди-ју географски ограничени и да бисте их могли деблокирати, потребан је ВПН на Коди-ју..

Нова Арес Репо УРЛ адреса чаробњака

Овај чаробњак је затворен прошле године и цела заједница Коди је била шокирана кад је чула тужне вести. Чаробњак је био кључна компонента Коди-а за сваки Коди геек и када је изашао из игре, корисници су остали без појма како да га замене..

Међутим, откад се вратио, заједница Коди је дочекала отворених руку. Чаробњак се вратио са новом УРЛ адресом, тј. „Хттп://арес-репо.еу/“. Корисници могу лако да приступе овој УРЛ адреси и користе свој омиљени чаробњак који има решења за све потребе Коди корисника.

Како инсталирати Арес Визард-а на Коди Леиа верзије 18.5 или старије

 1. Отвори Коди > Кликните на Икона зупчаника > Кликните на Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор.
 2. Кликните на <Ниједан> > Откуцајте ову УРЛ адресу хттп://арес-репо.еу/ > Кликните на Ок > Дајте овом УРЛ-у као АресБуилд > Кликните на ок > Два пута проверите име и УРЛ адреса а затим кликните на ок да бисте затворили оквир за дијалог.
 3. Вратите се свом Коди Почетни екран > Кликните на Додаци > Кликните на икона кутије > Изаберите Инсталирајте из опције Зип датотеке > Кликните на АресБуилд и сачекајте обавештење.
 4. Сада се вратите Почетни екран и кликните на Додатионс картицу > Кликните на Програм Додатионс и изаберите Арес Визард.

То је тако једноставно!

Како инсталирати чаробњак за нови Арес на Коди – Видео водич

Како инсталирати Арес Визард-а на Коди Криптон верзије 17 или више

 1. Отворите Коди из свог система > Кликните на икону Подешавања > Изаберите Филе Манагер > Сада двапут кликните на Адд Соурце.како инсталирати арес чаробњака на коди
 2. Овде ћете видети поље па кликните тамо где пише „Ноне“ > Сад ће тражити УРЛ, па откуцајте хттп://аресвизард.ук/ и кликните на ОК > Сада откуцајте назив извора „Арес“ и кликните на ОК > Поново притисните ОК.како инсталирати арес чаробњака на коди криптон верзије 17
 3. Сада се вратите у главни мени Коди притиском на тастер ‘Бацкспаце’ > Кликните на Додаци > Затим икона инсталационог пакета.чаробњак за арес коди
 4. Сада морате кликнути на Инсталл фром Зип Филе Оптион > Затим кликните на Арес > респоситори.ареспројецт > репозиториј.ареспројецт-0.0.8 > Сада причекајте да се инсталира.како додати чаробњака за арес коди
 5. Једном када је инсталиран требате кликните на опцију Инсталл фром Репоситори > Онда пронађите и кликните на Арес Пројецт > Идите на програмске додатке > Арес Визард > Инсталирај > Инсталација ће потрајати неколико минута.подешавање кодија за арес
 6. Вратите се поново у Главни мени Коди > Кликните на Додаци > Програмски додаци > Затим кликните на Арес Визард > Чаробњак ће аутоматски инсталирати и учитати што ће потрајати неколико минута.подешавања чаробњака арес
 7. Једном када то учини, преусмерит ће кориснике Коди-ја у његов чаробњак гдје можете одабрати додатке и склопове. Па узивајте!

чаробњак за конфигурацију кодова

Како инсталирати Арес Визард-а на Коди Јарвис верзије 16 или ниже

 1. Покрените Коди Јарвис > Систем > Филе Манагер > Двокликните Адд Соурце > Кликните на Ноне и откуцајте УРЛ кодивпн.цо/репо/арес.зип и кликните Готово > Упишите назив „Арес“ и кликните Готово > Сада кликните ОК.
 2. Вратите се на Коди Почетни екран тамо где требате кликните на Систем > Затим додаци > Инсталирај из Зип Филе опције > Арес > репозиториј.ареспројецт > репозиториј.ареспројецт-0.0.8.зип > Сачекајте да се инсталира.
 3. Сада изаберите опцију Инсталл фром Репоситори > Идите на Арес Пројецт > Кликните на програмске додатке > Сада кликните на Арес Визард > Инсталирај > Сачекајте да се доврши.
 4. Вратите се на Коди Почетни екран > Кликните на Систем > Програм > Додаци > Арес Визард > Покренуће инсталацију Арес Визарда на ваш Коди > Једном инсталиран можете користити Арес Визард.

