како инсталирати-ББЦ-иплаиер-он-коди

Овај чланак говори о једноставним корацима за инсталирање ББЦ иПлаиера Коди, али такође пружа информације о томе како деблокирати додатак ББЦ иПлаиер ван Велике Британије помоћу ВПН-а за Коди.

Коди ВПН је неопходна ствар за све Коди кориснике јер је ово додатак за Коди који је географски ограничен и неће радити ако не користите УК сервер.

Ако сте љубитељ британске телевизије, онда ББЦ иПлаиер мора да буде сервис за стриминг. Званични додатак ББЦ иПлаиер за Коди омогућава гледање, популарне емисије, догађаје уживо, вести, радио преносе, спорт и још много тога.

ББЦ иПлаиер Коди репозиториј (ИПлаиер ВВВ)

„ИПлаиер ВВВ“ је складиште одакле можете инсталирати ББЦ ИПлаиер аддон и уживати у неограниченим британским емисијама. Не морате да додајете ручно ово складиште јер је то већ доступно у Коди-ју.

Нажалост, аддон делује само у Великој Британији. Иако постоји начин да се овом аддону приступи помоћу Коди ВПН-а и заобиђу географска ограничења – о овој теми ћемо доћи касније.

Како инсталирати ББЦ иПлаиер Коди на Коди Леиа и Криптон

Ево корака за инсталирање ББЦ иПлаиера на Коди Леиа верзије 18 и Криптон 17.6 или старије верзије. Имајте на уму да су доље наведене слике узете из Коди 17.6 верзије Криптон.

 1. Након инсталирања Коди верзије 17.6 или новије верзије, покрените софтвер у вашем систему и Изаберите Аддон опција из главног менија.како инсталирати ббц иплаиер коди
 2. Кликните на изнад у облику пакета симбол (претраживач Аддон).како инсталирати ббц иплаиер коди на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Кликните на „Инсталација из складишта“ опција.како инсталирати ббц иплаиер коди на јарвис верзије 16 или новију
 4. Сада Изаберите „Видео аддонс“ опција.ббц иплаиер коди довнлоад
 5. Пронађи „ИПлаиер ВВВ“ спремиште и Изаберите то.како инсталирати ббц иплаиер коди на фирестицк
 6. Сада након одабира складишта ИПлаиер-а Кликните на тхе тхе Инсталирај опција.Како гледати Коди ББЦ иПлаиер изван Велике Британије
 7. Сада причекајте обавештење “Аддон омогућен“.

Како гледати Коди ББЦ иПлаиер у САД-у

Како инсталирати ББЦ иПлаиер Коди на Јарвис верзије 16 или више корака

Кораци за инсталирање ББЦ ИПлаиера на Коди се не разликују много од горе наведених корака. Ево корака за инсталирање ББЦ ИПлаиера на Коди Јарвис или вишем:

 1. Након инсталације Коди верзије 16 или новије, отворите Коди и Изаберите Видео снимци опција.
 2. Кликните на Додаци опција.
 3. Идите до Узми још помицањем надоле.
 4. Тражити „ИПлаиер ВВВ“ складиште и затим Изаберите то.
 5. Кликните на инсталирај опција.
 6. Сачекајте потврду путем обавештења „Аддон Енаблед“.

Додатак ББЦ ИПлаиер је сада инсталиран и можете му приступити ако одете на Видео>Додаци>ИПлаиер ВВВ из главног менија.

Преузимање ББЦ иПлаиер Коди (Директна метода)

С друге стране, додатак можете преузети директно са званичног сајта Кодија. Само следите ове кораке:

 1. Прво преузмите Зип датотеку са званичне веб локације Коди.
 2. Отвори Коди апликација на вашем систему, Изаберите “Додати на” опцију из главног менија.
 3. Сада Кликните на на горњој кутији облика пакета (Аддон Бровсер).
 4. Изаберите Инсталирај са Зип датотека, дођите до мјеста на којем сте преузели ЗИП датотеку и инсталирајте “Плугин.видео.иПлаиерввв-3.0.22.зип”
 5. Сачекајте обавештење „Аддон Енаблед“.

Како гледати Коди ББЦ иПлаиер изван Велике Британије

Један од начина за гледање ББЦ ИПлаиера на Коди-ју у иностранству или ван Велике Британије је путем Коди ВПН-а. Помоћу ВПН сервера у Великој Британији можете да промените своју ИП адресу и приступите било ком садржају на ББЦ иПлаиеру.

Али запамтите да нису сви ВПН-ови у могућности да обезбеде приступ Коди ББЦ ИПлаиеру. Важно је одабрати прави ВПН, који деблокира ББЦ иПлаиер изван Велике Британије.

Ако тражите ВПН да бисте деблокирали ББЦ ИПлаиер изван Велике Британије, увек тражите ВПН који нуди сервер у Великој Британији, омогућава брзе перформансе и има поврат гаранције за новац. На овај начин моћи ћете тестирати ВПН, а у случају да не деблокира ББЦ ИПлаиер, можете добити свој новац назад.