Како инсталирати Арес Визард-а на ФиреСтицк-у

 1. Једноставно, инсталирајте Коди на ватри уређај.
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Од овог тренутка надаље, следите горе наведене кораке за инсталацију Арес Визарда на Коди Криптон. Процедура ће остати потпуно слична оној.

Довнлоад Арес Визард

Да бисте директно преузели чаробњака на Коди-у, морате да кликнете на овај линк који ће тражити вашу дозволу за преузимање зип датотеке на ваш систем. Ово је начин директног преузимања ЗИП-а где можете прескочити почетна 3 корака као што је описано у чаробњаку за одељак Коди Криптон. Након што преузмете зип датотеку на свој систем, морате да следите кораке у наставку:

Кликните на Инсталирај из Зип Филе-а > Сада пређите на зип датотеку коју сте управо преузели на свој систем > Сада причекајте инсталацију.

Сада следите исти поступак из корака 5 који је истакнут у горњем одељку.

Нове функције чаробњака за Арес

Најновија верзија Арес Визарда има неке додате вредности које ће помоћи сваком Коди кориснику. Следе ново додате функције чаробњака:

Резервна копија

Сада корисници могу лако да направе резервне копије својих Тракт и Реал Дебрид рачуна путем резервне функције. Ово ће им помоћи да задрже своје податке ако поново инсталирају додатак или ажурирају Коди / додатак.

Подешавања

Изборник поставки је направљен свеобухватније омогућавајући корисницима да филтрирају садржај, као и да провјере постојеће исправке и изврше промјене у конфигурацијама уређаја..

 Подешавање

Нова карактеристика подешавања омогућава корисницима да брже очисте предмеморију и закрпе УРЛ-ове свог провајдера. Закрпање УРЛ-ова и уклањање предмеморије помаже у побољшању квалитета и брзине протока Коди-а.

 Одржавање

Све ово и многи други нови алати су додани у мени за одржавање како би вам помогли да лако прегледавате овај чаробњак без бриге о квалитети и проблемима складиштења. У овај одељак су такође додате опције попут чишћења сличица, чишћења предмеморије и управљања рачуном. Такође је уведен скочни прозор у вези са конфигурацијом верзије.

Арес Визард не ради

Током коришћења овог чаробњака можете се суочити са уобичајеним проблемима, попут појављивања црног екрана на коме чаробњак Арес не успева да учита Буилдс. Разлог зашто се суочавате са овим проблемима је чињеница да можда користите старију верзију Коди-ја. Најновија верзија Кодија је Криптон верзија 17.3.

Решење

Можете пронаћи нови Коди који ћете инсталирати на свој систем или најновију верзију. Може се наћи у различитим коди спремиштима, укључујући и сопствено спремиште. Препоручује се да је преузмете из сопственог спремишта тако да добијете најновију верзију.

Арес Визард Бест Буилдс

Коди Буилдс садржи канале који се аутоматски преузимају на вашем Коди једном када преузмете чаробњака. Неке од најбољих Арес Визард градњи налазе се на доњој листи:

 1. Пулс
 2. Аполон
 3. ЦосмицСаинтс
 4. Брианс Коди
 5. ЦХАППиЕ
 6. Дурек
 7. Дуггз Буилд
 8. Биагио Буилд
 9. Криптонит
 10. Титан

Арес Визард Алтернативе

 1. СуперРепо репозиториј (Водич за инсталацију)
 2. Нообс & Нердс Репоситори (Упутство за инсталацију)
 3. СпортсДевил Репоситори (Водич за инсталацију)
 4. Кодил Репозиториј (Водич за инсталацију са Цовенант Аддон)

Арес Форум

Да бисте учествовали или стекли увид у чаробњака, можете посетити Форум. Корисници Ареса и званичници компаније Арес активно учествују како би забавили људе упитима или сугестијама. Увек постоје нове теме на форуму којима би корисници могли имати користи од њих, читајући различите трендове и предлоге.

Завршне речи

Арес омогућава преузимање различитих додатака, све на једном месту и без оштећења зноја. Арес је за разлику од било ког другог чаробњака који има своје додатке за фитнес, спорт и још много тога. На дохват руке можете преносити спортске догађаје уживо и нагласке. Зато покушајте инсталирати Арес Визард на Коди и уживајте у сваком забавном пакету који нуди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me