Кораци за деблокирање ББЦ ИПлаиера на вашем систему

 1. Региструјте се за свог жељеног ВПН провајдера за Коди.
 2. Преузмите инсталацију и инсталирајте ВПН на свој систем.
 3. Пријавите се на свој рачун.
 4. Идите на опцију сервер и повежите се са УК сервером.
 5. Сада приступите ББЦ иПлаиер додатку на Коди-у и уживајте у неограниченом стримингу.

Како гледати Коди ББЦ иПлаиер у САД-у

Не брините ако живите у САД-у и желите гледати Коди ББЦ ИПлаиер. Процедура за гледање Коди ББЦ ИПлаиера у САД-у остаће иста. Коришћењем ВПН услуге, можете приступити додатку Коди ББЦ ИПлаиер у САД-у или било где у свету. Иако постоје друге методе приступа садржају са ББЦ иПлаиера, али ВПН остаје најбоље решење за деблокирање Коди ББЦ ИПлаиера изван Велике Британије.

Још једна од предности коришћења службеног додатка је та што се британски канали уживо и емисије директно повлаче са званичне веб странице ББЦ. То чини ток глатким и не морате се често суочавати са проблемима пуњења протокола Коди ИПлаиер Коди.

ББЦ иПлаиер Коди не ради / Грешке / Проблеми

Проверите грешку дневника

Најчешћа грешка са којом се суочава већина корисника је „Проверите дневник за више информација“. Овај проблем се јавља када покушавате да приступите садржају гео-блока, као што је ББЦ ИПлаиер, изван Велике Британије.

Решење

Најефикасније решење за горе поменуту грешку је коришћењем ВПН-а. Због гео-ограничења, за приступ додатку морате имати УК локацију у Великој Британији. ВПН услуга пружа могућност промене локације повезивањем са УК сервером. Постављање ИП локације на УК уклониће ову грешку у року од неколико минута.

Није успело повезивање спремишта

Други најчешћи проблем није повезивање спремишта. Овај проблем односи се на датотеке које недостају у спремишту или погрешну инсталацију.

Решење

Да бисте спречили ову грешку, увек проверите интернет везу. Ако ваш Интернет не ради исправно или је дошло до поремећаја током преузимања, шансе за недостајање датотека из апликације репо повећавају се. Да бисте решили овај проблем, избришите постојеће спремиште и идите на нову инсталацију.

ББЦ иПлаиер Коди Факс

Како да набавим ББЦ иПлаиер на свом Коди Бок-у

 1. Инсталирајте и преузмите Коди на својим Коди кутијама.
 2. Отворите апликацију Коди и следите сличне кораке наведене горе о томе како инсталирати ББЦ иПлаиер аддон за Криптон 17.6 или старији или Јарвис 16 или новији.
 3. Сада уживајте у својим омиљеним британским каналима уживо и емисијама на вашем Коди Бок-у.

Можете ли набавити ББЦ иПлаиер на Коди Амазон Фирестицк-у

Такође можете да набавите додатак ББЦ иПлаиер и на Амазон Фирестицк-у! Ево корака за инсталирање додатка ББЦ иПлаиер Коди:

 1. Прво преузмите и инсталирајте Коди на Амазон Фирестицк.
 2. Отвори Амазон Фирестицк и Изаберите „Систем“.
 3. Сад нађите „Подешавања“ опције из менија и Изаберите то.
 4. Изаберите „Опције за програмере“.
 5. Омогући „Апликације из непознатих извора“ и „АБД отклањање грешака“.
 6. Сада идите на главни мени и напишите „Коди“ у опција за претрагу.
 7. Сада Отвори апликацију Коди и следите горе наведене кораке како инсталирати додатак ББЦ ИПлаиер за Криптон 17.6 или новији и Јарвис 16 или новији.

Је ли ББЦ иПлаиер бесплатан на Коди-ју

Да! ББЦ иПлаиер је на Коди-у потпуно бесплатан и можете уживати у неограниченим британским каналима и емисијама уживо. Не морате плаћати месечну претплату да бисте гледали вашу омиљену емисију или филм на ББЦ иПлаиеру Коди.

Међутим, ако живите ван Велике Британије, ВПН је основни захтев за приступ ББЦ иПлаиер емисијама и каналима уживо на Коди-ју због гео-ограничења.

Закључак

Додатак ББЦ ИПлаиер на Коди један је од најбољих додатака иптв коди за кориснике који воле гледати британске канале и емисије уживо. Надам се да ће вам овај чланак помоћи да инсталирате ББЦ ИПлаиер Коди. Поред тога, такође нуди одговоре на сва ваша питања везана за проблеме током коришћења ББЦ иПлаиер кбмц.

Ипак, ако желите знати више о ББЦ иПлаиеру, молимо вас да напишете своје коментаре у наставку.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me